Autor/ica |
Poruka |
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Only Fools and Horses
Jeste odgledali sve epizode ovog remek-djela? Koliko puta? Ja imam sve epizode na DVD-ima i ni sam ne znam koliko sam puta odgledao sve epizode...Recimo samo da znam 90 % posto dijaloga u seriji... Volim ovu seriju jer... ...mi je urnebesno smiješna, tj. baš mi odgovara taj britanski humor... ...humor se dosta temelji na dijalogu, a ne samo na nekim "ha-ha" situacijama kao u klasičnim sitcomima... ...gluma je fantastična... ...u biti serija kroz humor prikazuje težak život radničke klase Londona toga doba...ako se pogleda ispod površine, svi socijalni problemi tadašnje Engleske ogoljeni su uz šaku humora...genijalno... Nego...Volite li seriju? Zašto? Koja vam je najdraža epizoda, lik? Za kraj, screenshot meni najdraže epizode, Heroes and Villains...
|
čet 08 srp, 2010 8:27 pm |
|
 |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Only Fools and Horses
Nisam sve gledao. Kad bi išla na teveu, bilo bi u nekom nezahvalnom terminu ili ne bi stigao; a da gledam na kompu...još nije došla na red. Al zakon serija. Šverc, težak život, mito, životarenje od prodaje na placu... sve to je divno prikazano kroz uberambicioznog Delboya koji misli da zna francuski i Rodneya (DAVE  ) koji je 'pametan' jer ima malu maturu iz likovnog  . Naj lik - definitivno Trigger. Glup, blentav, sporo kuži stvari, ne može upamtit Rodneyevo ime, i ima facu ko konj. Ova gore scena dok su došli umaskirani ko Batman & Robin, uletjeli su na sprovod jer im je jedna prošvercana sekretarica nije dobro dojavila poruku da je taj i taj lik umro pa će umjesto maskenbala bit karmine. I dođu oni tako, ispričavaju se nisu znali, kad evo Triggera. Nije ni on znao. A obučen u crno. Pitaju ga ovi pa zašto si onda obučen u crno? Kaže Trigger: to je maska. Obučen sam ko vozač limuzine.  Carčina.
|
čet 08 srp, 2010 9:23 pm |
|
 |
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Miki je napisao/la: Ova gore scena dok su došli umaskirani ko Batman & Robin, uletjeli su na sprovod jer im je jedna prošvercana sekretarica nije dobro dojavila poruku da je taj i taj lik umro pa će umjesto maskenbala bit karmine. I dođu oni tako, ispričavaju se nisu znali, kad evo Triggera. Nije ni on znao. A obučen u crno. Pitaju ga ovi pa zašto si onda obučen u crno? Kaže Trigger: to je maska. Obučen sam ko vozač limuzine.  Carčina. Kad na to Del kaže: "Yeah, you do stand out..." je jedna od najjačih scena u seriji 
|
čet 08 srp, 2010 9:28 pm |
|
 |
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Genijalna serija! Jedna mi od najdražih. Pogledao sve preko nekoliko puta. Imam i na DVD-ima.
Najlik? E to je teško reći, to je takva simbioza odličnih i opičenih likova da je grijeh nekoga izdvajati, a ne spomenuti tuce drugih.
Najepizoda, biće ista ova kao i širajzlu, Heroes and Villains. Tu sam scenu imao na avataru na MSN-u, na avataru na SFC-u dugo vremena.

|
čet 08 srp, 2010 9:40 pm |
|
 |
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Tu seriju sam toliko puta gledao na telki, da mi je već smrtno dosadna... 
|
čet 08 srp, 2010 9:40 pm |
|
 |
PARTIJA
|
_Oz je napisao/la: Tu seriju sam toliko puta gledao na telki, da mi je već smrtno dosadna...  Al ti je zapravo odlična, jelda? 
|
čet 08 srp, 2010 9:41 pm |
|
 |
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
shirajzl je napisao/la: _Oz je napisao/la: Tu seriju sam toliko puta gledao na telki, da mi je već smrtno dosadna...  Al ti je zapravo odlična, jelda?  Pa ne bih ju bio gledao toliko puta, da nije... 
|
čet 08 srp, 2010 9:47 pm |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja neću gledati ponovo... gledao ju 2-3 puta... nije to Sainfeld da uvijek bude smiješno...
pet 09 srp, 2010 3:14 am |
|
 |
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ljudi od slj. tj. opet na našim malim ekranima svaki dan na HRT2 u 20:15h 
pet 09 srp, 2010 5:08 pm |
|
 |
PARTIJA
|
Prime time jbt 
|
pet 09 srp, 2010 6:00 pm |
|
 |
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Mućke tek od 19.7. ...od 19h
ned 11 srp, 2010 11:31 pm |
|
 |
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 13 tra, 2009 3:20 pm Postovi: 139 Lokacija: Red Dwarf
|
Našao sam jubitu sve uploadane epizode i pogledao na miru, bez prekida sve za redom. Sve što sam dobro mislio o toj seriji sad mislim duplo.
_________________ Nisam pročito forumska pravila.
|
uto 13 srp, 2010 5:40 am |
|
 |
PARTIJA
|
Znači od ponedjeljka svaki dan otvaramo anketu za komentiranje svake epizode. 
|
sub 17 srp, 2010 11:05 am |
|
 |
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ja sam isto Mucke odgledo par puta... Meni je zakon ona epizoda s neredima ,kad Del prolazi s trkolicom svi se smire i Del prica i policajcima i prosvjednicima sve ih zna ...
ned 18 srp, 2010 4:14 pm |
|
 |
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
pogledo dvaput u cijelosti i serija je zakon..... 
|
ned 18 srp, 2010 5:18 pm |
|
 |
|