| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Najčudniji brod(ovi) u Treku?
Koji vam je najčudniji brod, odnosno koji su vam najčudniji brodovi u Star Trek univerzumu i zašto?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 26 sij, 2009 12:45 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Najcudniji brod u Treku?
ferengijski brodovi...narančasti i imaju neki čudni oblik ne sviđaju mi se. *mislim da bi tema trebala ici pod ST brbljaonicu
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 26 sij, 2009 12:53 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
alien she je napisao/la: *mislim da bi tema trebala ici pod ST brbljaonicu bude uskoro prebačena
| pon 26 sij, 2009 12:56 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Meni su čudni ovi kardaški brodovi... 

|
| pon 26 sij, 2009 1:16 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
8472  , tin man 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 26 sij, 2009 1:24 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
alien she je napisao/la: ferengijski brodovi...narančasti i imaju neki čudni oblik ne sviđaju mi se. ...slažem se... konstrukcija im je skro čudna... ...neznam kak ti napuhani balončići uopće mogu u Warp...
...ni kardasijanski brodovi mi nisu nešto dizanom...
| pon 26 sij, 2009 1:51 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Slažem se u svezi svega navedenog. Ferengijski Brodovi imaju nekakve čudne rogove (npr. Ferengi shuttle), ružnu boju, te su mali i slabi, ali to nije cudno ako uzmemo u obzir izgled njihove rase, i njihovo ponašanje.  Što se tiče species 8472 ti brodovi su po mojem najčudniji od svih u Treku, ali su isto tako i fascinantni s obzirom da su za žive organizme jači od svih umjetnih brodova ostalih rasa.  Brodovi od Borga  su meni najgluplji  , zato što imaju preobičan i presimetričan dizajn (iznimka je npr. Diamond). Kardasijanski brodovi su isto čudnog oblika (podsjećaju na neke ribe), ali su meni jedni od ljepših (pogotovo Keldon class)  . Klingonski brodovi su isto čudni na svoj način, ali logičnog dizajna za njihovu ratničku rasu (najbolji njihov brod mi je Negh'Var  , a najčudniji K'Tinga ili D7 class). Vulkanski brodovi su  , ali opet čudni na svoj način (izgledaju kao velika koplja sa prstenom u sredini  ). Dominijski ili  brodovi izgledaju kao neki kukci (posebice njihov attack ship), ali su zato dobro naoružani i imaju vrlo razvijenu tehnologiju. Romulanski brodovi su orijentirani na ptičji izgled (npr. Romulan Warbird ili D'deridex - ali je to i jedan od ljepših brodova u Treku). Dalo bi se tu još dosta brodova nabrajat, ali bi se još trebalo onda dosta raspisat, a i ne mogu se sjetit baš svih.  Ipak mislim da sam tu naveo najvažnije ili čekajte...možda ipak nisam  Da u pravu sam; skoro sam zaboravio najvažnije, što mi se inače ne bi ](./images/smilies/eusa_wall.gif) smjelo ni u ludilu dogodit. Naravno - riječ je o  našim tj. Federacijskim brodovima koji su meni ujedno i najljepši brodovi u Treku (a koji mi je od svih njh najljepši, mislim da su to već svi skužili - moje ime na forumu  ). Nestrpljivo čekam na još drugih mišljenja 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 26 sij, 2009 2:29 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa star trek je SF serija i brodovi mporaju bit cudni  , inace i trabe brodovi su nekakva neobicna vrsta 
|
| pon 26 sij, 2009 2:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ima li išta ljepše i čudnije od Bajoranskog broda na solarni vjetar Malo je "plastičan" ili kak da kažem... malo me teksture, ne znam zašto, vuku na B5 brodove (što nije ništa loše  ) Izgleda kao leptir .jpg)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 26 sij, 2009 4:06 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Leteca buba u svemiru 
|
| pon 26 sij, 2009 4:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Borg po meni ima najbolje brodove ,savrseni za prijevoz velikog broja radilica (znaci napad s par brodova mozes bez problema osvojiti planet s manjom populacijom) Kad smo kod presimetričan dizajna zna se da je Borg simetriju smatra savrsenstvom . Epizoda kad je kapetanica nasla onaj Omega element kad je sedma opisivala to tko cisto savrsenstvo Po meni najcudniji brodovi 8472 ,Ferengijski brodovi, te od zelenih iz Ent
| pon 26 sij, 2009 9:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
4 od 1 je napisao/la: te od zelenih iz Ent ...na koje točno misliš... ...insektoide ili Aquatile... ? ...naime obje te Xindi rase su zelenkaste...
...ili misliš na nešto treće...
| uto 27 sij, 2009 12:15 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Definitivno ovaj iz DS9, ovaj veliki komarac na solarni vjetar.
| uto 27 sij, 2009 12:18 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Mr.bobo je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: te od zelenih iz Ent ...na koje točno misliš... ...insektoide ili Aquatile... ? ...naime obje te Xindi rase su zelenkaste...
...ili misliš na nešto treće...
ne oni neki Sindikati ,sto im zene upravljaju njima pomocu feromana .
| uto 27 sij, 2009 12:34 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Orionci. Iskreno, baš se ni ne sjećam kako su im izgledali brodovi...

|
| uto 27 sij, 2009 12:45 am |
|
 |
|