|
Sada je: pon 17 kol, 2026 9:51 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Pitam admina- smajlici
@Bobo i @Chaky - ne znam jel bih brisao star trek smaljice, nemamo ih puno.... ako netko nadje neke bolje u ST tematici, neka javi!
@Captain - koji su ti najbolji od svih tih koje si predlozio?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 25 ožu, 2008 1:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a koja je njihova svrha ako se ne koriste? ... samo za ukras?
...pa ako neko hoće, na netu ih lako može naći za svoju privatnu kolekciju...
| uto 25 ožu, 2008 2:46 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Bolje izbaciti 10-15 ostalih smajlića koji se ne koriste, a ST ostavit, nek budu specifični za naš forum jer mi se čini da ih nema baš na svakom forumu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 25 ožu, 2008 2:48 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Cvicek je napisao/la: @Captain - koji su ti najbolji od svih tih koje si predlozio?    Ovi , ali prava je istina da su mi svi dobri i da se nemogu odlucit , najbolje da vi izaberete sta se vama sviđa a ostalo ima valjda u onom mom linku u potpisu a i mogu potrazit po netu pa postat linkove ode koje mozete koristit i postat smmajlije kao sliku 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 25 ožu, 2008 3:14 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dodajem ja jednog za zločeste... 
| uto 25 ožu, 2008 3:22 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...dodajem ja jednog za zločeste...  Vec vidim tko bi mogao cesto koristiti taj "I will spank you" smajlic 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 25 ožu, 2008 3:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...dobro, to je očito... ...no , i radi tebe sam ga stavio... :) ...dobro ti paše uz novu poziciju na forumu... 
| uto 25 ožu, 2008 3:57 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
@Chaky, kak ti se svidja ovaj beljeci smajlic?  Steta sta nije u standardnoj velicini, nego povecan...
|
| uto 25 ožu, 2008 10:34 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
preaktivan mi je  i prevelik...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 25 ožu, 2008 10:39 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Kakav vam je ovaj smajlin ? s crvenim ne zutim kartonom ?
|
| pet 28 ožu, 2008 1:04 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
captain je napisao/la:  Kakav vam je ovaj smajlin ? s crvenim ne zutim kartonom ? Isto kao i onaj sa zutim - prekompliciran, vise bi bilo fora da samo drzi karton u zraku.
|
| pet 28 ožu, 2008 1:25 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
kad ce moj stari deda konacno bit uvrsten u popis smajlica? ---------------------------  Uspjeh je pitanje sreće. Pitajte bilo koga tko nije uspio.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| čet 03 tra, 2008 3:47 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kad ce bilo koji od predlozenih smajlija biti uploadani?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 03 tra, 2008 5:24 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Evo dva "posuđena", drugi mi je predobar:  
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 04 tra, 2008 1:06 pm |
|
 |
|
Make it so
|
evo jedan za oprostaje 
|
| pet 04 tra, 2008 1:13 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|