| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Novi Web udruge Shadowmaster style!!!
...prvi mi najbolje izgleda... plavo-crna kombinacij boja mi se sviđa... te su isbornici super poredani...
| uto 18 stu, 2008 10:51 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Homo Cyberneticus je napisao/la: ... a gdje je opcija "They both suck" iliti "Ništa od ponuđenog"? 
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 18 stu, 2008 5:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Homo Cyberneticus je napisao/la: ... a gdje je opcija "They both suck" iliti "Ništa od ponuđenog"? Svatko ima pravo na svoje mišljenje... 
| uto 18 stu, 2008 7:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Od ponudjenog glasam za crveni, jer plavi zbilja ima previse izbornika.... no to je tek pocetak... sutra cemo znaci vidjeti pravu radnu verziju?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 19 stu, 2008 4:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Tako je onda ce svi moci reci svoje mišljenje. 
| sri 19 stu, 2008 5:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: sutra cemo znaci vidjeti pravu radnu verziju? ajde malo pričekajte do 21h ak može 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 19 stu, 2008 8:12 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: sutra cemo znaci vidjeti pravu radnu verziju? ajde malo pričekajte do 21h ak može  u 21 ja imam kviz 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 19 stu, 2008 9:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ant je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: sutra cemo znaci vidjeti pravu radnu verziju? ajde malo pričekajte do 21h ak može  u 21 ja imam kviz  Onda cemo o webu brzinski raspraviti od 8 do 9, ili tek nakon kviza, znaci oko 10-10:30  I naravno, treba tu jos i ugurati dogovor za izlet u Varazdin ("Bobokon")  I da ne zaboravimo i dogovor za snimanje filma  I plan rada.... Jesam li na nesto zaboravio? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 20 stu, 2008 9:54 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: Ant je napisao/la: u 21 ja imam kviz  Onda cemo o webu brzinski raspraviti od 8 do 9, ili tek nakon kviza, znaci oko 10-10:30  ako vam za web treba, mogu ja vama posuditi kojih 10ak minuta 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 20 stu, 2008 11:34 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: I naravno, treba tu jos i ugurati dogovor za izlet u Varazdin ("Bobokon")  to brzo riješimo, znamo večinu stvari, samo neke detalje @Ant ako nije problem skupi lovu od ljudi...ja dolazim oko 9. Cvicek je napisao/la: I da ne zaboravimo i dogovor za snimanje filma  pa to je u nedjelju Cvicek je napisao/la: I plan rada.... budemo nekaj donesli pa mozemo prokomentirat
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 20 stu, 2008 12:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Evo da sve lijepo obavjestim, nije jos sve gotovo i prebaceno no site je uploadan i pušten u promet. Naime kod od bannera na starom siteu nije radio pa smo dobili potpuno novi koji je sto prije trebalo staviti gore, zatim trebalo je ispraviti puno starih gresaka koje su sada ispravljene tako da imamo sve najnovije informacije gore a i par novih galerija koje sam digao usput... Molim vodstvo da si napravi racune da vam mogu dodati ovlasti da stavljate vijesti... sto se tice pitanja kako raditi u admin modu molim dodzite u udrugu i tamo me pitajte...
| čet 11 pro, 2008 2:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ako netko od clanova ima kakvu glaeriju moze mi je donjeti u klub samo molim 800x600 max rezolucije.
| sri 17 pro, 2008 3:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Novitet za one koji ne znaju, evo dodao sam još jednu sekciju, a to je USS CROATIA RADIO, gdje fanovi mogu slušati malo nase uradke, i stavio sam par fan pjesmica i naravno Genov govor. Istražite pa mi recite jel vam se svidjelo: http://www.usscroatia.hr/index.php?opti ... &Itemid=31
| pon 22 pro, 2008 2:51 pm |
|
 |
|