| Autor/ica |
Poruka |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Re: Nabijem post
Black_Raven je napisao/la: nabijem glupe razgovore na msn-u do sitnih sati!  ah, netko te bari onlajn? mozda dina? nabijem UMOR i losu prehranu
| čet 03 tra, 2008 11:59 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nabijem Busha i njegov posjet.
| čet 03 tra, 2008 12:06 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
nabijem pola toplog a pola hladnog dana
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 03 tra, 2008 5:28 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
nabijem zamorne razgovore i posao i sve! trebam pivu
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| čet 03 tra, 2008 8:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: nabijem nedostatak sna i para, nabijem suđe i šporke podove i robu koja je apsoulutno uvik šporka!!! da mi je dozivit jedan dan da NEMAM ŠPORKE ROBE! Pa odakle si ti?? Nabijem spavanje!!!
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| čet 03 tra, 2008 10:12 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nbijem gužvu na Auto Showu.
| čet 03 tra, 2008 10:13 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
nabijem hrt!!! shvatila sam upravo da sam propustila tng, a navečer ga ne mogu gledat! ljuta sam ko pas 
_________________ njanjanja
|
| pet 04 tra, 2008 4:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lil'Mee je napisao/la: nabijem hrt!!! shvatila sam upravo da sam propustila tng, a navečer ga ne mogu gledat! ljuta sam ko pas  Zemi epizodu iz udruge i pogledaj s kojim danom zakasnjenja  I ja nabijem bushev posjet... totalni prometni kaos 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 04 tra, 2008 7:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nabijem vjetar koji je puhao cijeli dan...
| sub 05 tra, 2008 12:13 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma nabijem lektiru i kemiju i maturalni rad i sve to skupa pa jos jednom! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 05 tra, 2008 1:20 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
nabijem godine i mene skup s njima, nabijem to sto ne mogu vise bit student i to skupstina, kset a ja nemam opće volje za pit. Nije da je to lose, da se bar zabavljam. Ne. Meni se spava. Opako mi se spava. Tu sam samo jer cu razocarat nekog ako odem doma, i trudim se ostat budna  I suck so much 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| ned 06 tra, 2008 1:30 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nabijem osobe koje radie dramu iz vlastite nesnalažljivosti...
| ned 06 tra, 2008 2:52 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Mr.bobo je napisao/la: ...nabijem sestru koja radi dramu iz vlastite nesnalažljivosti... Bobo, to se sekama ne radi Nabijem ovaj kratki vikend i što imam 4 sata probi danas 
| ned 06 tra, 2008 12:52 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
nabijem to što se ne sjećam šta sam napisala točno u tng anketi, u onim postovima koji su nestali... 
_________________ njanjanja
|
| sri 09 tra, 2008 7:50 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Lil'Mee je napisao/la: nabijem to što se ne sjećam šta sam napisala točno u tng anketi, u onim postovima koji su nestali...  I ja to isto nabijem. Pokušavam se sjetit već 3 sata.
| sri 09 tra, 2008 7:51 pm |
|
 |
|