|
Sada je: ned 04 lis, 2026 10:28 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
 Re: Predstavite se
Dobrodosao! 
| sri 22 sij, 2014 4:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošao dimitar! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 25 sij, 2014 8:23 am |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: uto 18 vel, 2014 12:46 pm Postovi: 3 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pozdrav!
Imam 34 godine, živim u Kaštelima. Ja i Star Trek ( i sf općenito ) smo "kliknuli" na prvu već dok sam bio dijete. U međuvremenu se dogodio život, kao što se svima događa, a sad se polako vraćam prvoj ljubavi. Nadam se ugodnom druženju. BTW, ako na forumu ima kaštelanskih trekija ( i iz bliže ili dalje okolice ), otvoren sam i za druženja uživo. Slobodno se javite. Toliko od mene za sad.
|
| uto 18 vel, 2014 1:48 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Dobrodosao 
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| uto 18 vel, 2014 2:54 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
blacksmith79 je napisao/la: Pozdrav!
Imam 34 godine, živim u Kaštelima. Ja i Star Trek ( i sf općenito ) smo "kliknuli" na prvu već dok sam bio dijete. U međuvremenu se dogodio život, kao što se svima događa, a sad se polako vraćam prvoj ljubavi. Nadam se ugodnom druženju. BTW, ako na forumu ima kaštelanskih trekija ( i iz bliže ili dalje okolice ), otvoren sam i za druženja uživo. Slobodno se javite. Toliko od mene za sad. Wlcm  ..još jedan dalmatinac 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 18 vel, 2014 9:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošao! Godišnjaci smo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 18 vel, 2014 11:40 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
blacksmith79 je napisao/la: otvoren sam i za druženja uživo. Slobodno se javite. Kinky. Dobrodošao! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 19 vel, 2014 12:38 pm |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: uto 18 vel, 2014 12:46 pm Postovi: 3 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
OK, stvarno je zvučalo malo kinky, ali nisam mislio na ništa takvo:) Jednostavno mi fali druženja s istomišljenicima u životu ( nisam baš okružen trekijima ni ljubiteljima sf-a ). Nađimo se, razgovarajmo, čitajmo, igrajmo se...organizirajmo konvencije?? Zašto ne?
|
| sri 19 vel, 2014 7:26 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ma Mirni je svaka druga stvar kinky, nemoj da te to smeta 
|
| sri 19 vel, 2014 7:31 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pozdrav blacksmith79 !! evo, svrati na Istrakon pa će biti mnogo druženja....igara, razgovora... 
| sri 19 vel, 2014 8:28 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Cvicek je napisao/la: Ma Mirni je svaka druga stvar kinky, nemoj da te to smeta  Ovo je fakat istina. ^^ Zaista, nemoj se smesti.  I da, dođi na Istrakon. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 19 vel, 2014 8:55 pm |
|
 |
|
Trekkie
|
pahuljica je napisao/la: pozdrav blacksmith79 !! evo, svrati na Istrakon pa će biti mnogo druženja....igara, razgovora...  Hvala na pozivu, ali nažalost sam bolešću vezan za Kaštela, tako da neću moći doći. Ali, ako te put nanese u Kaštela, javi se pa ćemo popiti jedan Earl Grey.
|
| sri 19 vel, 2014 8:55 pm |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: pon 14 tra, 2014 10:10 am Postovi: 2 Spol: Ženski Koje si vrste?: time lord
|
Bok svima. Ja sam Melavia. Imam 17 godina. Iz Zagreba sam. Volim pisati, citati knjige. Volim sf, mada vise epic fantastiku. Ako vas jos nesto zanima pitajte.
|
| pon 14 tra, 2014 10:24 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dobrodošla i još bolje se snašla 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 14 tra, 2014 12:41 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
blacksmith79 je napisao/la: Pozdrav!
Imam 34 godine, živim u Kaštelima. Ja i Star Trek ( i sf općenito ) smo "kliknuli" na prvu već dok sam bio dijete. U međuvremenu se dogodio život, kao što se svima događa, a sad se polako vraćam prvoj ljubavi. Nadam se ugodnom druženju. BTW, ako na forumu ima kaštelanskih trekija ( i iz bliže ili dalje okolice ), otvoren sam i za druženja uživo. Slobodno se javite. Toliko od mene za sad. Lyrial je napisao/la: Bok svima. Ja sam Melavia. Imam 17 godina. Iz Zagreba sam. Volim pisati, citati knjige. Volim sf, mada vise epic fantastiku. Ako vas jos nesto zanima pitajte. Dobrodošli Ugodan boravak na forumu vam želim, i možda uključunje u naš play by post rpg koji ćete nać u mom kutku
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 14 tra, 2014 1:02 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|