| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: PITAJ PREDSJEDNIKA
Kada ce poceti nedjeljne projekcije  tj. naredni ST film
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 07 ruj, 2008 10:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
pitanje 2.  Da li će se i ove godine Udruga pretplatiti na ST časopis u iščekivanju odgovora... 
|
| sri 10 ruj, 2008 11:58 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...imam i ja jedno pitanje... ...znam da ima mjesec dana do toga... ...no kad će početi dogovori za Rikon?
| sri 10 ruj, 2008 12:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
hehe, ak bumo tak puno pitali, predsjednistvo bu moralo sazvat presicu 
|
| sri 10 ruj, 2008 12:20 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...no kad će početi dogovori za Rikon? to se vec radi ohoho... od liburnikona ako se nevaram. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 10 ruj, 2008 3:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: PITAJ PREDSJEDNIKA/CU
...imam pitanje...
...koliko ljudi dolazi na tjedne sastanke... ?
...i što mislite poduzeti s forumom... ? ...jer je totalno MRTAV u zadnjih mjesec dana...
| uto 09 pro, 2008 7:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...imam pitanje...
...koliko ljudi dolazi na tjedne sastanke... ?
...i što mislite poduzeti s forumom... ? ...jer je totalno MRTAV u zadnjih mjesec dana... Jel bi to bilo pitanje za predsjednicu? Ako je - cudno da nitko nije odgovorio.... Zmajchek je u međuvremenu bila više puta na forumu i čak i napisala koji post.... Sad je jedno pitanje manje - jer smo ipak malo oživili Forum  ... A moje pitanje je: Da li vodstvo Udruge (i ako da, na na koji način) namjerava obilježiti godišnjicu Udruge (22.1.)? Da li će se opet organizirati Trek party kao i prošle godine? Naime, ako vi nećete organizirati nista slično, ja ću onda kod sebe (ako bude interesa, a koliko mi se čini - biti će) organizirati "neslužbeni" tematski Trek tulum.... i pozvati (uz ljude iz udruge) još par frendova iz drugih društava koji vole Trek, kao i ekipu iz poneke druge udruge....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 05 sij, 2009 9:47 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Imam ja jedno pitanje posto mi se predsjednica jako dugo nije javila... Da li je zadovoljna sa izvedbom novog web site-a i bannerima koje smo izvjesili po njemu, te da li ima jos kakvih ideja za sadrzaj koji bi mogli objaviti.
Naravno usput da apeliram da vodstvo ispise program za 1 mjesec...
| pon 05 sij, 2009 1:49 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Shadowmaster je napisao/la: Naravno usput da apeliram da vodstvo ispise program za 1 mjesec... Pridruzujem se apelu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 05 sij, 2009 1:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
kak sam čuo tuluma bu bilo 
|
| uto 06 sij, 2009 1:01 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Evo da odgovorim Shadowmasteru. Da mislim da nije ok, vec bi ti se javila s primjedbama  Što se tiče obiljezavanja obljetnice udruge, nece biti samo tulum. U četvrtak na sastanku detaljnije... edit: Što se programa tiče bude i to, al morali smo se naći da ga složimo. Tako da čim bude gotov, bude objavljen (to ce bit danas/sutra jer ima još samo par sitnica). Zasad onda samo poziv na sastanak...
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| sri 07 sij, 2009 2:40 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Više pitanje za sva 3 člana Izvršnog odbora:
Što je s programom za 2. mjesec? Trebalo ga je već i dogovoriti šta ćemo raditi, i postaviti program na web, forum i facebook! Nisam upoznat niti da je uopće na prošlom sastanku spomenuto da ćemo uopće izrađivati program za ovaj mjesec. Ako se vama to ne da, nemate vremena ili su vam neke stvari važnije, ima nas koji ćemo uvijek rado uskočiti da kakvim-takvim aktivnostima popunimo program.... samo nam dopustite pol sata na jednom sastanaku mjesečno da se dogovorimo kada će tko šta voditi.
(Umjesto da se bavite tračevima, bolje bi bilo da se malo više angažirate oko stvari radi kojih ste i izabrani...)
|
| uto 03 vel, 2009 5:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
da odgovorim vrlo kratko kao član izvršnog -za četvrtak predložio sam predsjednici sastanak-tema buduče djelovanje i funkcioniranje udruge. Znači svi će moči dati komentar, prijedlog, primjedbu te će se također na sastanku donijet finalni program za 2. mjesec naravno sa prijdlozima svih članova -za nedjelju mislio sam da staavimo projekciju 8. filma 
|
| uto 03 vel, 2009 12:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nisam jučer stigao ostati na kavici, pa da postavim pitanje ovdje. Kada će biti gotove iskaznice za 2009.? premda je već prošlo pola godine 
|
| pet 05 lip, 2009 8:33 am |
|
 |
|