|
Sada je: sri 24 lip, 2026 7:01 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Komentari forumskih statistika
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Komentari forumskih statistika
Tvoje rečenice se ionako ponekad teško dešifriraju A znao sam biti dosta aktivan, i opet zaboraviti na statse u stilu "a budem sutra, sad pišem odličan post o političkodruštvenoj tematici" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 04 stu, 2012 8:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
S malim zakašnjenjem, evo statsa za 2012 viewtopic.php?p=291840#p291840
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 25 sij, 2013 9:10 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
pa tko bi rekao da će nam admin bit najveći spammer
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 25 sij, 2013 9:31 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
možda je to razlog što je objavio popis
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| pet 25 sij, 2013 9:39 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ili razlog zašto se popis odgađao...  Inače ovo je 3. godina da postam godišnje statse.. nije razlog moje neslavno mjesto 
|
| pet 25 sij, 2013 10:00 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Ajoj..pa normalno je da admin bude u top 3 Opa 3. mesto za 2012  Ali 1. mesto za 12. mesec  ... bogami forum nesto posustaje.... 
| sub 26 sij, 2013 1:04 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Lol.. što mi se to dogodilo? Čestitke top spammerima u 2012. 
| uto 29 sij, 2013 10:57 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Evo ovaj put su statsi postani na vrijeme viewtopic.php?p=292003#p292003
|
| pet 01 vel, 2013 1:12 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nitko nije ni skužio da nema statsa (ilitiga podsjetio mene... ja sam se jednom u ovih 4 mjeseci sjetio na statse, al nije bio prvi dan u mjesecu  ) I nije mi imalo svrhe pisat top spamere, jer kako god bi okrenuo ispao bi prvi Ako tko baš hoće postam ovdje "sirovu" statistiku...
|
| sub 01 lip, 2013 1:04 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Primjetila sam da nema statistika, ali mislila sam da te počeo, u nedostatku boljeg izraza, bolit  za njih. 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 01 lip, 2013 6:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nisi daleko od istine, odnosno kombinacija s time da se i nema za što voditi evidencij (300-400 postova mjesečno - ko nekada dnevno) a i druge ne zanima previše...
|
| sub 01 lip, 2013 8:19 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Čim je Cviček prvi na listi nema statistika
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 02 lip, 2013 1:18 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Mislim kako smo svi primjetili, ali smo bili pristojini pa nismo radili pritisak.., a gle u početku sam imao čak neku nadu doć na prvo mj ali vidim kako je tebe teško skinut pa onda lovim neki prosjek
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| ned 02 lip, 2013 3:55 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: sub 04 vel, 2012 10:47 pm Postovi: 102 Spol: Muški Opis Stanja: Homeless Koje si vrste?: 1/2vilenjak
|
Statistika je kao bikini.
| uto 04 lip, 2013 9:14 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Erlond je napisao/la: Statistika je kao bikini. In other words, it's irrelevant

|
| uto 04 lip, 2013 9:39 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|