Sada je: čet 27 kol, 2026 5:43 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
 Bog, vjera, novac... 
Autor/ica Poruka
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
U to vrijeme nije bio mocnije organizacije za tvoj info Papa je postavlja i mijema kraljeve mocnih drzava i carstava .. pa sad neznam koja mocnija organizacije je tad postojala !? oni iz TNGa mozda! :P

Nije to nikakv "splet okolnosti" koji se eto desija slucajno ... i nije provodjena ak se ne varan samo za jednog Pape pa da kazes da je taj malo "skrenia" pa eto ljudski rod nije ima srece !

Nijedan rat se nikad nije vodio samo iz jednog interesa [ veci rat] zapravo radi se klasicnoj otimacini .. ka i danas , nismo nis evoluirali posebno.... nazalost .. jednom u ime boga drugi put u ime demokracije cilj i sreddstva su ista samo je razornije oruzije [ tu smo dosta evoluirali] ..zanimljivo ....
Tako da mi Picardovski "ubermoral " zvuca ka neslana sala ... :?
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !

sri 09 svi, 2007 2:55 pm
Inquisitor
Inquisitor

U to vrijeme nije bio mocnije organizacije za tvoj info Papa je postavlja i mijema kraljeve mocnih drzava i carstava .. pa sad neznam koja mocnija organizacije je tad postojala !? oni iz TNGa mozda! :P

pa Ant je rekao da ako nebi bilo Crkve da bi bilo neke druge mocne organizacije... a ne da je bila neka mocna organizacija uz Crkvu... pokusaj citati ... znam da pametan decko poput tebe to moze ;)

buco je napisao/la:
Nije to nikakv "splet okolnosti" koji se eto desija slucajno ...

ahhh... dobri stari buco... povezuje se na nepostojece misli iz prethodnih postova, ima svoje vlastite rasprave... prava osoba za inteligentnu raspravu :)
Ant ne govori o spletu okolnosti... Francuska Revolucija nije splet okolnosti... nego dogadjaj koji se mora desiti (nije se slucajno desio) kad tad zbog stanja u drustvu...

citati sve buco... ne preletiti ocima preko posta i vidjeti par rijeci koje te zivciraju... citati... :wink:

btw. da li sam sad ja jedan od Antovih potrcka posto sam se ukljucio u raspravu...
da li je to bilo... netko raspravljas tobom, netko drugi se ukljuci u raspravu a nije na tvojoj strani => ovaj drugi je sluga ovog prvog
ili... ti rasoravljas sa nekim, ja se ukljucim u razgovor => svi prijasnji sugovornici su retroaktvno moji minioni
ne sjecam se kako je to ono islo? ;) :)

sri 09 svi, 2007 3:50 pm
Profil Web stranica
Cadet 1st year
Cadet 1st year

Lokacija: Sunčev sustav, Zemlja, Euroazija, Europa, Balkanski poluotok, Hrvatska frakcija, Zagreb, trnje...
Post Re: bog, vjera , novac....
Scimitar je napisao/la:
imamo boga koji je danas glavna ikon na svijetu, gledano oko njega se vrti največi novac, (prodaja biblije, financiranje crkava,,..)

jeli crkva otišla od svoje prvobitne ideje te je otišla u labirint novca, koji usput netolerira drukčije(magiju,gnosticizam,sotonizam,drevna znanja)

podržavate li ju???

Mali novi zavjet se djeli besplatno. Problem je onih ekonimista koji u vjeri gledaju profit i blate vjeru. Na žalost to nije problem samo kod nas, već kod svih religija svijeta. Profit. Kao da su Ferengiji nastanili naš planet...

pon 21 svi, 2007 5:55 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: