| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 3x14 - A Matter of Perspective
"A Matter of Perspective"" (Stvar perspektive)"Sezona: 3 Epizoda: 14 Datum premijere:12.02.1990. Prikazano na HRT-u: 01.04.2008. Scenarist: Ed Zuckerman Redatelj: Cliff Bole Gostujući Glumci: * Colm Meaney as Miles O'Brien * Craig Richard Nelson as Krag * Mark Margolis as Nel Apgar * Gina Hecht as Manua Apgar * Juliana Donald as Tayna Stardate: 43610.4 (2366) Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST Centra) Tokom rutinske misije na znanstvenoj postaji Tanuga IV, Riker se vraća na Enterprise nekoliko trenutaka prije no što Doktor Apgar, direktor te istraživačke ustanove, pogiba u eksploziji. Odmah zatim glavni istrazivač Krag traži uhićenje Rikera nakon što Manua, Apgarova udovica, te njena pomočnica Tanya otpužuju Rikera da je prijetio preminulom. Picard odbija predati Rikera sve dok se ne ponude čvrsti dokazi koji će opravdati uhićenje. Detaljnije informacije: LINK
| uto 01 tra, 2008 4:57 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: 3x14 - A Matter of Perspective
e, ovo je dobra epizoda. malo CSIja 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 01 tra, 2008 10:53 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ok detektivska prica... zanimljivo mi je da su i riker i manua iskreno jerovali u svoje verzije price... pa nije moguce da tako razlicito dve osobe percipiraju stvarnost i fora mi je u verziji doktora apgara (tj. tayninoj) kako se doktor pohvalio tayni kak je pretuko rikera  ocjena 7 (bilo bi 8 da se nisam sjecao rjesenja misterije  )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 02 tra, 2008 4:17 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...slika je cijela poanta epizode...
...malo su se mučili da dođu do zagonetke... ...no riješili su...
...dajem 5...
| sri 02 tra, 2008 10:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Slicno kao Voyagerov Ex Post Facto...
nije lose, al nije ni dobro, 5
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 02 tra, 2008 12:24 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
6 CSI je CSI, ova priča nije tako dobra. Technobabble rješenje sam očekivao, s obzirom da su naglasili da svatko vjeruje u svoju verziju istine pa bi bilo vrlo dugotrajno i nezahvalno procjenjivati koja je prava. Pravo budi starom prascu Apgaru kad je htio utopiti svoj izum nekome pod oružje. Picardiljo je lagano uživao u iznošenju prave verzije događaja, samo su mu još falili Dixonov baloner i šešir. Kao što reče MacGyver, vrlo slična epizoda kao Voyagerov "Ex post facto", no s obzirom da je ovo original, onda i ocjena mora biti malo viša. Ova epizoda je kao lagano zatišje pred buru, slijedećih nekoliko su very good stuff.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 02 tra, 2008 12:38 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
7 picard je opet vrlo uspješan kao poirot  i da, nevjerojatno je koliko su verzije raznih sudionika različite. teško je doći do objektivne istine.. 
_________________ njanjanja
|
| sri 02 tra, 2008 2:11 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
I nakon meni odlične Deja Q epke, slijedi jedna od meni najglupljih epki. A matter of perspective ne može biti CSI jer nema leša, nema mjesta na kojem se zbio zločin; sve je uništeno. Postoje samo priče koje se rekreiraju u holodeku. A to mi smeta. To je kao da u CSI-ju riješe slučaj uz pomoć igrokaza  (premda ne gledam CSI). Jedinica. PS alieni su mi ružni. 
|
| ned 11 lis, 2009 2:26 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne znam, ovo mi je nekako dosadnjikava epizoda. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 12 lis, 2009 2:43 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 4. Meni je ova epizoda među lošijim epizodama TNG-a, ta suđenja i svjedočenja su mi dosadna.
|
| ned 18 lis, 2009 11:41 pm |
|
 |
|