| Autor/ica |
Poruka |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
 Re: Domikon 2008
mene jedino cudi kako to da Udruga ljubitelja Star Treka, se ne moze sloziti i na konvenciju cijih je 60% programa posveceno Star Treku održat neko predavanje...i jedina je takva udruga u HR... Znam da ste imali u zadnjih 2-3 mjeseca sranja u udruzi, ali dajte, jedina ste UDRUGA STAR TREKA U HR i morate doci, to ti je kao da praviš čobanac bez mesa  (koja usporedba) pa stvarno ljudi ono... @ bobo - zvao sam maxa preko ICQ-a, nije se javio...
| čet 07 kol, 2008 11:18 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ljudi hoće unaprijed napraviti neki program... no ne dajete ima informacije...
...shame on you! @bobo ](./images/smilies/eusa_wall.gif) prvo procitaj post od zmajchekice, a nakon toga moj @Locutus DM isto procitaj bolje postove  pogotovo moj, btw pa tko kaze da ne dolazimo Locutus DM je napisao/la: @ bobo - zvao sam maxa preko ICQ-a, nije se javio... i kaj je tu cudno, pa to me uopce ne iznenađuje 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 07 kol, 2008 6:58 pm |
|
 |
|
Commander
|
El Zvonko je napisao/la: @Locutus DM isto procitaj bolje postove  pogotovo moj, btw pa tko kaze da ne dolazimo btw. nisam rekao svi, nego da se ne mozete slozit i reci nam koliko dolazi ljudi...procitaj post 
| čet 07 kol, 2008 8:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Locutus DM je napisao/la: btw. nisam rekao svi, nego da se ne mozete slozit i reci nam koliko dolazi ljudi...procitaj post  a gle u ne/slaganja pojedinaca ne bi ulazio znaci dolazi min.5 a max.10 ljudi, k tome jos neke pojedince neznam gdje bi svrstao; u udrugu ili... btw namjeravam i ja doci ali ak cu biti free-znaci isto neznam +-1
|
| čet 07 kol, 2008 10:10 pm |
|
 |
|
Commander
|
Do sutra zelim znati za što ćete biti u stanju napraviti na Domikonu!
znaci: > jedna eventualno dvije igre planirajte si... > predavanje po mogućnosti jedno, ako ne trazimo mnogo
mi vise nemamo vremena, iduci tjedan saljemo programe i letke na stampanje, pa ako zelite sudjelovat ikako na konu javite mi!!!
PS: bilo bi stvarno uredu da sudjelujete, posto ste UDRUGA LJUBITELJA STAR TREKA, a ovo je Star Trek konvencija...
| pet 08 kol, 2008 8:37 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hmmmm.... ! Baš šteta šta ja ne mogu doć .... Mislin za jedno -dva predavanja o kanonu ! Pozdrav Služba za zaštitu ustavnog poretka 92

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 08 kol, 2008 11:03 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Locutus DM je napisao/la: Do sutra zelim znati za što ćete biti u stanju napraviti na Domikonu!
zakaj cekat sutra kad ti mogu reci vec danas meni osobno nitko se nije javio, da ce sigurno odrzati predavanje...sve kaj sam cuo je bilo VELIKO možda. moram se cut s šeficom jel se netko njoj javio, tj ak se ne javim navecer odgovor je NIJE. isto ces znati i za igre, ako netko organizira...i što
|
| pet 08 kol, 2008 4:49 pm |
|
 |
|
Commander
|
znaci...doci cete???
ali JE VELIKO MOZDA hoce li netko sudjelovati u programu konvencije?
ili?
| pet 08 kol, 2008 6:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Locutus DM je napisao/la: znaci...doci cete???
ali JE VELIKO MOZDA hoce li netko sudjelovati u programu konvencije?
ili? da dolazimo (za sebe jos neznam  ); ovako cuo sam se s seficom te se ni njoj nitko nije javio za predavanja. Takodjer mi je rekla da ce se odrzat neke igre (zavisi tko ide, i sto ce biti odrzano tek dogovor slijedi). Te cemo imati svoj stand. Toliko zasad 
|
| pet 08 kol, 2008 10:50 pm |
|
 |
|
Commander
|
Evo da vam tu kazem da ne bude kada dodjete "nismo znali"
Stand ne moze biti otvoren tokom predavanja i festivala, između predavanja moze, ali za vrijeme nekog predavanja mora biti zatvoren.
Sto se tice igre, mi imamo u rezervi jednu vrstu vaše igre "Najslabiji treki"...to je rezerva u slucaju da vi ne odrzite niti jednu...
Za spavanje si nosite vrece za spavanje i šatore...ispred kluba ce biti kamp tako da cete tamo kolioko-toliko moci spavat...makar se na konovima ne spava puno...to znate, pa necu tupit gluposti
Evo ako ima netko neko pitanje slobodno pucajte!
| ned 10 kol, 2008 3:36 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Vidimo se !!! 
| uto 12 kol, 2008 12:17 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja cu morati doci makar imam ispit... nekako cu se iskobeljati... :p
| uto 12 kol, 2008 11:42 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
tko će ići iz zg....autom ili čime već
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 13 kol, 2008 1:03 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
daso je napisao/la: tko će ići iz zg....autom ili čime već khmmm ... Sve mi se čini "Enterpriseom" ...kak je počelo ! Ak zapne onda Airbusom380 , mislim ak Picard nebu stigel ! Pozdrav Svekolikog pučanstva 98

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 13 kol, 2008 5:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
buco je napisao/la: daso je napisao/la: tko će ići iz zg....autom ili čime već khmmm ... Sve mi se čini "Enterpriseom" ...kak je počelo ! Ak zapne onda Airbusom380 , mislim ak Picard nebu stigel ! Pozdrav Svekolikog pučanstva 98 molim lijepo ja idem s AirForceOne  , ili ipak ne  , ili uopče nejdem  , ah još neznam 
|
| čet 14 kol, 2008 4:44 pm |
|
 |
|