Sada je: čet 25 lip, 2026 3:20 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 1237 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 83  Sljedeća
 ENT (ni)je Trek? 

Da li smatrate Star Trek:Enterprise Trekom?
Da 78%  78%  [ 43 ]
Ne 22%  22%  [ 12 ]
Ukupno glasova : 55

ENT (ni)je Trek? 
Autor/ica Poruka
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...ne shvaćam ja to baš osobno, nek također branim svoja mišljenja i stajališta... meni je zabavno polemizirati
...samo ti pogledaj Enterprise... možda najdeš i koju pozitivnu stranu... :wink:
...ja nemam nikaj s producentima, da imam Enterprise bi imao 7 sezona :)
...o sapunicama znam neke opće podatke, tek toliko ako bude pitanje u kvizovima.... :wink:

@T'Grel kad pogleda sav Enterprise, bit će preporođen... :D

sub 20 svi, 2006 11:37 am
Profil ICQ Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Koje si vrste?: Vulcan
Ne vjerujem da će se preporodit. Prije će "rodit" kad vidi kako je to bezveze sklepano i dosandno za razliku od TOS, TNG, DS9, VOY.

sub 20 svi, 2006 11:40 am
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

:lol: "rodit" (nebi se štel u to mješati) :lol:

...ma dobro su to oni sklepali, doduše moglo je i bolje, ali je ipak dobro...
...dosadno :?: :?: :?:
...naprotiv meni je Ent. vrlo zabavan... trgao sam se od smijeha u pojedinim epizodama!!!

sub 20 svi, 2006 11:47 am
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

da, nemre akcijska serija bit dosadna... :)

sub 20 svi, 2006 11:56 am
Profil ICQ
Egzobiolog
Egzobiolog

da, nemre akcijska serija bit dosadna... :)

...akcijska serija!! od kud pa sad to?? :shock: :? :? :? :? :roll: 8)

sub 20 svi, 2006 12:04 pm
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Ne brini, T'Grel. Imam dobru doktoricu koja će mi rado prepisati dovoljnu količinu tableta za želudac.

sub 20 svi, 2006 12:42 pm
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

BTW, mr. Bobo, nakon tvoje burne reakcije na prvu lošu riječ protiv Archera, prva pomisao mi je ipak bila da to shvaćaš vrlo osobno, kao da si srastao s njim gledajući poluproizvod jer su i njegove reakcije slične kad mu netko protuiriječi. Ali, mislim da je dosta prepucavanja tko je od nas kakav. Ako netko treba pomoć, neka ide psihijatru.
Uostalom, ako te ta tvorevina toliko fasscinira da je idoliziraš, tko sam ja da ti sudim, gušti su gušti, sve dok ne pretjeraš. Bilo bi ti korisno da i ti bolje proučiš pravi Star Trek, možda izvučeš nešto poučno. Ja ću ENT sigurno pogledati od A do Ž, možda mu jednog dana i priznam ST status, ali neka noitko ne ulaže veliku lovu na tu okladu.
Još uvijek ne znam ništa o sapunicama sa kojima uspoređuješ kraj DS-a, ali razumijem da si ciljao na malo pretjeranu sladunjavost završetka. I ja preferiram dobru akciju ispred nekih ljubavnog slinjenja i krokodilskih suza, ali reci mi onda kako ti ramišljaš rastanak od frendova koji riskiraju život za tebe i ti za njih i sa kojima si 7 godina disao gotovo iste molekule zraka? Ispravi me ako griješim, ali mislim da je to bila poanta takvog završetka. Ili su se trebali svi pretvoriti u identične kopije zlog androida Lorea, iszvaditi fazore i međusobno se pobiti u ime dobrih starih vremena? To bi sigurno zadovoljilo tvoje akcijske apetite.

sub 20 svi, 2006 1:07 pm
Profil ICQ Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

...gledao sam je cijeli trtek (osim prve polovice TOS-a)...

...ali opet me baš i ne shvaćaš...
...ko je spominjao kakvu pomoć??
...im mmoje reakcije nisu burne... :)

**I ja preferiram dobru akciju ispred nekih ljubavnog slinjenja**
...onda si sigurno uživao gledajući početak (zadnje ili predzadnje epizode) DS9 gdje se Ezri spetljala s Bashirom... oh...

...još me uvijek ne kužiš...
...zakaj bi se trebali pobiti?? pa pobili su se negativci... hmmm ... Dukat i KAi... hmmm i Sisko je završio kod proroka... sorry ali meni je to tak bezveze!!

sub 20 svi, 2006 2:23 pm
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Ma briješ. Kak nisi burno reagirao. "kak možeš reći da je Archer ovo i ono ?!?!" Da sam ti bio blizu proderao bi se da bi mi bubnjići popucali. Pretpostavio sam da bi tebi više pasao bolesni izraz nasilja na kraju serije nego dva-tri ljubakanja. Pa šta ako su pokazali Bashira i Ezri da se zajedno bude, big deal, ne pretvara to DS u sapunicu. A sve ono sa kai i Dukatom i Siskov odlazak Prorocima mi ne smeta. Serija je otpočetka prožeta mistikom i religijskim značenjem Proroka i Izaslanika pa je sličan kraj i logičan, a Dukat je dobio po želji i zasluzi. Meni sve to sa Prorocima uopće ne smeta jer je dosta ravnomjerno raspoređeno po cijelom serijalu i puno bolje je ispalo od poistovjećivanja bogova i napadnog i do bola iritantnog kretenoida Q-a uTNG-u što mi se popelo na vrh glave.

sub 20 svi, 2006 6:04 pm
Profil ICQ Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

...ja sam Vulaknac (barem napola) pa tvoje izjave ne mogu u meni izazvati nikakve emocije... (osim smješka) tak da se uzalud trudiš... a imam dojam da moje izjave više utjeću na tebe nago tvoje na mene...

"kak možeš reći da je Archer ovo i ono ?!?!" -pa kad pričaš nebuloze :)

sub 20 svi, 2006 9:42 pm
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Po mom Avataru vidiš da sam Kardasijanac, što znači da nisam lako zapaljiv kao Klingonac. Vidim da naše rasprave ne vode nigdje jer jednako gorljivo branimo svoje stavove. Neću više komentirati ENT i njegove mane jer ni nakon 100 postova sigurno nećemo moći a zelenu granu, ali moje stajalište ostaje nepromijenjeno.
Ako ti je stvarno toliko stalo prosvijetliti mene i moje istomišljenike i dokazati da je ENT dio ST-a i da zaslužuje nositi nasilno ubačeni predmetak, potrudi se. Sa zadovoljstvom ću pročitati tvoj referat koji će sigurno biti opsežan Do tada ću naći snage i volje i pogledati cijelu seriju, možda otkrijem te njene skrivene čari.
Dakle, na posao.

sub 20 svi, 2006 10:43 pm
Profil ICQ Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

...eto u pravu si... (i gle zelene grane)...
...za referat češ se morat strpit... :)
...da skužio sam avatar... pitam se dal je crtan ručno... ili je nešto drugo posrijedi... :?:

sub 20 svi, 2006 10:49 pm
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Post ENT (ni)je Trek (3. put)
Ljudi, ne mogu vas shvatiti. Gotovo svi govorite da ENT prekomjerno krši kanon, da su ubačene vrste koje kasnije ne postoje iako je radnja te tvorevine smještena prije TOS-a, da ovo, da ono, da je serija propala prije zamišljenog kraja (7 sezona), da ne alja 3. sezona koja nema veze sa zdravim mozgom, da je predmetak "Star Trek" naknadno stavljen iz dobro nam poznatih razloga, bla, bla, bla, nema što nisam pročitao o kritikama ove tvorevine. Zašto onda uopće veliki dio vas priznaje taj kvazitrek kao legitimni dio Star Treka, iako je to učinjeno nasilno i planski, samo da se pokuša skrpati brod koji tone i sa sobom odnosi goleme svote dolara?

uto 30 svi, 2006 11:15 pm
Profil ICQ Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Koje si vrste?: Vulcan
Ljudi, ne mogu vas shvatiti. Gotovo svi govorite da ENT prekomjerno krši kanon, da su ubačene vrste koje kasnije ne postoje iako je radnja te tvorevine smještena prije TOS-a, da ovo, da ono, da je serija propala prije zamišljenog kraja (7 sezona), da ne alja 3. sezona koja nema veze sa zdravim mozgom, da je predmetak "Star Trek" naknadno stavljen iz dobro nam poznatih razloga, bla, bla, bla, nema što nisam pročitao o kritikama ove tvorevine. Zašto onda uopće veliki dio vas priznaje taj kvazitrek kao legitimni dio Star Treka, iako je to učinjeno nasilno i planski, samo da se pokuša skrpati brod koji tone i sa sobom odnosi goleme svote dolara?

U potpunosti, od A do Ž POTPISUJEM!

sri 31 svi, 2006 11:57 am
Profil Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Cijenim potporu, ali mislim da će moje riječi imati slabi efekt. Znaš kako je kad se hereza proširi, ne pomaže ni španjolska inkvizicija.

sri 31 svi, 2006 3:30 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1237 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 83  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: