Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Re: 3×06 Booby Trap
Chaky je napisao/la:
Mr.bobo je napisao/la:
...no , zadrijemao sam na pola epizode, pa sad moram čekati reprizu...
mislim da bi ovo dovoljno govori o fanovima enterprisea ... to bi mogla biti i definicija fana enterprisea... "gledao sam ST no zadrijemao sam na pola epizode"
...a dogodi se... (već dugo nije ) ...i iznimka na potvrđuje pravilo...
...to što znaći da sam zadrijemao... možda da je epizoda bila zanimljivija, možda se to nebi dogodilo...
...i mislim da samo riješili stvari oko mojeg gledanja ST-a...
...epizoda je tako tako... jedan Geordi epizoda... ...našao je idealnu ženu, a ona mu je nedostupna... ...baš mi ga je žao... dajem 5
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
Re: 3x06 Booby Trap
8. taj razgovor oko brodova u boci je bio legendaran leah - žena koja je brod konstruirala i geordi koji poznaje svaki njegov šaraf su to sve lijepo izveli, picard je lijepo odvozio na kraju...ma meni se jako svidjelo kako je to riješeno
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
Re: 3x06 Booby Trap
Petica. Čisti prosjek od epizode. Šteta, jer tisućljetna zamka je nešto što ima potencijala možda čak i za 'to be continued' epizodu. Umjesto toga, imamo prilike gledati kako Geordi kao prvo ne zna sa ženama, a kao drugo, ne zna baš ni sa holoženama; osim ako ne priča o warp motorima. Kratko-slatki razgovori o igračkama su ok. No epka kao takva se previše vrti oko nedefiniranog La Forgea.
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.