|
Sada je: ned 19 tra, 2026 3:45 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Astronaut Apolla 14: Kontakti s izvanzemaljcima su zataškani
| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Astronaut Apolla 14: Kontakti s izvanzemaljcima su zataškani
http://www.jutarnji.hr/zanimljivosti/cl ... ,127668.jl----------- Eto kaze astronaut kako nas alieni posjecuju godinama i da nas ponekad i spasavaju Pitanej , zasto bi naprednija alienska rasa spasavala ljudsku rasu ?
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 24 srp, 2008 12:58 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: Astronaut Apolla 14: Kontakti s izvanzemaljcima su zataškani
Zašto nas ne bi spašavali. Nije li ekipa NCC-1701 spasila cijeli planet od udara asteroida u TOS epizodi Paradise Syndrome. 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 24 srp, 2008 2:21 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@kapetan ozbiljno pita , @Lore !
Pa mislin da in je dosadno i ljubomorni su ča smo mi sve bliži "ubermoralu" pa nas spijaju , otimaju svekoliko pučanstvo , vrše testove na nama (ne svima srećom) ..i tak to .
A astronnaurt je vjerojatno otija kojeg "malog zelenog" u đep spremit , malo je zaradija do sad , pa priča sve za "zelembaće" !
Pozdrav Zelenkova 42

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 24 srp, 2008 3:35 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
haha sve smo blizi jednom jedinom bogu , jednom jedinom pravom moralu  -------------------------------- Sad ozbiljno , zasto bi alieni pomagali zemljanima ?
|
| čet 24 srp, 2008 3:40 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Pa ozbiljno sam rekao, zašto ne bi. Zato što ih podsjećamo na njih same. Jer kad ne bi pomagali, zemlja bi bila uništena od strane nekog asterioda i ne bi nikad ostvarili FC s nama, a to bi im trebalo biti u interesu.
A FC neće ostvariti sve dok postoji na Zemlji: Ti si hrvat, ti si srbin, on je crnac, on je peder, a on cigan. Kad se svi budemo zvali ljudima onda ćemo nešto moći očekivati.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 24 srp, 2008 4:22 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Lore je napisao/la: A FC neće ostvariti sve dok postoji na Zemlji: Ti si hrvat, ti si srbin, on je crnac, on je peder, a on cigan. Kad se svi budemo zvali ljudima onda ćemo nešto moći očekivati.
Onda cemo bas morat cekat dosta jer sada je stigmatizacija na racun rase , narodnosti ili cega jos ne , jako prisutna 
|
| čet 24 srp, 2008 5:50 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
PA da nema toga Zemlja nebi znala postojati , tj ljudski rod . Da ovaj sustav , nanapredniji do sad funkcionirao mora bit stigme , to van je ka sila i kontra sila , jedno bez drugaga ne ide . Sve ostalo je bajka !
A ova našastvarnost se zove demokracija , s najmoderijie uređenim društveno pol*****im odnosima . Zar i FC ne počiva na istim temeljima ? Samo što su tamo njesto zajednice jednakijih ljudi tamo zajednice jednakijih rasa u svemiru .
Ostalo je sve isto "sok s mjehurićima" i pusti snovi .
Pozdrav Narodna Država Hravtska 10 /4

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 24 srp, 2008 11:01 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Ljudi zaboravili na njega pa si zeli vratit malo stare slave 
| pet 25 srp, 2008 2:09 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja sam isto pročitao taj članak... ...i mislio sam ga stavit na forum...
...a gle, može čak i biti da ima neke istine o tome... ....no dal su to baš vanzemaljski signali... tko zna...
...ali lik je ipak astronaut, pa možda zna koji detalj više...
| ned 27 srp, 2008 2:51 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Mr.B je napisao/la: ...ali lik je ipak astronaut, pa možda zna koji detalj više... Zna , izgleda ono što puno njih ne želi znat , kako ameri gledaju na biznis s prodajom kljiga , priča intervjua .... Ako je dobra lova zašto nebi rekao , a nema negativnog utjecaja na buduće prihode, da vidija vanzemaljce ili da ih vlada skriva za dobru lovu . Bar u jednom su ameri iskreni i pragmatični a to je pogled na novac . Rijetko te tamo tko pita dali si pisao gluposti pa digao lovu , već vrijediš onoliko koilo tvoj bank account ... Pa razmislite malo i tome aspektu njihovih piskaranja , intervjuja..isl... prije nego ih uopće ozbiljno uzmete u čitanje nešto od toga . Jedino ušto vjerujem jesu objavljeni znanstveni radovi s njihovih poznatih sveučilišta jer im je recenzija vrlo moćna a i to je ulaznica u klub bogatijih od prosječnih . Pozdrav Sanata Clara 72

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 27 srp, 2008 12:47 pm |
|
 |
|
The Traveler
|
buco je napisao/la: PA da nema toga Zemlja nebi znala postojati , tj ljudski rod . Da ovaj sustav , nanapredniji do sad funkcionirao mora bit stigme , to van je ka sila i kontra sila , jedno bez drugaga ne ide . Sve ostalo je bajka !
A ova našastvarnost se zove demokracija , s najmoderijie uređenim društveno pol*****im odnosima . Zar i FC ne počiva na istim temeljima ? Samo što su tamo njesto zajednice jednakijih ljudi tamo zajednice jednakijih rasa u svemiru .
Ostalo je sve isto "sok s mjehurićima" i pusti snovi .
Pozdrav Narodna Država Hravtska 10 /4 Ovo što si ti rekao me podsjetilo na jednog čovjeka iz 19. st koji je rekao da je sve već izumljeno što se moglo izumiti. Pa prije 30 godina, crnci nisu smjeli putovati u autobusu s bijelcima, a još malo pa će i američki predsjednik biti crnac. Kad se to dogodilo u 30 godina, zamisli što tek može biti za 300. Jedan grčki filozof je rekao: Samo mijena na ovom svijetu stalna jest. 
|
| pon 28 srp, 2008 7:50 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@Lore sve je to ok ! Samo ja sam govorio o "esenciji ljudskog bića " bilo oni crno , bijelo , žuto....i slično . Uostalo danjašnji svijet je već izgradio nove "neprijatelje" , otvorio nove logore gdje se "protivnici" trpaju bez optužnice i stimatisirao čitave grupe i narode , i u to nije uključena samo jedna država ili narod . Lov je počeo i u njemu sudjeluju svi "dvorjani" napoznatijeg dvora ovozemaljskog . Pa ako je to tebi napredak civilizacije .. zanimljivo ?! Mislim da čete ti i taj "grk" morat nešto revidirat , jer "ništa nije vječno , pa ni mijene " iz perspektive čak i ovog našeg malog palnetarnog sustava a kamoli univerzuma . Al grku se može oprostiti , jer se tad mislio da je cijeli svijet sredozemlje i okolica ....ali danas to uzimat za ozbiljno...?! neznam !? Pozdrav Big Benga 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 28 srp, 2008 8:36 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
,,Stalna na tom svijetu samo mijena jest" nije rekao grčki filozof, već Petar Preradović, Heraklit je rekao ,,Sve teče", ,,Nije moguće dvaput stupiti u istu rijeku" i slične stvari, što, međutim, dođe na isto pa mi ne zamjeri što cjepidlačim. Buco, ne treba podcjenjivati Grke. Da nije bilo njih, tko zna gdje bi cijela zapadna civilizacija danas bila. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 16 lis, 2008 8:54 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Lore je napisao/la: A FC neće ostvariti sve dok postoji na Zemlji: Ti si hrvat, ti si srbin, on je crnac, on je peder, a on cigan. Kad se svi budemo zvali ljudima onda ćemo nešto moći očekivati. Upravo tako. Dakle, moramo poštivati različitosti i tek ćemo onda ostvariti FC. Lore je napisao/la: Ovo što si ti rekao me podsjetilo na jednog čovjeka iz 19. st koji je rekao da je sve već izumljeno što se moglo izumiti. Taj čovjek je kreten. Znam za tu izjavu. Pa mislim... da se iza 19.st. još stvari nije izumilo gdje bi mi bili. Ili da se ne izumi ništa više... pa naravno da će se izumljivat i dalje jer moramo biti napredni. Tek kad dovoljno napredujemo onda ćemo ostvariti FC. Da pračovjek nije radio, mi nikad ne bi izašli iz špilje. Tj. da se nije mijenjao i saznavao nove spoznaje. Točkica je napisao/la: Buco, ne treba podcjenjivati Grke. Da nije bilo njih, tko zna gdje bi cijela zapadna civilizacija danas bila.  Apsolutno. Grke poštujem kao i mnoge stare civilizacije. Da nije njih ne bi mi bili danas gdje jesmo. Isto ono što sam spomenuo gore za praljude, tako i za stare civilizacije.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 17 lis, 2008 11:34 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
potpuno se slažem sa T'Grel i još bi dodo da je to tužno što na zemlji ima hrane a ljudi umiru od gladi...i da je tako energija skupa....te dvije stvari da se promjene napravili bi veliki korak....
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pet 17 lis, 2008 11:41 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|