|
Sada je: sub 22 kol, 2026 5:00 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Essekon 2008
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 22 lis, 2008 12:06 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 22 lis, 2008 12:06 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Parketi, a mozda i strunjace ce najvjerojatnije postojati, ako ce biti slicno kao i prosle godine 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 22 lis, 2008 12:07 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mah  to je sve bullshit da nemreju organizirat neko pošteno nočenje pa makar i koštalo malo više 
|
| sri 22 lis, 2008 12:10 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
El Zvonko je napisao/la: Mah  to je sve bullshit da nemreju organizirat neko pošteno nočenje pa makar i koštalo malo više  Na vecini konvencija obicno postoji jedna soba ili dvorana za spavanje u vrecama... za bolje od toga moras se sam snaci. Iznimka je bio Liburnicon 2007. - besplatne hotelske sobe za ucesnike konvencije 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 22 lis, 2008 1:12 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: Mah  to je sve bullshit da nemreju organizirat neko pošteno nočenje pa makar i koštalo malo više  Na vecini konvencija obicno postoji jedna soba ili dvorana za spavanje u vrecama... za bolje od toga moras se sam snaci. Iznimka je bio Liburnicon 2007. - besplatne hotelske sobe za ucesnike konvencije  a čuj, ne mislim sad ono "da organiziraju u detalje" nego da bar mogu preporučiti nešto ok...a ne da moramo tražiti ni sam neznam gdje 
|
| sri 22 lis, 2008 1:16 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
El Zvonko je napisao/la: a čuj, ne mislim sad ono "da organiziraju u detalje" nego da bar mogu preporučiti nešto ok...a ne da moramo tražiti ni sam neznam gdje  To bi bilo vrlo dobro kad bi se organizatori svakog kona malo potrudili i preporučili neke varijante alternativnog smještaja/spavanja, bar da puknu u jedan post par linkova gdje tražiti i informirati se. I to bi puno pomoglo.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 22 lis, 2008 1:26 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
To bi svakako bilo pohvalno, ali trenutacno su organizatori u gorim problemima - to s prostorom i sl... tako da nije bas za ocekivati da ce se puno baviti takvim stvarima...
|
| sri 22 lis, 2008 1:29 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 22 lis, 2008 3:40 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Podsjetila me TDA da napisem da ce upad na essekon biti besplatan. Takodjer, citam na njihovom forumu da ce na prostoru konvencije biti zabranjeno konzumiranje alkohola i pusenje Za pusenje nije neki problem... ali konvencija bez ikakve cuge... ehm...  pitam se kak ce to zavrsiti... ajd, spominje se nekakav afterparty ... valjda bude nesto od toga I podsjetnik - sutra (cetvrtak) na sastanku dogovori tko sve i kako ide na Essekon....
|
| sri 12 stu, 2008 10:42 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: Takodjer, citam na njihovom forumu da ce na prostoru konvencije biti zabranjeno konzumiranje alkohola i pusenje eh onda potvrđujem svoj NE-dolazak 
|
| sri 12 stu, 2008 12:37 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Takodjer, citam na njihovom forumu da ce na prostoru konvencije biti zabranjeno konzumiranje alkohola i pusenje eh onda potvrđujem svoj NE-dolazak  A ja potvrđujem NE-odlazak. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 12 stu, 2008 12:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ako trojac ne ide neidem ni ja... 
| sri 12 stu, 2008 1:36 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ja ću vjerojatno ići
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 12 stu, 2008 1:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ja idem za par sati  , a ide i Shadowmaster... zanemarite njegovu proslu poruku 
|
| pet 14 stu, 2008 2:33 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|