| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 2x10 - The Dauphin
The Dauphin ("Prijestolonasljednica")Sezona: 2 Epizoda: 10 Datum premijere: 20.02.1989. Prikazano na HRT-u: 21.02.2008. Redatelj: Robert Bowman Scenarij: Scott Rubenstein i Leonard Mlodinow Gostujući Glumci: Paddi Edwards - Anya Jaime Hubbard - Salia Stardate: 42568.8 Kratak sadržaj: ( preuzeto sa ST Centra) Enterprise je zadužen za pratnju mlade djevojčice i njezine skrbnice sa planeta Klavdia III, gdje su živjeli skoro cijeli djevojčičin život, na planet Daled IV, kojim od rođenja treba vladati. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: Star Trek Minutiae
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 21 vel, 2008 6:13 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 2x10 - The Dauphin
Sedmica , par dobrih dijaloga(riker.guinan) i susret s jos jednom vrstom koja mijenja oblik Sve skupa gledljivo ali nista posebno (zasto se u ds9 stece dojam da su jedini mjenjolici osnivaci  )
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 21 vel, 2008 6:45 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
i like it  fora je bilo vidjeti worfa kako opet prica o barenju klingonski... ili rikera kako sharmira guinan  i prica je bila ok... bittersweet... malo sjetno, ali nekako pozitivno na kraju ono... epizoda bez vece mane... cak je i wesley bio manje naporan  eto nek bude 8
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 22 vel, 2008 3:12 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
8 i od mene...bilo je fora gledati wesleya kako otkriva što to znači zaljubiti se  a zaljubio se ni više ni manje nego u čistu svjetlost riker & guinan...čista predigra ona baba anja me uplašila kad se transformirala, uopće to nisam očekivala 
_________________ njanjanja
|
| pet 22 vel, 2008 10:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Saila je zarobila Wesleyevo srce…. … na kraju ga je i malo povrijedila… Anya je bila pravi davež… a obje su izgledale… (u svojem ''bau bau'' obliku) … bjež što dalje… …no u svojem pravom obliku (kao energetsko biće) je izgledala ok. Kako je Riker zavodio Guinan , to je bio najbolji dio epizode… Guinan mi je predobar lik. 6/10
| sub 23 vel, 2008 1:08 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
tužan je dan kada jedan Ent fan (mr. bobo) pogleda epizodu TNG-a dok max kao "hard-core" fan TNG-a (primjetite navodnike  ) ima vaznijeg posla... joj... al cu sve cinkat picardu u bonnu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 23 vel, 2008 1:19 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...btw, max ne gleda baš TNG na TV-u...  ...to nije niš čudno... što nije gledao epizodu... ...no ja pratim svaku... ...TNG je serijal koji mi je najviše u magli, nekih stvari se sjećam nekih ne, no fora je ponovo gledati, često i reprizu...
...zar je nisam "hard-core" fan Enta?
| sub 23 vel, 2008 1:47 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
Mr.bobo je napisao/la: ...zar je nisam "hard-core" fan Enta?
mea culpa... ti jesi ENT hard-core fan... ali da li zbog samog Enta ili zbog bakule... to jos nisam siguran 

|
| sub 23 vel, 2008 2:03 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ah, always that question... ! ...Archer je prva uloga koju sam vidio u izvedbi Bakule... ...ostalo je samo nastavak toga...
...dakle Archer je definitivno hart and soul Enta... ...te njegove odluke i postupci su me najviše impresionirali...
...ovo je već OFF toppic... ...pa ako želiš daljnju diskusiju preselimo se u neku drugi topic 
| sub 23 vel, 2008 2:12 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Petica, ništa posebno. Priča nije ništa ekstra, "business as usual" i upoznavanje nove vrste aliena koja se tek pred kraj razotkrila u svom stvarnom liku. Plus za Vizlija kojem su proradili uspavani muški hormoni. Fora su bile demonstracije upucavanja by Worf i kasnije by Riker & Guinan (potrgao sam se na "Shut up, kid!  "), ostalo je čisti prosjek.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 23 vel, 2008 1:18 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Sasma prosjecna epka, no zbog Rikera 6. 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 24 vel, 2008 12:27 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
dosta duboka epizoda sa dvostrukom porukom.
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| ned 24 vel, 2008 1:19 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
6, glupo mi je sta nisu malo bolje objasnili koja je u biti Sajlina uloga... Sve mi je to nekak nedoreceno u vezi tog planeta i te vrste
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 24 vel, 2008 11:40 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
poučena pričom iz ove epizode shvatila sam da postoji stručan naziv za sve žene u vrijeme PMS-a, a to je alasomorfi. 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 27 vel, 2008 1:49 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Jao dvojka. WEsley u krajnje patetičnom ljubakanju sa, oh my, princezom koju čuva baba koja se može transformirat u pokemona i Chewbaccu. 
|
| ned 20 ruj, 2009 2:11 pm |
|
 |
|