|
Sada je: sub 12 ruj, 2026 3:42 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
6x08 - A Fistful of Datas
| Autor/ica |
Poruka |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
"A Fistful of Datas" (Puna šaka Data)Sezona: 6 Epizoda: 08 Datum premijere: 07.11.1992. Prikazano na HRT-u: 18.07.2008. Scenaristi: Robert Hewitt Wolfe and Brannon Braga Redatelj: Patrick Stewart Gostujući Glumci: * Brian Bonsall as Alexander Rozhenko * John Pyper-Ferguson as Eli Hollander * Joy Garrett as Annie Meyers * Jorge Cervera, Jr. as Mexican Bandito Stardate: 46271.5 (2369) Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Dugotrajni zastoj daje mogućnost posadi U.S.S. Enterprisea da se bavi rekrativnim aktivnostima. Geordi vrši pokus sa Datom, priključujući ga na računalo da ustanovi može li Data poslužiti kao rezervno računalo. U međuvremenu, Worf, Alexander i Troi nalaze se u 19. stoljeću u holodeku, u Južnoj Dakoti, gdje sudjeluju u priči o krvožednom odmetniku Eli Hollanderu. Nastojanje posade na Enterpriseu da se bavi vlastitim aktivnostima biva prekidano sitnim nepravilnostima u radu sustava. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: A Fistful of DatasBackground Information The title is taken from the Clint Eastwood film A Fistful of Dollars, the first in a series of what came to be called "spaghetti westerns" because the director, Sergio Leone, was Italian. The original title was "The Good, the Bad and the Klingon", a paraphrase of the title of the third "spaghetti western", The Good, the Bad and the Ugly. Patrick Stewart, out of his excitement to direct this episode, got a sunburn after forgetting to put on sunblock while shooting the outdoor scenes.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 19 srp, 2008 3:03 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: 6x08 - A Fistful of Datas
Meni jedna od najdražih epizoda pa sam joj dao 10. Spiner je sve uloge odglumio fenomenalno.
Evo jedna greška koju sam primijetio u toj epizodi. Kada Frank i Eli Holander zajedno pričaju u šerifovom uredu tj. kad je Eli u pritvoru. I kada Frank kaže: "Bit ćeš kod kuće do večere" i kada se okrene njegova ruka bude na trenutak odsječena što je posljedica takve vrste snimanja. Uvijek je teško snimati kada rade dvojnike. Postoji jedna crta između njih koju nijedan ne smije prijeći. Pokušavao sam uhvatiti screen, ali na screenu se ne vidi puno. Ako imate priliku pogledajte ponovo tu scenu i vidjet ćete kad se bude Frank okretao da će mu ruka na mjestu lakta na trenutak biti odsječena.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 19 srp, 2008 3:10 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
10 Spiner je opet bio maestralan u glumi Da i pocetak u kojem svi stalno preklidaju picarda je urnebesan 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 19 srp, 2008 3:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Lore je napisao/la: Evo jedna greška koju sam primijetio u toj epizodi. Kada Frank i Eli Holander zajedno pričaju u šerifovom uredu tj. kad je Eli u pritvoru. I kada Frank kaže: "Bit ćeš kod kuće do večere" i kada se okrene njegova ruka bude na trenutak odsječena što je posljedica takve vrste snimanja. Uvijek je teško snimati kada rade dvojnike. Postoji jedna crta između njih koju nijedan ne smije prijeći. Pokušavao sam uhvatiti screen, ali na screenu se ne vidi puno. Ako imate priliku pogledajte ponovo tu scenu i vidjet ćete kad se bude Frank okretao da će mu ruka na mjestu lakta na trenutak biti odsječena. Pogledao sam tu scenu par puta, al nikako ne mogu uociti to, daj stavi screenshot ako imas Inace, epizoda mi je dosta losa, 4 Nije mi jasno kako vam ova epizoda moze biti bolja od npr. Inner Light
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sub 19 srp, 2008 3:23 pm |
|
 |
|
The Traveler
|
Meni ova epizoda nije bolja od Inner Light. Ja sam dao i jednoj i drugoj desetku. Tamo zbog Picarda, ovdje zbog Spinera.
Teško je biti objektivan što se tiče ocjenjivanja. Jer su neke epizode humoristične pa nas oduševe, neke nas oduševe zbog moraliziranja, neke zbog razbijačine......
Evo sad ću stavit screen samo da znaš gdje treba gledati, jer nećeš vidjeti puno da je ruka odrezana na screenu.
|
| sub 19 srp, 2008 3:31 pm |
|
 |
|
The Traveler
|
 Ne vidi se dobro, ali pogledaj ponovu tu scenu i gledaj područje koje je zaokruženo crveno pa ćeš vidjeti jedan dio ruke odrezan.
|
| sub 19 srp, 2008 3:41 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...8...
...komedična epizoda... ...sve su smiksali... ...Data na svakom koraku...
...tu je spin-off epizode Data's day :)
...Worf i Deana su bili najbolji...
...i zadnja scena kako se Worf bodri u ogledalo... ...ar you talking to me?
...predobro...
| ned 20 srp, 2008 12:36 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...tu je spin-off epizode Data's day  :) wtf? Pa ova epizoda nema nikakve veze s Data's Day, osim sto obje imaju Data u imenu
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 20 srp, 2008 1:43 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
hahahahaha.zakon epizoda,10,jedina koju sam uspjela na moru pogledati pošto se tv pokvario  . šerif worf 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 25 srp, 2008 9:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
8 (mozda vuce vise na 7, ali neka bude 8 jer je to prva Western epizoda,.. ako se ne varam) Fora epizoda, jedna od onih - vise zaje**ntska, manje ozbiljna. Bas je grozno bilo kako Picardu nisu dali mira svirati frulicu  Cak su i meni poceli ici na zivce  Jadan Worf.. sve je pokusao da se izvuce da ne ide sa sinom u holodeck.... ali Picard mu je zeznuo planove Zakon naglasci, pogotovo kad ih je i Data izvan holodecka poceo koristiti  Deana voli glumiti misterioznu zenu  Opasan je bio taj eksperiment koji je Picard tako lako odobrio - sta bi bilo da su se zmrdale primarne funkcije,... ili da Data u jednom trenutku "poludi" pa preuzme Enterprise. Zakon je bio kraj kad je Enterprise krenuo u suton prema suncu u stilu kraja western filmova  E da... da se mrvicu pohvalim - imam majicu iz te epizode sa Worfom i njegovim sesirom 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 30 srp, 2008 8:09 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 4. Pomalo dosadnjikava holodek epizoda.
|
| ned 25 lis, 2009 8:32 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Zabavna epizoda, šteta što je tako predvidljiva...Ocjena 6.
|
| sub 20 ožu, 2010 11:06 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Zabavna epizoda, maestralna Spinerova gluma kao što su već spomenuli prije. Malo western okruženja... Kraj i kiss su mi pregenijalni. 

|
| sub 20 ožu, 2010 12:49 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Citat: "Vamoose, you little varmint!"
- Data, to Spot, who is disrupting Data's ability to work
Njabolja scena u epizodi 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 29 ožu, 2010 2:15 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|