Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
Re: 3x21 - Hollow Pursuits
Cvicek je napisao/la:
I sta mislite, ako vec nije zabranjeno, da li je krajnje nemoralno (ili neeticno?) rekreirati u holodecku ljude koji postoje u "RL", iako ce ti hologramski likovi biti samo aproksimacije i nece razmisljati, pricati, djelovat, je**t kao orginali?
sto se mene tice, nemoral mozes ostaviti na ulaznim vratima holodecka. unutra moze uci samo spremnost na zabavu...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Re: 3x21 - Hollow Pursuits
Ocjena 5. Barclay je napravio svoj svijet u holodeku. Samo mi nije jasno zašto koristi u holodeku samo one likove koji su glavni i u seriji. Nebi li trebao koristiti one osobe sa kojima provodi vrijeme. To mi je pomalo ne logično.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.