| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Brisanje neaktivnih korisnika
eto u dogovoru sa Q-om jos sam odredio kriterije za "aktivne korisnike"... ostrije od ovog necemo ici...  daklem... neaktivni korisnik je onaj koji: a) se nije ulogirao u zadnjih godinu dana... a ima manje od 10 postova b) ulogirao se samo jednom i to netom nakon registracije ... a to se desilo prije vise od mjesec dana ... bez obzira na broj postova postoje izuzetci: Vamak, Katiru <- poznatiji bivsi clanovi (tj. oni koje sam prepoznao preko nickova) Liburnicon PR, Exxar <- poznatiji ljudi iz fandoma slobodno mi javite na pm ako se netko provukao a da ne zadovoljava ove kriterije i tako spadosmo na 130 membera 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 21 ruj, 2007 5:02 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Dobrodosli na novi forum
"...poneki member sa 0 postova ce ostati..." Dobro svaki ih board ima , tkzv VIP clanove [ nebi bilo lose da ih tako i oznacite , sto je najcesci slucaj ] ..oni sa "pozivnicama" ...sad na nekin boardima su aktivni negdje bas i nisu ..al to je druga prica. Uredu je to , tako se na simbolican nacin odaje "pocast" vaznijim ljudima iz trek scena u nas ! Kriteriji su ok ...za taj tip boarda .....! Mi smo imali na nasen boardu upload stranicu zakljucanu , znaci samo clanstvo nije automatski donosilo pristup upload/download stranici s raznim alpilacija , emulatorima , listama , dokumentima i sl.. Na meni kao voditelju boarda bilo to oko izdavanja pw_a za pristup toj stranici [ svaki je bia jedinstven za svakog clana ] da nebi bilo mucki I mogu ti rec da s ljudima uopce ni lako tj kriteriji su uvik bili "pod paljbom" tako @chaky da znas da i ja znam kako je tesko uskladit osobno vidjenje s stvarnoscu...i da san ima svakakvih prigovora da nekog "ne volin" ili da drugog "favoriziran" ..i tako to..znas vec.. Naj porblen su bili postovi tipa " da shefe , bravo ... to san tija rec.. i tome slicno ..."..ljudi su naprsto tili na silu bit aktivni i...to in je bija najjednostavniji nacin da nagomilaju postove , samo sta in ja nisan bia od jucer ..i mogu ti rec pale bi katkad i rune rijeci nekog od frustriranih clanova ..ali...to san mora znat da ce bit tako ..i covik ni zbog toga letija [ak bas ni pretjera] .nego mu se probalo objasnit zasto je uveden pw i sto to znaci "aktivan" ....! Mozda nebi bilo lose da i vi kazete clanstvu da takve postove ne brojite [ makar u svrhu "zastrasivnja" ]  ..to je samo mali prijedlog .... Pozdrav Ustavnog suda 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 21 ruj, 2007 8:24 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eto obavih novo ciscenje foruma... ode negdje oko 7-8 neaktivnih membera...
od trenutnih 137 membera: 45 ljudi se ulogiralo u zadnjih tjedan dana (33%) 54 u zadnja 2 tjedna (39%) 65 u zadnjih mjesec dana (47%) 74 u zadnja 2 mjeseca (54%)
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 28 lis, 2007 5:01 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ajme koja čistka...  samo 3 stranice membera sada a koliko smo ih prije listali...
| ned 28 lis, 2007 2:39 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Shadowmaster je napisao/la: Ajme koja čistka...  samo 3 stranice membera sada a koliko smo ih prije listali... I kaj nam to znači kad ti "članovi" niš ne pišu....
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 28 lis, 2007 2:50 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
pa mogli smo se hvalit kako imamo na stotine membera 

|
| ned 28 lis, 2007 5:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Mogli bi se prozvat USS CROATIA Guest book... da su nam ostali... 
| ned 28 lis, 2007 7:28 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...svako tko je barem jedan post napisato nebi trebao biti eliminiran...! ...a što znate, možda ljudima nije net dostupan...
| pon 29 lis, 2007 12:56 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
 Re: Dobrodosli na forum
novo brisanje neaktivnih membera "otislo" 12 neaktivnih membera: od trenutnih 139 (137)* membera: 44 (45) ljudi se ulogiralo u zadnjih tjedan dana (32 %) 55 (54) u zadnja 2 tjedna (40 %) 62 (65) u zadnjih mjesec dana (45 %) 74 (74) u zadnja 2 mjeseca (53 %) * u zagradama stanje od 28. 10. 2007. i jos par statistika: Postova dnevno: 89.64 Tema dnevno: 3.20 i sljedecih 2-3 mjeseca nece biti velikih ciscenja... tek par membera se sljedecih mjeseci blizi kriterijima za neaktivnost.. 

|
| čet 06 pro, 2007 3:58 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
novo brisanje neaktivnih membera "otislo" 2 neaktivna membera od trenutnih 141 (139)* membera 45 (44) ljudi se ulogiralo u zadnjih tjedan dana (32 %) 54 (55) u zadnja 2 tjedna (38 %) 65 (62) u zadnjih mjesec dana (46 %) 75 (74) u zadnja 2 mjeseca (53 %) i jos par statistika: Postova dnevno: 90.62 (89.64) Tema dnevno: 3.21 (3.20) * u zagradama stanje od 6. 12. 2007. otislo je samo 2 novih neaktivnih membera... bones i borg... eto oslobodili smo 2 dobra nicka 

|
| pon 31 pro, 2007 6:03 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...kako misliš otišli neaktivni memberi... ...bones je zagriženi trekie... ...koliko je postova imao?
| sri 02 sij, 2008 2:43 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
Mr.bobo je napisao/la: ...kako misliš otišli neaktivni memberi... ...bones je zagriženi trekie... ...koliko je postova imao? follow the yellow brick road ... iliti link covjek se registrirao prije vise od mjesec dana... bio 2 sata na forumu i od tada se uopce nije ni pojavio na forumu... sto je vrlo lijepi znak da ga nas forum vise ne zanima...

|
| sri 02 sij, 2008 2:50 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
postoje forumi koji brišu account ako se ne pojaviš pola godine. meni su obrisali iako sam imala jako puno postova, ali zbog problema sa forumom neko vrijeme nije radio, a kad je proradio nisam navraćala jer nisam znala da je proradio. možda da napišete u uvjetima registiranja da se neaktivni članovi sa malo postova brišu. mislim...nije ista stvar ako netko napravi 2000 postova i ne može se neko vrijeme iz nekog razloga ulogirati i netko tko se ulogira i posta 2 posta i onda se ne pojavljuje više.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 07 sij, 2008 1:09 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
modesty blaise je napisao/la: postoje forumi koji brišu account ako se ne pojaviš pola godine. meni su obrisali iako sam imala jako puno postova, ali zbog problema sa forumom neko vrijeme nije radio, a kad je proradio nisam navraćala jer nisam znala da je proradio. možda da napišete u uvjetima registiranja da se neaktivni članovi sa malo postova brišu. mislim...nije ista stvar ako netko napravi 2000 postova i ne može se neko vrijeme iz nekog razloga ulogirati i netko tko se ulogira i posta 2 posta i onda se ne pojavljuje više. pa trenutno je stanje da ako postas vise od 10 postova ne brise ti se uopce account... a poruka prilikom registracije... pa tko uopce cita poruke prije registracije? 

|
| pon 07 sij, 2008 1:19 am |
|
 |
|