|
Sada je: uto 09 lip, 2026 1:30 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: PREDAVANJA
eh baš je trebalo danas i sutra s tim predavanjima  ; a sutra ko je slobodan i zainteresiran: Na zvjezdarnici predavanje pod naslovom "Koliko je vode u svemiru"S početkom u 20:00, upad free
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 21 lis, 2008 11:37 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
El Zvonko je napisao/la: eh baš je trebalo danas i sutra s tim predavanjima ha? baš je trebalo što?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 22 lis, 2008 2:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ant je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: eh baš je trebalo danas i sutra s tim predavanjima ha? baš je trebalo što? pa ta predavanja i jučer i danas kad baš nemogu 
|
| sri 22 lis, 2008 8:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Znači kako sam napisao u "Aktivnosti Udruge" ovu srijedu, 29.10. predavanje na zvjedarnici pod naslovom “Novosti iz astronautike” u 20:00h upad free. p.s. neznam jel ću stići, ali narednu sigurno dolazim @Teddea ak pročitaš moraš i ti 
|
| ned 26 lis, 2008 9:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Organizirani odlazak na zvjezdarnicu U srijedu 05.studenog 2008. godine, u prostorijama Zvjezdarnice Zagreb, Opatička 22, s početkom u 20:00 sati, održati će se popularno predavanje “Satelitski navigacijski sustavi”. Predavač je Uroš Todorović Mikšaj. edit:(preuzeto sa stranica zvjezdarnice)UPAD je "FREE"sastanak je u 19:20 na Trgu kod banaTko je zainteresiran za ici, nek javi (ili na pm ili tu potpise). Nalazimo se malo ranije nego obicno poslije i možda prije predavanja, ako vrijeme dopusti, promatranje neba kroz teleskop zvjezdarnice  . . . poslije toga mozemo otici negdje na cugu i komentirati "aktivnoisti Udruge" i daljni program*ovo je opcionalno
|
| uto 04 stu, 2008 1:32 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
E ja bi isla na ovo Ide jos netko? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 04 stu, 2008 8:05 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ja ne mogu...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 04 stu, 2008 8:24 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja cu doc.
|
| uto 04 stu, 2008 8:35 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ili možda mogu... još ću vidjeti sa samim sobom... naime dogovorio sam se sa sobom da ću učiti kemiju i nemogu sad sebe iznevjerit....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 05 stu, 2008 1:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Evo kratki report vecerasnjeg odlaska na zvjezdarnicu...  Znaci nasli smo se u dogovoreno vrijeme na Trgu; daso (koji se ipak pojavio  ), Dejanira, Ant i ja, ali zato su nam dolazak otkazali "Clark Gable i Marilyn Monroe" (citaj Danijel i Mirta)  . Naravno i tko je kasnio-Teddea  , te smo se zaputili prema uspijaci i s njom nasli na pola puta. Ajd stigli smo na vrijeme te nas je vec gore cekao maX koji je razgovarao s predavacem. Neki su otisli gore na terasu da vide pogled, a neki su ostali razgovarati do pocetka predavanja. Samo predavanje je bilo dosta strucno. Govorilo se od pocetaka navigacijskih sustava sredinom proslog stoljeca pa sve do modernih satelitskih sustava danasnjice. Nakon predavanja dok smo neki od nas postavili par pametnih pitanja, Teddea je sa par zagnjavila predavaca...  pa cemo jos razmislit o njenom "banu" u organiziranim odlascima na zvjezdarnicu Onda smo zazicali da nam otvore kupolu teleskopa-za one koji nisu nikad bili-ali vrijeme nam nije dopustilo da ista promatramo. Nakon toga obavio sam jedan razgovor sa ljudima iz zvjezdarnice uz Antovu prisutnost. E sad moram jos izvjestiti predsjednicu-koje se ni ovdje nije pojavila. Na kraju smo svi skupa otisli na cugu i razgovarali o aktivnostima udruge, no to je druga tema 
|
| čet 06 stu, 2008 2:14 am |
|
 |
|
dr.med.
|
da...da... bilo je jako zanimljivo... toliko zanimljivo da sam od zanimljivosti izgulio pola zida... no teddea je to poslije predavanja vratila u normalu... pa mi je opet došlo da uzmem kokice i naslonim se.... jer show must go on....
|
| čet 06 stu, 2008 12:12 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
neznam, ja se ne kuzim u te navigacijske sustave ili tako nesto, ali meni je predavanje bilo bas ok. dobro je lik predavao, i nije bilo nesto prestrucno ili neshvatljivo. doduse, ja nisam imao zid kraj sebe da mi odvlaci pozornost... 
|
| sub 08 stu, 2008 1:03 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
ti si imao zvonku
|
| sub 08 stu, 2008 9:10 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...no konačno da ste otišli na predavanje...
...super vam je to... ...samo gađajte malo zanimljivije teme... ...ja sam bio dva puta o oba je bilo genijalno...
| pon 10 stu, 2008 4:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Prigodno predavanje povodom Božićnih blagdana: U srijedu 17. prosinca 2008. godine, u prostorijama Zvjezdarnice Zagreb, Opatička 22, s početkom u 20:00 sati, održati će se popularno predavanje “Betlehemska zvijezda”. Predavač je Roman Brajša. (preuzeto sa stranica zvjezdarnice) ja možda dolazim, a možda i ne 
|
| pon 15 pro, 2008 11:02 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|