| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Meni je federacijski dizajn na prvom mjestu, u prvom redu zbog sovereign klase koja je nešto perfektno, ali i galaxy i defiant su mi jako blizu. Od brodova iz ostalih flota izdvojio bih romulanski D'deridex koji samom pojavom utjeruje strah u kosti (decloaking warbirda mi je jedna od najjačih pojava u Treku, pogotovo zvuk).
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 19 sij, 2007 5:49 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Najljepši dizajn po rasama
Federacijski je super , ali klingonski je strasan i bas tjera strah u kosti neprijatelju  
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 27 sij, 2008 12:58 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ako to tjera strah u kosti...
...što su onda Tolianci, Borg čija kocka izgleda puno veče od ostalih brodova... Hirogenci... Romulanci...
| sri 30 sij, 2008 7:24 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
kad smo vec kod borga... za njih tvrdim da je to vise stvar asocijacije nego stvarnog dizajna. jer nema nista strasno u velikom plutajucem heksaedru.
to sto ti znas da su unutra borgovi, to je taj element koji ti uljeva strah u kosti.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 30 sij, 2008 8:04 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa klingonci me podsjecaju na velike ptice grabljivice(brodovi) a borg je strasan radi cijelokupnog folklora a ne radi dizajna onako jedan glas puno individua , jako oruzje i kao sta je ant rekao cinjenica da su oni unutra 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 30 sij, 2008 11:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ajd, barem po fizičkom izgledu mogu konkurirati...
| čet 31 sij, 2008 10:49 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Federacija. Vulkanci, klingonci, romulanci, borg, vrsta 8472. Ne znam koga bih od njih izabrala. 
|
| čet 26 ožu, 2009 10:37 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|

Soap Trek Deep Place Nine
|
| pet 27 ožu, 2009 5:15 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Najljepši su mi Federacijski brodovi (Sovereign, Prometheus, Nebula, Voyager, Galaxy, Defiant, Excelsior i Wells) , nakon njih su mi Kardasijanski (Keldon, Galor), poslije njih su mi Klingonski (Negh'Var, Vor'Cha), a onda su Romulanski (Warbird, Norexan) , a nisu loši ni Jem'Hadarski
Još ne znam jel se tu ubrajaju i stanice, ali ako da onda i Federation Starbase i Deep Space Nine
Evo par slikica da upotpunim post

_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 28 ožu, 2009 7:47 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Federacija 
| sub 28 ožu, 2009 7:51 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Um ovaj znate ali Federacija nije rasa. Borg. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 25 lis, 2009 8:34 pm |
|
 |
|