| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 NRZ jučer: Duhovi
Jučer je bila emisija o duhovima. Bila je neka ženska (zgodna) koja je inače medij i jedan novinar koji vjeruje u duhove. Vaša razmišljanja o duhovima? Ja u njih ne vjerujem i smatram da su plod mašte i lažiranja slika, zvukova i ostalih stvari. Danas se sve lako lažira, a postojao je i jedan dokumenatarac od NG-a koji je lijepo objasnio da se to sve lijepo može lažirat. Veliki sam skeptik.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 29 svi, 2007 2:55 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eh... duhovi... jos jedna stvar za koju se ne moze dokazati da ne postoji ... sve se svodi na osobno vjerovanje... ja kod toga i slicnih stvari imam stav da ne vjerujem dok ne dozivim sam ili me ne uvjere nekim dokazom ili nekom jako dobrom teorijom
ali ako sam uspio povjerovati u hrpu cudnih teorija iz kvantne mehanike onda ima nade i za duhove 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 29 svi, 2007 3:47 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
To i ja kažem. Dok ne vidim, ne vjerujem. Ali ne bi htio imati bliske susrete s takvim nečim ako postoji. Kod mene je takav slučaj i s vanzemaljcima.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 29 svi, 2007 4:32 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"..ili nekom jako dobrom teorijom .."
Tebi treba teorija da bi vijerova u duhove ...!? onda nis od tebe ka "duhovijernika" ..
Mislin da bi ljudi na internetu trebali vijerovat u duhove ... sve je to nekako slicno ... sad ima sad nema , sad je zensko musko , pa opet musko zensko.. pa neki put kad gledas u ekran nemos vijerovat ocima ..hmmm neznam ja za vas "mehanicare" i teoreticare al ja cu pocet virovat u duhe...
Sto vi mislite o "duhu" interneta , fikcijama i zabludama koje on proizvodi kod ljudi ...!?
"...koju se ne moze dokazati da ne postoji ..."
pa za mnoge s kojima si komunicira na netu zapravo nemores tvrdit da postoje ..kao takvi .kako su se predstavili , a mozda uopce ne postoje ka ikakve osobe .. znaci vijerujes u virtulni svijet , nesto sto mozda postoji a mozda je samo plod necije zezancije ili je masina..ali ipak vijerujes .. zanimljivo ...i pored svog znanja matematike , fizikalne kemije ili biologije .. ti vijerujes da komuniciras s stvarnom osobom i sto je najzanimljivije ne onom koja mozda zaista i sijedi s druge strane "zice" vec onakvon kakva se predstavila .... !
Zasto se onda cuditi onima koji vijeruju u duhove ili bozanstva !?
Duhovi ti ga onda dodju ka prava sitnica ....
Pozdrav
Velikog Duha
internetska 6

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 29 svi, 2007 8:00 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
T'Grel je napisao/la: To i ja kažem. Dok ne vidim, ne vjerujem. Ali ne bi htio imati bliske susrete s takvim nečim ako postoji. Kod mene je takav slučaj i s vanzemaljcima.
Dok, ne vidiš, ne vjeruješ!? Pa strah te je gledati i sve te "fotomontaže" čim se smrači, šta bi bilo da ti se dogodi stvaran susret sa nečim takvim?
Da budem on topic, mislim da tu definitivno nečeg ima. Ne možemo sve misterije odbacivati s forom da nećemo vjerovati dok ne vidimo, pogotovo kad se radi o teže "opipljivim" stvarima.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 30 svi, 2007 12:02 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ne valja ti analogija
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 30 svi, 2007 12:09 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
nisam vidjela ni jednog ali uvjerena sam da postoje jer po svoj mogućoj logici mogu postojati.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 30 svi, 2007 5:13 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Da? Baš svoj mogućoj? Meni baš po nikakvoj, ali u redu  .
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sri 30 svi, 2007 10:30 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
kralj svemira je napisao/la: Da? Baš svoj mogućoj? Meni baš po nikakvoj, ali u redu  . pozdrav
vjeruješ li da udišeš zrak?
|
| ned 03 lip, 2007 2:03 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Hej, tražio sam plavu pilulu!
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| ned 03 lip, 2007 4:35 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
kralj svemira je napisao/la: Hej, tražio sam plavu pilulu!
pozdrav
nema! ne djelimo ništa halucinogeno.
možeš dobiti samo aspirin 
|
| ned 03 lip, 2007 5:58 pm |
|
 |
|