Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Re: 1x08 - Justice
...aha , da... i na još jednom forumu se na scenariste izvlaće... ...mislim... pa zato i štrajkaju kad ih ne volite...
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
Inače ovi Edoi neodoljivo podsjećaju na skupinu koja se zove Eloi iz Vremeplova. No dobro, epka je za sedmicu prvenstveno zbog propitivanja relativne pravde, odnosno što je pravedno, a što nije; ovisno o kulturi u kojoj se nalazimo. Ovdje je to prejednostavno prikazano; prelaženje minijaturne ograde i lomljenje plastificiranog stakla...Pa tko sadi to cvijeće ako se ograda ne smije prijeći?
A Wesley me u ovoj epki iritira sa svojim stajlingom. Općenito njegov stajling je katastrofa. Lijepo sunčano vrijeme, gole cure trčkaraju i masiraju se eteričnim uljima, a on u smeđem debelom puloveru Majko Isusova
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Ocjena 7, najviše zbog lijepih scena prirode i hrpe zgodnih tipova.
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
Josh Clark, who later went on to play Joe Carey in Star Trek: Voyager, appears here as an unnamed tactical officer. Given the time frames of TNG and VOY, it is possible that this unnamed officer is Carey, assuming a later transfer to Engineering division and departure from the Enterprise prior to 2371.
U međuvremenu sam odgledao TNG i DS9 pa mi je u ovoj epki zapeo taj Carey, koji je tu unnamed, al moguće da je to isti lik koji će otić na VOY.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.