|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 2:53 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 2x20 - The Emissary
The Emissary ("Izaslanica")Sezona: 2 Epizoda: 20 Datum premijere: 06.29.1989. Prikazano na HRT-u: 07.03.2008. Redatelj: Cliff Bole Scenarij: Richard Manning i Hans Beimler Gostujući Glumci:Diana Muldaur - Katherine Pulaski Colm Meaney - Miles O'Brien Suzie Plakson - K'Ehleyr Lance LeGault - K'Temoc Georgann Johnson - Gromek Anne Elizabeth Ramsay - Clancy Diedrich Bader - tactical officer Stardate: 42901.3 Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST Centra) Enterprise, po naredbi Stožra Zvjezdane Flote, teleportira na brod posebnog izaslanika K'Ehleyr, pola čovječju, pola klingonsku ženu. Posada odmah primijeti Worfovu hladnoću prema K'Ehleyr, koja ih obavijesti da moraju presresti T'Ong, klingonski brod čija je posada u kriogeničkom snu jedno stoljeće. Otkriva da su Klingonci započeli putovanje dok je federacija još bila u ratu s Klingonskim Carstvom, i ako se probude izvan dometa ključnih federacijskih baza, posljedice bi mogle biti užasavajuće. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: Star Trek Minutiae
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 07 ožu, 2008 5:38 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: 2x20 - The Emmisary
Chaky je napisao/la: Teme ce se dodavati sto prije nakon emitiranja u poslijepodnevnom terminu. Izvučeno iz pravila. Cvicek, malo si uranio. 
| pet 07 ožu, 2008 5:43 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
BrickTop je napisao/la: Chaky je napisao/la: Teme ce se dodavati sto prije nakon emitiranja u poslijepodnevnom terminu. Izvučeno iz pravila. Cvicek, malo si uranio.  Nećemo sad cjepidlačiti. To je više preporuka, ne zapovijed. Možemo mi isto tako složit topice za cijelu treću sezonu i lockat ih do emitiranja. Now back on topic.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 07 ožu, 2008 6:11 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dobra epizoda 8 Bas na pocetku onaj detalj di se osoba vozi u dvometarskoj sondi je bio malo neobican , onako ugurat nekog u sondu i poslat u svemir , bas riskantno Epizoda je bila bas namijenejna buildingu worfova lika i u tome i uspijela Data je kao i obicno imao par provala , kao onu o spavanju i pogonu a nakon sta je to izrekao eto klingonaca i pucaju Nekako su mi sami klingonci bili naivni i prelako se predali , mozda je stvarno trebalo malo vise fighta stavit ps jedva cekam epizodu u kojoj ce duras platit manistru radi ubojstva worfove druzice 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 07 ožu, 2008 6:19 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
8...bilo je lijepo vidjeti worfa kao tobožnjeg kapetana enterprisea, totalno neobično  k'ehleyr mi se svidjela, dobar miks ljudskih i klingonskih osobina. i worfovo ponašanje prema njoj je bilo zanimljivo gledati. uglavnom, još jedna dobra klingon epizoda 
_________________ njanjanja
|
| sub 08 ožu, 2008 2:33 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: 2x20 - The Emissary
klingonci... S&M rasa bilo je osvjezenje vidjeti klingonca (ok ok... poluklingonca) sa smislom za humor... vec vidim K'Ehleyr kao stand-up komicarku kako prica o razlikama izmedju klingonaca i hjumana ... "hjumani inace hodaju ovako... dok klingonci uvijek hodaju ovako... itd." dobra prica... i jako dobro razrjesenje situacije... bez imalo technobabblea... jos jedna epizoda bez nekih prevelikih nelogicnosti... dat cu joj i ja 8 btw. jel samo meni k'ehleyr full zgodna?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 08 ožu, 2008 3:21 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Chaky je napisao/la: btw. jel samo meni k'ehleyr full zgodna? Nisi jedini 
| sub 08 ožu, 2008 3:22 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
i meni je zgodna  zgodna, kul, moćna žena 
_________________ njanjanja
|
| sub 08 ožu, 2008 3:27 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Da , masu je mocna , bila je klingonka i vulkanka u istoj sezoni 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 08 ožu, 2008 3:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ah, tak tak epizoda...
...jedino što je bilo zanimljivo u epizodi bila je poluklingonka...
4/10
| pon 10 ožu, 2008 4:05 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Dobra sedmica. Na početku je bila zgodna partija pokera. Igrali su 5 card draw i 7 stud, koje sam Maxu spomenuo prošle nedjelje. K'Ehleyr je zbilja moćna žena. Suzie Plakson ju je dobro odglumila i ta joj uloga bolje leži nego uloga dr. Selar u epizodi "Schizoid man". Worf mi je bio malo blesav. Drži se svoje hladnoće i glumi mrguda čak i kad mu se takva žena praktički baca u naručje. Dobro su odradili susret sa "zastarjelim" sunarodnjacima i riješili eventualni sukob, kao što je već spomenuto, čistom pričom, bez technobabblea "na rubu znanosti".
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 10 ožu, 2008 2:21 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
TerNek je napisao/la: Worf mi je bio malo blesav. Drži se svoje hladnoće i glumi mrguda čak i kad mu se takva žena praktički baca u naručje. a cuj... kad izgleda zna da ju bas to pali 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 10 ožu, 2008 3:52 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
ja sam ovoj epizodi dala desetku (prije par dana) zasto? zato sto mi je to jedna od naaajdrazih epizoda. K'Ehleyr mi je najdrazi epizodni lik (uz Lwaxanu  ) i kao sto sam to napisala u temu "Koji ste vi Star Trek lik", najvise se poistovjecujem s njom. Karakter nam je... pa isti. klingonci su mi najdraza rasa, a Worf je moj seksi macak tako da...  scene u holodeku s K'Ehleyr i Worfom... eh radnja mi je super (glavna i sporedna), Worf napokon ima neku pametnu ideju koja spasi cilu stvar...
| uto 11 ožu, 2008 12:36 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobra epizoda, sedmica. Svi ste vec skoro sve izkomentirali... Dodat cu da mi je najupecatljiviji trenutak bilo drzanje za ruke u holodecku  A K'Ehleyr bi mogla pjevati onu pjesmu "Bicuj me bicuj Stojane" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 11 ožu, 2008 9:50 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
cvicek je napisao/la: drzanje za ruke u holodecku  koji eufemizam 
| uto 11 ožu, 2008 9:53 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|