|
Sada je: pon 24 kol, 2026 7:01 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
3x19 - Through the Looking Glass
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
"Through the Looking Glass" (S drugu stranu ogledala)Sezona: 3 Epizoda: 19 Datum premijere: 17.04.1995. Prikazano na HRT-u: 20.01.2009. Scenaristi: Ira Steven Behr & Robert Hewitt Wolfe Redatelj: Winrich Kolbe Stardate Unknown (2371) Gostujući Glumci: * Andrew Robinson as Elim Garak (mirror) * Felecia M. Bell as Jennifer Sisko (mirror) * Max Grodénchik as Rom (mirror) Special Guest Star * Tim Russ as Tuvok (mirror) Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Siska otima O'Brienov duplikat, koji ga odvodi u alternativni svemir u kojem su Kira i doktor Bashir bili prošle godine nakon što su imali nesreću u crvotočini. Ovaj O'Brien objašnjava Sisku da je Sisko iz alternativnog svemira, vođa zemaljski pobunjenika protiv klingonsko-kardasijanskog Saveza, ubijen. O'Brien želi da ga Sisko zamjeni kako bih uvjerio zemaljsku znanstvenicu koja radi za Savez da se pridruži pobunjenicima. Ta znanstvenica je Jennifer Sisko, duplikat Siskove preminule žene. Detaljnije informacije:Memory AlphaKompletan scenarij: Through the Looking Glass
| uto 20 sij, 2009 2:44 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: 3x19 - Through the Looking Glass
Morn skuplja Voluharice vidi ti njega... 
| uto 20 sij, 2009 3:12 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
9 Standardno dobra epizoda mirror universea. Na početku evo nam nastavka priče s voluharicama... na kraju su ih ipak prošvercali na stanicu... i već počeli i označavat po brojevima Sisko se je ovaj puta odlučio povesti srcem, pa je umjesto da traži da ga se vrati, odlučio ići spasiti barem tu mirror-Jennifer.... I na trenutke je dobro prošao - uspio je šarmirati i Kiru i Jennifer, i još je dobio od "orginalnog Siska" i Dax kao ljubavnicu.... ne znam da li je ikada to čak i Kirku uspjelo poći za rukom....  Citat: "I thought you told me I was married." "Well, you are, technically, but she's your mistress." "I see what you meant by surprises."
- Commander Sisko and Smiley Kira ima svoj muški harem  super scena kad Kira pita Jennifer da li se želi poslužiti Još jedan Ferengi, Rom, se je ovaj puta pokazao kao good guy, i opet je i on nastradao  Sisko kad se vratio na postaju je sigurno još nekoliko puta nazvao O'Briena Smailey Vidjeli smo i Tuvoka  Teranska pobuna raste... resistance lives on  Konačno pišem komentar prije captaina i prije bobe i 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 20 sij, 2009 8:02 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dobra epizoda i za razliku od one prošle ima i priču i smisao. Super mi je bio Quark na početku i "brojanje" voluharica.  Dobar je Smiley, uspio srediti teleporter da se može teleportirati u paralelni svemir. Sisko konačno opet vidio i ovaj put uspio spasiti Jennifer, mogu si samo misliti kako se osjećao. Ali su tu bile još i mirror Kira i Mirror Jadzia, stvarno mu nije bilo lako.  Dobra mi je scena kada opali Bashira.  E vidjeli i Tuvoka u DS9-u. 

|
| uto 20 sij, 2009 11:01 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
9 Dobra epizoda , julian je teski pobunjenik , rom je muljator veci od quarka (ali su oboje bili ubijeni) i pojavljuje se tuvok Moram priznat da mi mirror garak i kira nisu nit do koljena regularnoj kiri i garaku , garak je neinventivan i nezanimljiv a kira je dosadna malo Sisko se inace super snasao u ulozi pobunjenog siska , cak je dozivio ono sto rijetki dozive , a to je da vidi opet nekog koga je izgubio Mislim da mu je na kraju izlet u mirror universe posluzio kao oprostaj sa jeniffer , iako to nije bila njegova jeniffer , ipak je to bio oprostaj Inace i sama jenifer se pitala sto se dogodilo sa njezinim siskom Na kraju , moram rec da je sisko dobro nasamario kiru i ekipu , samounistenje i ucjena lol 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 20 sij, 2009 1:28 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
10
Odlična epizoda. Samo početak koji je vezan za Quark - Morn švercanje i označavanje voluharica za krvave borbe na promenadi. Stvarno, kako je Morn tako bešćutan da koristi voluharice za te krvave borbe. Nastavak priće slijedi s onu stranu ogledala, zaboravljaju se i voluharice i svi problemi sa prave strane kada se ide spasiti voljenu Jennifer, pa makar ona i bila s one strane ogledala. Imao sam osječaj, kao da je Sisko uživao u posjetu kod Smajlja, sve su mu žene bile dostupne, posebno Dax i Kira, koja ima harem u Egipatskom stilu. Odličan rasšlet događaja sa nevjerojatnom podudarnošću šifre za samouništenje.
| uto 20 sij, 2009 1:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
8 dobra epka, nije deset ali je blizu da ne kužim kakva je spika s tim voluharicama, stalno ih spominju Bashir me podsjetio na onog lika kaj glumi u 24
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 20 sij, 2009 1:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
captain je napisao/la: garak je neinventivan i nezanimljiv a kira je dosadna malo Ali su barem skroz drugačiji nego orginali - Kira je ko neka razmažena rimljanka na visokom položaju, toliko joj je "dosadno" da čak i svog direktnog neprijatelja pošteđuje jer je dobar ljubavnik Garak je neinventivan i predirektan, ali s druge strane puno okrutniji od prosječnih Kardasijanaca u orginalnom svemiru... donekle orginalan sa svojim konstantnim čežnjama za što brutalnijim metodama.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 20 sij, 2009 2:28 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Garak u svemiru koji nije paralelni DS9 svemir i garak sa one strane zrcala , su nebo i zemlja Prvi je genije , drugi je obicni tiranin , nista vise 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 20 sij, 2009 2:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
10 Obozavam paralelne svijetove 
| uto 20 sij, 2009 3:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
captain je napisao/la: Garak u svemiru koji nije paralelni DS9 svemir i garak sa one strane zrcala , su nebo i zemlja Prvi je genije , drugi je obicni tiranin , nista vise  To je bilo tek 2. pojavljivanje mirror-Garaka... vjerojatno nisu ni imali potrebe da ga previše razrade radi tih nekoliko epizoda... isto kao i druge likove, od kojih je većina u mirror universeu karikaturalna.... ili kak već da se izrazim 
|
| uto 20 sij, 2009 3:40 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Jedna stvar koja mi je pala na pamet je to da nisu pokazali nit jednu scenu iz pravog svemira kako se ekipa trudi dokučiti i/ili spasiti Siska. Ali nije neki bed što nema. Koncentrirali su se na mirror stranu...

|
| uto 20 sij, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
T'Rapavi je napisao/la: Jedna stvar koja mi je pala na pamet je to da nisu pokazali nit jednu scenu iz pravog svemira kako se ekipa trudi dokučiti i/ili spasiti Siska. Ali nije neki bed što nema. Koncentrirali su se na mirror stranu... ma tko bi i primjetio da nema Siska 
| uto 20 sij, 2009 6:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Jel itko primjetio da Terranski logo nema mac probijen kroz zemlju?
| uto 20 sij, 2009 11:11 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Shadowmaster je napisao/la: Jel itko primjetio da Terranski logo nema mac probijen kroz zemlju? To je vjerojatno zato što je Terransko carstvo srušeno, sad su ostali samo terranski robovi i freedom fightersi. Originalni logo, dok je Carstvo još postojalo, ima mač.  Inače, epizodi 9. Da je, kako kaže T'rap, ubačeno još malo realsidera kako pokušavaju vratiti Siska, radnja bi bila potpuno zaokružena i bila bi čista desetka. Sisko je odlično zamijenio svog mrtvog counterparta. Potrošio je Dax  (ili ona njega, no whatever, kapa do poda, majstore), razbio je njušku ogavno antipatičnom mirror Mustafi i do ludila je rajcao upraviteljicu Kiru tako da joj se to obilo o glavu. Usput je i nagovorio Jennifer da se preobrati Terrancima, što će im ubuduće jako pomoći. Inače nisam ljubitelj mirror universea ("Crossover" me nije tako oduševila, a otprije se sjećam da mi je i buduća epizoda "Emperor's new cloak" prilično šabanska), ali ova je jako dobra epizoda.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 21 sij, 2009 12:12 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|