| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 3x06 Booby Trap
"Booby Trap""(Minsko polje)"Sezona: 3 Epizoda: 06 Datum premijere:30.10.1989. Prikazano na HRT-u: 12.03.2008. Scenarist: Ron Roman, Michael Piller i Richard Danus Redatelj: Gabrielle Beaumont Gostujući Glumci: * Susan Gibney as Leah Brahms * Colm Meaney as Miles O'Brien * Whoopi Goldberg as Guinan Stardate: 43205.6 (2366) Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST Centra) Istražujući porijeklo signala emitiranog sa starog promelijanskog razarača, posada nailazi na brod koji u svemiru lebdi već tisuću godina. Izlazi na vidjelo kako nema preživjelih na brodu koji se, unatoč svojoj starosti, nalazi u izuzetno dobrom stanju. Pokušavajući otkriti što se dogodilo promelijanskom brodu, Enterprise iznenada iskusi veliki gubitak energije koji potpuno zaustavi brod. Situacija postane još teža kad dođe do iznenadnog povećanja opasne radijacije. Kako bi se zaštitila od smrtonosnog zračenja posada je prisiljena podignuti brodske štitove što rezultira još bržim gubitkom energije. Detaljnije informacije: LINK
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 20 ožu, 2008 6:05 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 3×06 Booby Trap
Sedmica i to cista Solidna epizoda koju mozes s gustom gledat ali ipak nije top klasa epizode 3 put vidim picarda u svojem djetinjem modu i cijelog onako veselog , kad su svi s cuđenjem odgovorili na njegovo brod u boci pitanje a onda obrien rekao da je i on to slagao , doslo mi se smijat Napokon jedna rasa za koju znam da nema razloga da se opet pojavljuje jer je istrijebljena i nema je BIlo je baza slusat kapetanov dnevnik koji je tisucu godina star Nakon svega toga istrazivckog veselja brod upadne u zamku a geordi rijesava problem uz pomoc hololika osobe koja je dizajnirala enterpriseov motor Naravno i na kraju picardovo pilotiranje koje je bilo prvoklasno , cista sedmica 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 20 ožu, 2008 6:12 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
odlična epzoda.geordi je genijalno uz pomoć simulacije leahe brahms uspio izvući enterprise iz zamke.interesantan je još i posjet starom brodu  ,a također je bilo i zabave s picardovim anegdotama o brodiću u boci,najjača mi je worfova faca(i didn't play with toys) dok ih je picard sve pitao da kao da se oni nisu ko klinci igrali s tim  a onda o'brien provali:i used to!,a picard:thank you,mr.o'brien 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 20 ožu, 2008 7:03 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
sa cime se worf igrao da mi je znat 
|
| čet 20 ožu, 2008 7:14 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
captain je napisao/la: sa cime se worf igrao da mi je znat  Noževima, žiletima, šilom..........
| čet 20 ožu, 2008 7:16 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Da , poubijao je sve miseve oko kuce 
|
| čet 20 ožu, 2008 7:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Dao sam 8, jer je dobra epizoda, bila bi i veca ocjena , ali iz nekog razloga , previse mi je u sjecanju, pa mi je sve prepoznato. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| čet 20 ožu, 2008 9:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
alien she je napisao/la: odlična epzoda.geordi je genijalno uz pomoć simulacije leahe brahms uspio izvući enterprise iz zamke.interesantan je još i posjet starom brodu  ,a također je bilo i zabave s picardovim anegdotama o brodiću u boci,najjača mi je worfova faca(i didn't play with toys) dok ih je picard sve pitao da kao da se oni nisu ko klinci igrali s tim  a onda o'brien provali:i used to!,a picard:thank you,mr.o'brien  ...meni je bilo fora kad je Data rekao da nikad nije bio dječak... (mislim, očekivao sam da to kaže)
...no , zadrijemao sam na pola epizode, pa sad moram čekati reprizu...
| pet 21 ožu, 2008 12:33 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
ocjena 7 Ne sviđa mi se što toliki brod sa tolikom posadom kada upadne u nevolju, na rješavanju problema radi samo nekolicina ljudi. Primjer, Gordi sam uz pomoć Holograma dolazi do rješenja dok ostali strojari spavaju ili tko zna što rade.
No Picard izvlači epizodu sa izvrsnim manevarskim reakcijama i rečenicom kojem je nagao Worfa da kaže da se nije igrao igračkama.
| pet 21 ožu, 2008 2:27 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
nenadg je napisao/la: ali iz nekog razloga , previse mi je u sjecanju, pa mi je sve prepoznato.  nedavno smo je gledali u klubu... mozda si bio tada u klubu Mr.bobo je napisao/la: ...no , zadrijemao sam na pola epizode, pa sad moram čekati reprizu... mislim da bi ovo dovoljno govori o fanovima enterprisea ... to bi mogla biti i definicija fana enterprisea... "gledao sam ST no zadrijemao sam na pola epizode"  BrickTop je napisao/la: No Picard izvlači epizodu sa izvrsnim manevarskim reakcijama i rečenicom kojem je nagao Worfa da kaže da se nije igrao igračkama. nemam kaj dodati... (osim da je ta kompletna scena za brodovima u boci prije teleportacije bila prelegendarna) ostatak epizode je bio voyagerolik... technobabble rjesenje za techobabble problem ocjena 6
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 21 ožu, 2008 2:47 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: 3x06 Booby Trap
ma ovo je bas super epizoda. Picard je napokon nesto radio. ijako mi Geordi i nije nesto, ali ajde, preko njega se da proc. ali u biti imao je i on par trenutaka. tipa ono kad je Picardu objasnjavao zasto mu treba holodeck, ili kad ga je Picard ulovio kako se "raskomotio" u holodecku...  ja dam 8, prvenstveno radi Picarda.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 21 ožu, 2008 3:25 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
3... dosadno... Vise od pola epizode je Geordi u holodeku s onom babom i samo technobabblaju... Ideja je odlicna, al su je fakat lose izveli... Jedine dobre stvari su mi ono na pocetku s brodovima u boci i na kraju kad Picard vozi reli
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pet 21 ožu, 2008 4:53 pm |
|
 |
|
Make it so
|
MacGyver tebi je sve dosadno nije bas da inace komentiram necije osobno gledanje na epizode ali ne sjecam se kad si imao pozitivan komentar na neku epizodu 
|
| pet 21 ožu, 2008 5:56 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
8 Sviđa mi se ideja o milenijskoj zamci koje nisi svjestan dok ne upadneš u nju. Geordi je odličan u ovoj epizodi. Dobro se sjetio rješavanja zamke pomoću holograma kreatorice Enterpriseovog pogona dr. Leah Brahms (jadničak je čak dobio i utješnu pusicu kad ga je već cura od krvi i mesa otkantala na početku  ). No, na stranu romantične poluuspjehe, pokazao se kao odličan strojar dosjetivši se nekih poboljšanja koje će vrhunski konstruktorski umovi primjeniti tek u budućim klasama brodova. Picard je odlično izmanevrirao brod izlazeći iz zamke, usprkos simulacijama koje su pokazivale suprotno, pokazavši da se nekad treba potpuno osloniti na ljudski faktor jer računala nemaju intuiciju i iskustvo. Mogao je vožnju prepustiti i Rikeru koji je najbolji pilot na brodu, no osjećao je da je njegova dužnost preuzeti tu veliku odgovornost (a i morao je pokazati Rikeru da je "štekanje" za kormilom nakon susreta sa Binarcima bila samo trenutna slabost  ).
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 21 ožu, 2008 6:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
captain je napisao/la: MacGyver tebi je sve dosadno nije bas da inace komentiram necije osobno gledanje na epizode ali ne sjecam se kad si imao pozitivan komentar na neku epizodu  Onda imas stvarno jako kratko pamcenje... pogledaj 3 epizode unazad 
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pet 21 ožu, 2008 6:35 pm |
|
 |
|