|
Sada je: pet 28 kol, 2026 8:27 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Coffee, the finest organic suspension ever devised
| Autor/ica |
Poruka |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Coffee, the finest organic suspension ever devised
Ova tema posvećena je svim ljubiteljima kave i kavenih napitaka. Svima vama koji dan ne možete započeti bez kave, nastaviti ga ili ga završiti. Koliko često pijete kavu i kakvu kavu pijete? Kako pripremljenu i imate li neki omiljeni brand? Što volite grickati prije, uz i nakon kave? Što vam predstavlja ispijanje kave? Ima li kava zamjenu? I na kraju... Nekoliko citata uz koje možete uživati za vrijeme ispijanja svog omiljenog napitka: Citat: Coffee is a beverage that puts one to sleep when not drank. ~Alphonse Allais
Coffee, the finest organic suspension ever devised. ~Star Trek: Voyager
Chocolate, men and coffee – some things are better rich. ~Author Unknown
Drinking decaffeinated coffee is kind of like kissing your sister. ~Bob Irwin
If they took all the drugs, nicotine, alcohol and caffeine off the market for six days, they’d have to bring out the tanks to control you. ~Dick Gregory
Did you ever have the feeling that the world was an AC coffee pot and you were DC? ~Alan Dean Foster
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love. ~Charles Maurice de Talleyrand
I think if I were a woman I’d wear coffee as a perfume. ~ John Van Druten
Caffeine isn’t a drug, it’s a vitamin !!
Only Irish coffee provides in a single glass all four essential food groups: alcohol, caffeine, sugar, and fat.
No one can understand the truth until he drinks of coffee’s frothy goodness.
Coffee has two virtues: it’s wet and warm.
Espresso is to Italy, what champagne is to France.
I put instant coffee in a microwave and almost went back in time.
Coffee is not my cup of tea.
Sleep is a symptom of caffeine deprivation.
My blood type is coffee.
All the coffee in Columbia won’t make me a morning person
Coffee in England is just toasted milk.
There has never been a better office communication system than the coffee break.
I don’t have a problem with caffeine. I have a problem without caffeine.
Mothers are those wonderful people who can get up in the morning before the smell of coffee.
Coffee makes us severe, and grave, and philosophical.
Retirement is one great big giant coffee break.
On the eighth day God created coffee.
Don’t criticize my coffee. You may be old and weak one day.
Is there life before coffee? There is NO life before coffee. There is life AFTER coffee !!
Coffee in England always tastes like a chemistry experiment.
If you’ll excuse me a minute, I’m going to have a cup of coffee.
I have measured out my life with coffee spoons.
No questions until I’ve had my second cup of coffee!
Don’t drink coffee in the morning. It will keep you awake until noon.
I make serious coffee - so strong it wakes up the neighbors !!!!!!!!
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 01 srp, 2009 11:07 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Coffee, the finest organic suspension ever devised
Joj! Super tema! mmmm coffeeeee... Koliko često pijete kavu i kakvu kavu pijete? Jednu dnevno... mali machiato Da mogu, pila bih litre... Kako pripremljenu i imate li neki omiljeni brand? Odem u kafić i riješen problem.  Inače... jako je teško naći dobru kafu. Al jedan od favorita mi je lavazza, i iz kafane, i home-made. Volim jake, kratke kave. Al mora biti mlijeka! Što volite grickati prije, uz i nakon kave? Sve je dobro uz kafu. Što vam predstavlja ispijanje kave? Užitak. I buđenje. Ima li kava zamjenu? Ne! 
| sri 01 srp, 2009 12:09 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Pijem kavu s mlijekom ili cappucino 2 put dnevno (ujutro i popodne)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 01 srp, 2009 12:45 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ja nisam nikad pila kavu.  Tj. jesam ako se računa bijela kava, ali je to onak...par kapi samo crne kave u mlijeko. No ovak kavu kavu...nikad.  A kakvog je to okusa? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 01 srp, 2009 5:09 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ja sam jednom popila šalicu instant kave da ne bih nakon neprospavane noći zaspala na nastavi i počela sam se tresti usred sata i sva sam bila napeta, nije mi bilo dobro i rekla sam ,,Nikad više!". Morali su zvati tatu da me odveze kući. To mi je jedino iskustvo s kavom. Ali Coca-Colu pijem u ekstremnim količinama.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 01 srp, 2009 5:18 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Volim kavu, al ona nevoli mene  .I volim svaku vrstu, osim čiste crne.Anyway... kad smo već kod kave... šta mislite o Starbucksu??
| sri 01 srp, 2009 6:18 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
bo... Točkice, sumnjam da ti je to bilo od instant kave... možda prije od nespavanja... doduše nikad se ne zna... instant kava je živi otrov... nemoj to pit, daj to sve meni! a ako piješ previše cole, kava ti fakat ne treba... Šta ima Starbucks u RH? Ja nisam primjetila. Enivejz, ne mogu komentirati dok ne probam... Kad smo već kod toga, što mislite o toksičnosti instant kafe? Modesty, nismo čuli tebe.
| čet 02 srp, 2009 2:40 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Spet je napisao/la: Šta ima Starbucks u RH? Ja nisam primjetila. Enivejz, ne mogu komentirati dok ne probam... Ma nema, al ja želim uzet franšizing na to jednog dana, pa pitam... A šta se tiče instant-kave, fuj to... nema do mirisa, prave crne kave za buđenje ujutro...mmmmmmm 
| čet 02 srp, 2009 3:11 pm |
|
 |
|
Number One
|
...mmmmmm...
...ne postoji ništa slično što ima okus i miris kao prava kava...
| čet 02 srp, 2009 3:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ja nisam nikad pila kavu.  Tj. jesam ako se računa bijela kava, ali je to onak...par kapi samo crne kave u mlijeko. No ovak kavu kavu...nikad.  A kakvog je to okusa?  ...ni ja...
...mene sam taj izgled strašno odbija...
...crna ili smeđa boja nekog napitka mi je odbojna...
| čet 09 srp, 2009 12:41 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...crna ili smeđa boja nekog napitka mi je odbojna... eee, totalno! meni uz tamne nijanse nepase jos ni prozirna, zuta, crvena ili zelena!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 09 srp, 2009 12:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| čet 09 srp, 2009 1:29 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Miris kave mi je pomalo odbojan. I da, mislim da je više navika.
Ljudi više ne mogu funkcionirat bez kofeina, a nije im trebao in the first place.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 09 srp, 2009 2:18 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ljudi više ne mogu funkcionirat bez kofeina, a nije im trebao in the first place. hm... pa ne bih rekao da sam disfunkcionalan ako tu i tamo odem tipa s frendovima na kavu. nije da ju svakodnevno pijem, ali nije ni sa smatram kako co gorjeti u paklu nezdravog zivota radi par salica kave tjedno. (u pakao idem zbog drugih stvari.  ) dakako, stvar ukusa je drugo. ako netko nevoli to je ok.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 09 srp, 2009 2:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Miris kave mi je pomalo odbojan. I da, mislim da je više navika.
Ljudi više ne mogu funkcionirat bez kofeina, a nije im trebao in the first place. ...meni je miris ok... za okus neznam... vjerojatno neki bučkuruš... ...njeh..
...a da ne kužim kako je tako cijelo pućanstvo navićeno na taj kofein...
...to je na neki način ovisnost, zar ne... ?
| pet 10 srp, 2009 1:54 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|