9
kako su ih ferengiji mogli izbacit s enterprisea , malo je ono smotano napravljeno

Guinan , picard ro i keko su bas smijesni kao djeca , picard je ko neki mali streber a guinan je bas cool

Eto nakon sto je bio zarobljen s djecom picard je ovaj put i postao dijete , malo je bilo sve cudno za vidjet drugim oficirima s broda
npr worf je okljievao u izvrsavanju zapovijedi koju mu je picard zadao >:)
(i ovo je teleporterski bazirana epizoda , 3 nakon relicsa i one s barclayem)
Ro je bila malo musava i ljuta ali je ipak luda guinan natjerala da skace po krevetu

Da i onda su dosli ferengiji , neznam kako osvojili enterprise i zatvorili djecu (da i ove koji su odrasla djeca)
Ali lol to je bio najbolji dio , kad je picard dosao ko rikera i rekao da je on njegov tata i grlio ga , a onda ga uspio nazvat number one i rec kako je on njegov broj 1 tata

A i riker se posteno nabubetao gluparija kad je onom ferengiju "objasnjavao" kako se koristit kompom
Na kraju su za***ali ferengije , mali alexandar je bio jako smijesan kad je pitao onog ferengija dal je ono njegovo(komunikator) a i sami ferengiji su se previse opustili , podcijenjivaci , nisu znali da se nikad nesmije igrat s djecom

>:)
Da , na kraju su se svi vratli u normalu a ro je ostala malo duze vremena dijeet i bacila se na crtanje zajedno s guinan

ps ovo je predzadnja epizoda s guinan
----------------------------
mala isprika ovo je moj post sa sf centra jer mi se neda nit imam vrimena pisat sad novi a kasnije ce mi epizoda izac iz glave i zaboravit cu neke stvari napisat:|