| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Naj lik na Voyageru
T'Grel je napisao/la: Bobo, tko su ove dvije: Kathryn Janewaj B'elanna Torres Janewayicu je fakat mogao pogoditi, ali za B'Elannu stvarno cjepidlacis. a meni je zao sto nisam dao glas EMHu. bas bi mi sad dobro doslo malo njegove opsesije samim sobom.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 06 kol, 2007 11:53 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
ne mogu se odlučiti samo za jedan lik. zanimljiv mi je chakotay iz već spominjanih razloga  , seven zbog onoga što joj je struka i doc - zanimljiv mi je iz tog razloga što kao A.I. može osjećati i popuno je poprimio ljudska obilježja.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 31 pro, 2007 2:03 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
modesty blaise je napisao/la: ne mogu se odlučiti samo za jedan lik. zanimljiv mi je chakotay iz već spominjanih razloga  , seven zbog onoga što joj je struka i doc - zanimljiv mi je iz tog razloga što kao A.I. može osjećati i popuno je poprimio ljudska obilježja. btw, mozes za dva lika glasati 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 31 pro, 2007 1:56 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
| pon 31 pro, 2007 4:44 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Ant je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: ne mogu se odlučiti samo za jedan lik. zanimljiv mi je chakotay iz već spominjanih razloga  , seven zbog onoga što joj je struka i doc - zanimljiv mi je iz tog razloga što kao A.I. može osjećati i popuno je poprimio ljudska obilježja. btw, mozes za dva lika glasati  nisam još glasala 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 01 sij, 2008 10:01 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
kata i seven.seven mi jaaako interesantan lik,ono baš je kul kaj imaju bivšu borg radilicu kao člana posade. i bavi se astrometrijom a kata mi je baš super zato kaj je karakterno jaka i jedina ženska kapetanica u cijelom star treku 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 07 ožu, 2008 4:43 pm |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: uto 11 ožu, 2008 12:23 am Postovi: 1 Lokacija: Split
|
Ant je napisao/la: EMH - jer je legenda B'elanna - jer mislim da puno ljudi nece glasati za nju Definitivno najbolja
_________________ I DEPT INTO THE FUTURE AS FAR AS THE HUMAN EYE COULD SEE SAW THE VISION OF THE WORLD AND ALL THE WONDER THAT WOULD BE. U.S.S VOYAGER
|
| uto 11 ožu, 2008 12:29 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ok , ovo je iznenađenje...
...Janeway dijeli drugo mjesto... ... to nisam očekivao na ovom forumu...
...jer uvijek joj neke mane nalazite... ...no drago mi je da je ipak imala utjecaja na publiku...
| uto 11 ožu, 2008 1:55 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: Ok , ovo je iznenađenje...
...Janeway dijeli drugo mjesto... ... to nisam očekivao na ovom forumu...
...jer uvijek joj neke mane nalazite... ...no drago mi je da je ipak imala utjecaja na publiku... Eh, utjecala je i na mene. Svako malo mi je dizala živce.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 11 ožu, 2008 3:22 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
naomi wildman  (sala)
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 11 ožu, 2008 3:25 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma meni je ona isto super... ...slab sam na takve dječje likove... (Nog, Jake, Icheb, Naomi, Wesley) ...oni bi nas trebali zabavljati...
| sub 15 ožu, 2008 2:41 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ovo je bar lako 7 of 9 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| uto 23 ruj, 2008 10:25 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Doktor i Neelix. Genijalni su. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 26 ruj, 2008 11:08 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Harry Kim jer nema sreče sa ženama
Chakotay jer je smiren i ima mudre izreke i naravno nakraju je završjo sa Seven of Nine pa mu malo i zavidim..
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| čet 02 lis, 2008 2:31 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
EMH - jer je lud ko puška... 7of9 - zbog... khm... određenih "osobina" 
| pet 10 lis, 2008 10:31 pm |
|
 |
|