Sada je: sri 29 tra, 2026 1:37 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 134 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
 Stargate vijesti 
Autor/ica Poruka
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Post Re: Stargate
...pa to je dobro... noešto novo je uvijek zanimljivije nek da se furaju na staru shemu...

...neka nova radnja, likovi, zlikavci... uvijek su dobrodošli...

pon 22 pro, 2008 2:17 pm
Profil ICQ Web stranica
Admiral
Admiral

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
Mr.bobo je napisao/la:
...pa to je dobro... noešto novo je uvijek zanimljivije nek da se furaju na staru shemu...

nimalo se ne slažem ... SG će izgubit ono što ga radi SGom ... humor! wtf! ...
SG BSG!!!!!!

And miles to go before I sleep,
And miles to go before I sleep...

pon 22 pro, 2008 3:27 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

...uuu... nadam se da to neće biti u stilu BSg-a...

...to je totalno out od SG sheme...

...mora biti humora... , no teško će naći još jednu dobru glumačku postavu... no nadam se da će uspijeti...

pon 22 pro, 2008 10:46 pm
Profil ICQ Web stranica
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
Mr.bobo je napisao/la:
...uuu... nadam se da to neće biti u stilu BSg-a...

he, he, i ja :mrgreen:

ali ne, ja i dalje odlucujem biti optimistican prema Universu.
iskreno, bas me briga sto itko prica o seriji.
zivi bili pa vidjeli mi se ovdje cini kao najbolji pristup.
pa ako se i pokaze da serija na kraju ispadne losa, a Boze moj, događaju se i takve stvari.

sub 27 pro, 2008 4:46 pm
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Prvi Stargate: Universe teaser.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

uto 13 sij, 2009 6:10 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Universe: Novi glumci, premijera najesen

slika

Nakon što smo nedavno saznali kako će dr. Davida Rusha utjeloviti Robert Carlyle, objavljena su imena još nekoliko glumaca koji će nastupati u Stargate: Universeu, uključujući i Justina Louisa, koji će se naći u ulozi pukovnika Younga. Osim toga, MGM je odlučio pomaknuti premijeru serije s ljeta u jesen.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

pet 16 sij, 2009 7:24 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Premijera Universea 2. listopada?

slika

Prema najnovijim informacijama, premijera Stargate: Universea očekuje se 2. listopada ove godine. Pritom Sci-Fi Channel planira prikazati prve dvije epizode zajedno, dok bi treću epizodu mogao odgoditi za 9. listopada, kad će početi prikazivanje druge sezone Sanctuaryja.

Michael Shanks u Universeu?

slika

Govoreći za Sci-Fi Wire, Michael Shanks (dr. Daniel Jackson) otkrio je kako mu je ponuđeno gostovanje u premijernoj epizodi Stargate: Universea, snimanje koje započinje 11. veljače.

Benedikt XVI

sub 31 sij, 2009 3:01 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Poznati ostali glumci u Stargate: Universeu

Nakon što je nedavno objavljeno koji će glumci utjeloviti glavne muške likove u Universeu, napokon su poznata imena i ostalih važnijih članova glumačke postave treće Stargate serije.

Kćer američkog senatora Armstronga po imenu Chloe Armstrong utjelovit će Elyse Levesque (Smallwille, Journey To the Center of the Earth), dok će se u ulozi predstavnice I.O.A.-e po imenu Camille Wray naći Ming-Na, najpoznatija po ulozi dr.Jing-Mei Chen u Hitnoj službi. Pritom valja naglasiti kako trenutno nije poznato hoće li Wray ipak biti stalni, a ne povremeni lik u seriji.

Elyse Levesque:
slika

Ming-Na:
slika

S druge strane, u ulozi Tamara Johansen naći će se Alaina Huffman (Smallwille, Painkiller Jane). Podsjetimo, Tamara je opisana kao članica saniteta američkog Zrakoplovstva, koja stupila u oružane snage zato što si nije mogla priuštiti studij medicine. Nakon što se nađe zatočena na Destinyju, ispostavit će se kako je upravo ona najkvalificiranija članica posade kad je u pitanju medicina.

Alaina Huffman
slika

Vojnički aspekt serije pojačat će iskusni Lou Diamond Philips, koji će utjeloviti pukovnika Telforda. Pritom nije poznato hoće li puk. Telford biti stalni član postave ili je tek riječ o epizodnom liku, ograničenom na premijernu epizodu, baš kao što je prethodno bio slučaj s puk. Marshallom Sumnerom (Robert Patrick) koji je poginuo na početku emitiranja Atlantisa. Philips je poznat po nastupima na filmu i televiziji, od kojih posebice valja izdvojiti filmove kao što su La Bamba, Young Guns I i II i Supernova, te serije 24, Zona sumraka, Law & Order: Special Victims Unit, Numb3rs, itd.

Lou Diamond Philips:
slika

U ulozi senatora Armstronga naći će se Christopher McDonald, već otprije poznat fanovima znanstvene fantastike i to po ulozi poručnika Richarda Castilla u Star Trek: The Next Generation epizodi Yesterday's Enterprise. Osim po nastupu Treku, MacDonald je poznat po ulogama u nizu filmova kao što su Quiz Show, Happy Gilmore, Spy Kids, Leave It To Beaver, The Perfect Storm, Superhero Movie itd., kao i po povremenoj ulozi u humorističnoj seriji Veronica’s Closet.

Christopher MacDonald:
slika

Konačno, Joseph Mallozzi je otkrio kako će u Universeu nastupiti i Ona Grauer, fanovima najpoznatija po ulozi Ayiane u Stargate SG-1 epizodi Frozen i te na početku Atlantisa. Grauer će se pritom pojaviti u emotivno nabijenim scenama s Justinom Louisom (puk. Everett Young). Nije poznato o kojem je liku riječ, no moguće je pretpostaviti kako se radi o Youngovoj supruzi.

Ona Grauer:
slika

Podsjetimo, prethodno su se glumačkoj ekipi pridružili Robert Carlyle (dr. David Rush), Justin Louis (puk. Everett Young), Jamil Walker Smith (nar. Ronald Greer), David Blue (Elli Wallace) i Brian J. Smith (por. Matthew Scott).

Robert Carlyle:
slika

Justin Louis:
slika

Jamil Walker Smith:
slika

David Blue:
slika

Brian J. Smith
slika

Preneseno s Crogatea.

Benedikt XVI

čet 26 vel, 2009 7:06 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Morena Baccarin u remakeu V-a

slika

Morena Baccarin, najpoznatija po ulogama Adrie u Stargateu SG-1 i Inare u Fireflyu, utjelovit će Annu, vođu izvanzemaljaca Posjetitelja u remakeu kultne SF serije V.

Benedikt XVI

uto 10 ožu, 2009 6:13 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Mallozzi o Stargate: Atlantis filmu

slika

Nakon što su se tijekom veljače pojavile glasine kako je snimanje Atlantis filma odgođeno na neodređeno vrijeme, na navedene je reagirao izvršni producent i scenarist filma Joseph Mallozzi, otkrivši kako će se film snimati, no nešto kasnije negoli je prvotno bilo najavljeno. Naime, Mallozzi je 11. ožujka na svome blogu izjavio kako će produkcija započeti tijekom iduće jeseni, a ne ljeta kao što je prvotno bilo planirano.

Benedikt XVI

sub 14 ožu, 2009 6:56 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Prvi Stargate: Universe trailer

Sci-Fi Channel sinoć je objavio prvi trailer Stargate: Universea, prikazavši ga zajedno s finalom Battlestar Galactice. Trailer traje 30 sekundi a možete ga vidjeti na Crogateu ili YouTubeu.

Osim navedenog trailera, Sci-Fi Channel će kroz iduća dva petka (28. ožujka i 3. travnja) prikazati i posebne priloge posvećene Universeu, a u sklopu premijernog emitiranja Stargate SG-1 filmova. Govoreći o prilozima, Joseph Mallozzi je obećao kako će dotični pružiti uvid "u brod, njegovu posadu i seriju".

Konačno, Entertainment Weekley je objavio prvu fotografiju glumačke postave Universea, koju možete vidjeti ispod.

slika

U stražnjem redu, s lijeva na desno, nalaze se: Ming-Na (Camille Wray), Justin Louis (pukovnik Everett Young), Jamil Walker Smith (narednik Ronald Greer), Brian J. Smith (poručnik Matthew Scott), Lou Diamond Phillips (pukovnik Telford). U sredini su se smjestili Alaina Huffman (nadnarednica Tamara Johansen), David Blue (Eli Wallace) i Elyse Levesque (Chloe Armstrong), a u prvom planu se nalazi Robert Carlyle (dr. Nicholas Rush).

Benedikt XVI

sub 21 ožu, 2009 1:12 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

...muški likovi su mi totalono smiješni... ženski su ok...
...a nadam se da budu svi muški imali maske aliena... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sub 21 ožu, 2009 3:16 pm
Profil ICQ Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Opis Stanja: Sranje
U načelu -- hoće! :biggrinlove:

Pozdrav
Imotski 44

Tehnika Pucanstvu !

sub 21 ožu, 2009 3:40 pm
So Say We All

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Ovaj glumac mi je legendaran.
slika
Glumi u svakom boljem Britanskom filmo, sigurno ga svi znate iz filma Skidajmo se do kraja.

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

sri 01 tra, 2009 7:57 pm
Profil ICQ
Über Trekkie
Über Trekkie

Richard Dean Anderson u Stargate: Universeu

slika

Govoreći za Gateworld, producent Brad Wright je otkrio kako će Richard Dean Anderson (Jack O'Neill) gostovati u Stargate: Universeu. "Rick snima epizode Universea. Upravo je jučer snimao epizodu Universea zajedno s nama. Prema tome, veza između nas se nastavlja i drago nam je što je ponovno s nama", rekao je Wright.

Trenutno je u tijeku snimanje pete epizode prve sezone pa se čini vjerojatnim kako će se RDA pojaviti upravo u navedenoj. Međutim, zasada vlada nedoumica oko toga radi li se o epizodi Water ili epizodi Earth. Pritom je vjerojatnije kako je riječ o epizodi Earth, budući se iz dostupnih materijala može iščitati kako bi dotična bila pogodna za Andersonovo gostovanje. Štoviše, iz Wrightove izjave jasno se može iščitati kako će RDA gostovati u nekoliko epizoda.

Zajedno s RDA-a, u Universeu će gostovati i Gary Jones (Walter Harriman). Naime, tijekom jučerašnjeg gostovanja na Creation konvenciji u Vancouveru Jones je otkrio kako će gostovati u epizodi Universea u kojoj O'Neill biva unaprijeđen iz čina general-bojnika u čin-general pukovnika. Iako nije želio reći o kojoj je epizodi riječ, Jones je ipak otkrio kako će se pojaviti u premijernoj epizodi - Air, a što navodi na pomisao kako će i on gostovati u više epizoda.

Ovdje valja napomenuti kako je krajem siječnja spomenuto da bi i Michael Shanks (dr. Daniel Jackson) mogao gostovati u Universeu. Štoviše, informacija kako će gostovanje Michaela Shanksa i Amande Tapping (Samantha Carter) na konvenciji u Vancouveru biti prebačeno sa 5. (nedjelja) na 4. (subota) travnja, a zbog toga što dotični u ponedjeljak ujutro imaju snimanje, izazvala je lavinu špekulacija među fanoviama. Zasada nema informacija o kakvom je snimanju riječ, odnosno ima li ikakve veze s Universeom.

Benedikt XVI

pet 03 tra, 2009 8:59 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 134 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: