|
Sada je: pet 22 ruj, 2023 6:03 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
3x26 - Best of Both Worlds, Part I
3x26 - Best of Both Worlds, Part I
Autor/ica |
Poruka |
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 Re: 3x26 - Best of Both Worlds, Part I
Ti mislis da su oni sve to podigli i uzeli sa sobom? Meni je vise izgledalo ko da su iz orbite bombardirali i unistili koloniju
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
uto 22 tra, 2008 1:30 pm |
|
 |
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
MacGyver je napisao/la: Ti mislis da su oni sve to podigli i uzeli sa sobom? da, takav sam nekakav dojam stekao. MacGyver je napisao/la: Meni je vise izgledalo ko da su iz orbite bombardirali i unistili koloniju dakako, uvijek je moguce da su bombardirali koloniju da prikriju sve eventualne tragove svoje prisutnosti.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
uto 22 tra, 2008 9:47 pm |
|
 |
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
10 Teško je reći bilo što za ovu odličnu epizodu, a da ne ponovim nečije riječi. Napetost se kroz cijelu epizodu može nožem rezati. Shelbyca me živcirala. Ok je što je stručnjakinja za Borga i što je ambiciozna, ali je previše svojeglava i bezobrazna, kao da je Rikerova dužnost da joj se makne s puta u namjeri da postane XO Enterprisea. Picardova turneja brodom prije fighta je fora, opet smo imali priliku vidjeti Guinan i njezine dubukoumne izjave. Prilikom upada Borga na Enterprise, radilice su mi se učinile malo presnažne (sad mogu filozofirati kad sam već vidio kasnije susrete s Borgom), kao da je samo jedan ishod događaja moguć, a to je da će one obaviti svoju misiju. U pokušaju hrvanja s jednom radilicom, i Riker i Worf odletjeli su kao da su papirnati. Away mission na kocku nakon što je Picard odveden mi je li-la. Bilo bi logičnije da je Borg odmah uključio ono famozno EM polje, koje onemogućuje teleportaciju, a ne tek kasnije. Zanimljivo, u ovoj epizodi Data koristi termin: "He has been altered by the Borg." što će se od iduće epizode promijeniti.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
sri 23 tra, 2008 1:22 pm |
|
 |
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 8. Prvi napad Borga na zemlju počinje.
|
pon 02 stu, 2009 8:03 pm |
|
 |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ova epka je vrh treće sezone koja je etablirala TNG kao najpopularniju Trek seriju, ali i napravila definitivan odmak od TOSovskih banalnosti kojih je i TNG imao pogotovo u prve dvije sezone. Epizoda je kvltna, Federacija je napadnuta, al ne kao u TOS filmovima gdje nešto juri prema Zemlji i Enterprise je jedini koji može spasit stvar jer je eto jedini brod u susjedstvu. I to dvaput (filmovi 1 i 4). Ovdje nešto juri prema Zemlji, Enterprise ne može spasit stvar, ne mogu ni xy drugih brodova. Epizoda koja je postavila Borgove kao strah i trepet Trek svemira, barem do Voyagera. 
|
pon 23 tra, 2012 10:12 pm |
|
 |
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Ovo je epikcina!!!! Covece ovu epizodu bi mogao da gledam iznova i iznova i nikad nebi mi dosadila.... Naravno 10
čet 26 tra, 2012 11:19 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|