Sada je: pet 18 ruj, 2026 5:59 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 460 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 31  Sljedeća
 Enterprise 
Autor/ica Poruka
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Post Re: Enterprise
...hm, i toga je bilo...
...prekršio je pokoje pravilo, i započeo negativne osnose s nekim rasama, samo u namjeri da spasi svoj planet...

ned 25 stu, 2007 8:05 pm
Profil ICQ Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Opis Stanja: Sranje
Hmmm ak me pamcenje jos sluzi izgleda da su "duha" [ po @cakyju] imali svi kapetani tako da bas neznam sto je to tak strasno ili strasnije uradija kapetan ENTa od ostalih....
Svi su oni krsili raznorazne zapovijedi [ od prve do posljednje , izgleda] ..i naravno ka i svaki covik koji grijesi racionalizirali "pogresku"..
To je samo znak da su ipak obicni ljudi a ne nekakva natpriroda "ubermorana" bica ..koja ne postoje , kako smo vidili u nijednom kvadrantu.....
Koja je ipak drzala ST serijal realnijim , da nebi licija na "Bozicnu pricu" a kapetani njenom glavnom junaku ...... :?

Pozdrav

Danteova 10

Tehnika Pucanstvu !

pon 26 stu, 2007 2:48 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

buco je napisao/la:
a ne nekakva natpriroda "ubermorana" bica ..koja ne postoje ,

...mislio si na Picarda, jelda?

uto 27 stu, 2007 3:03 pm
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

ma neeee :)
di bi on bio da ne spomene picarda... to mu je poput OCD-a :mrgreen:

nego ono moje pitanje o "nedrzanju pravila" ... to nije moja definicija "duha"... nego sam tu definiciju iscitao iz mr. bobinog posta ... pa sam pitao covjeka da li je to stvarno njegova definicija?

uto 27 stu, 2007 3:38 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Mr.bobo je napisao/la:
buco je napisao/la:
a ne nekakva natpriroda "ubermorana" bica ..koja ne postoje ,

...mislio si na Picarda, jelda?

@bobo ma to je bar jasno....cin se @chaky "buni" ..ca ti treba vise pitat .... :mrgreen:
Ajme... ma dinuli smo mu u njegovog najomiljenijeg "lika" u STu .[sad ce rec da ni...] ...hmmm tko zna da ni "prizenjen" ..mozda bi brania T'Pol ili 7od9 tako zdusno...ka "Pikija" ...al nesmi..."strah je vragu brat"...a zenske su mu gospodari .... :wink:

Pozdrav

Isusovacka 5

Tehnika Pucanstvu !

uto 27 stu, 2007 9:25 pm
Admiral
Admiral

buco je napisao/la:
Hmmm ak me pamcenje jos sluzi izgleda da su "duha" [ po @cakyju] imali svi kapetani tako da bas neznam sto je to tak strasno ili strasnije uradija kapetan ENTa od ostalih....
Svi su oni krsili raznorazne zapovijedi [ od prve do posljednje , izgleda] ..i naravno ka i svaki covik koji grijesi racionalizirali "pogresku"..
To je samo znak da su ipak obicni ljudi a ne nekakva natpriroda "ubermorana" bica ..koja ne postoje , kako smo vidili u nijednom kvadrantu.....
Koja je ipak drzala ST serijal realnijim , da nebi licija na "Bozicnu pricu" a kapetani njenom glavnom junaku ...... :?

Hehehehehe... Ima jedan maaaaali problem. Piki je kršio sve i sva u 22 godine koliko je bio kapetan Stargaser-a. To se spominje tu i tamo u TNG, ali (sad će Max po kanonu) postoji izvanredna serija knjiga ST: STARGASER; pa ako koga interesira, posjedujem 5 knjiga iz serije...
A da se vratim na temu, Archer je STVARAO pravila, nije bilo nikakve 1. zapovijedi u to doba, posada je učila u trku (WARP-u, da ne sitničarimo), i po meni je to ST! Čisti! I jako dobar.

Confusion wil be my Epitaph!

sri 28 stu, 2007 11:39 am
So Say We All

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Nije bilo prve zapovjedi u pisanom obliku, no nisu smjeli utjecati na druge kulture (Kontaminirati ih)

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

sri 28 stu, 2007 12:57 pm
Profil ICQ
Dai-zvizda
Dai-zvizda

@Picard je u pravu jedino Arher ni moga krsit 1 zpovijed kad ni postojala .. :P

Jedino mu je drugarica T'Pol visla nad glavon ka "damaklov mac" upozoravajuci ga bar jednom po epizodi kak nebi smi ovo ili ono jer tak Vulkanci imaju ..
Cak su se i slozili [ cudno] da bi i oni tj "Star Fleet " tribali imat neki "kanon" o ponasanju oko kontakata i tako to....

Zar ni bilo smijesno gledat Archera ka se na silu pokusva "ukontaktirat" s svin i svacin ca je vidija ..cak i s glistama .....u prvin epizodama ..! :mrgreen:
Neki su ga put izbonbardirali neki put ignorirali , na ca je on popiz*ija ..to mi je bilo smijesno gledat ..kak se "iscudjava" zasto nece oni drugi pricat s njima ....

ENT mi je zato i najzanimljiviji jer pokusava prikazat kak bi mozda bilo kad bi bilo u pocetku bez pravila..bez icega ..svu onu zbunjest i ljudsku zelju za novin ... gotovo "patolosku" potrebu da s bilo kin kontaktiraju ... prgaju po sven ca vide ...ka pravi ljudi...a ne ovi Picardoski ukocenci koji ka da su pali , ne s drugog kvadranta , vec ruba svemira , ak postoji....valjda mi je zato TNG i najdosadniji ...NHF.....

Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !

sri 28 stu, 2007 1:58 pm
Admiral
Admiral

Upravo tako! U ponekim knjigama postoji izraz "I just Jim Kirk it!" kao pandan našem "ugazija san u g....". Ali Archer nije imao, nije mogao imati pojma dali je to g.... ili prvi kontakt, dok se miris nije raširio! Puno je smješnije da se Kirk jednako tako ponašao....

OK, Buci je TNG najdosadniji, ali to je stvar ukusa.... Možda u neku ruku i je, ovisno što čovjek traži od serije... Ali, obzirom da je najnagrađivanija serija, zaslužna je za Voy, DS9 i Ent.... :D

sri 28 stu, 2007 3:38 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

BrickTop1984 je napisao/la:
Nije bilo prve zapovjedi u pisanom obliku, no nisu smjeli utjecati na druge kulture (Kontaminirati ih)

...pa recimo da nisu bili svjesni koliko mogu utjecati na neku civilizaciju... ;)
...i kao što kaže Picard , ućili su u hodu ;)

sri 28 stu, 2007 4:11 pm
Profil ICQ Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Ja mislin da su "svijesno" pretpostavljali izazovu da budu prvi, da s nekin ogovaru one trece ..a ne ca bas nisu razumili "neke stvari."....

Al eto nije ih ima doma ko "davit" ak nesto zeznu ,,ka ono s Vulkanskin "hramom" ,.... :mrgreen:
Nazi zemosi zapeli spasavat Vulkance pod svaku cijenu iako to ovima bas ni bilo pravo...sve se jadni "otipali" nebi li nasi osli..ali...nasi se nedaju....

I sad pazi paradoxa ...[ scenaristickog] ... oni [zemljaci] iako nicin izazvani i zamoljeni da "odsetaju" , prvo rasture pol hrama pa jos onda ka otkriju urotu...tj neubermoralno ponasanje drugova Vulkanaca...a ka "prijatelji"...fol.., .naravno sasvin slucajno .. . :mrgreen:
Vulkanci pali u ocaj zbog "zemaljske pomoci" ..nisu pol ENTa mogli zbog te pomoci doc k sebi... #-o

Eto i sad ti pusti "pucanstvo" u svemir ..ma ajde molin vas ..nasta bi "haos" ...oli ti "raspasoj" posto sad sprehamo ruski..!?.. :wink:
Kaki Klingonci , kaki dominij.....dosta jedan "zemaljski" starship i guzva je zagarantirana ...... #-o

Pozdrav

Djingis Kana 88

Tehnika Pucanstvu !

sri 28 stu, 2007 7:50 pm
Admiral
Admiral

[quote="buco"]Eto i sad ti pusti "pucanstvo" u svemir ..ma ajde molin vas ..nasta bi "haos" ...oli ti "raspasoj" posto sad sprehamo ruski..!?.. :wink:
Kaki Klingonci , kaki dominij.....dosta jedan "zemaljski" starship i guzva je zagarantirana ...... #-o

A lipi moj, a ća bi ti tija? Oš' radit seriju a da sve bude ka šta bi meštar reka: "Neću politiku u moju butigu!"? A nemere ti to tako... Eve ti ga ovi Buš, stari mu, isto Buš, lipo namistija da bude prežidente, a ne o' misne zajednice nego o' Jamerike.... I lipo ti on pustija svoje (star)šipe, i eto ti veseja za svekoliko pučanstvo... A ća bi onda potomak otijeh takih bija nešto drugačiji? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A sad ozbiljno, TNG ti je dosadan, ENT isuviše arhaičan (ili anarhističan)... Ide to tebe! A zapravo mi se čini da samo voliš pod....znaš već šta. :D

čet 29 stu, 2007 1:19 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

"...Eve ti ga ovi Buš, stari mu, isto Buš, lipo namistija da bude prežidente.."

Ah morat cemo to grmlje nekeo risit......navabit cemo ga u Dallas ... :mrgreen:

TNG mi je dosadan ..i to sam 2^n tu put reak i opet cu..... :?
Naravno ima i tamo odlicnih epizoda zato san ga i gleda jedno par puta i jos cu.... #-o

ENT nije preanahrican [..ca je to sad ..?] ....dapace zbog te svoje "ljudskomanosti" [ izmisljan croatizme] .... mi i je jedan on najzanimljivijih ..poslije njega zbog slicnog "ponasanja" i DS9 .....

TOS nisan gleda [ 100 put ponavljan :mrgreen: ] ..

VOJ bi bia savin dobar da nisu onolko , da me izvinite , zas**li s Borgom i vrstom 8274 [ tak nekak] ...a kraj je za plakat ne od srice vec od nesrice kako su ga dotukli .....mislin scneristicki .....[o tom smo tolko pisali ranije ...pa da ne prepisujen , izbacit ce me s nastave ] ....

Pozdrav

Happy ST fun 7

Tehnika Pucanstvu !

sub 01 pro, 2007 2:01 pm
Inquisitor
Inquisitor

buco... jesi probao gledati stargate sg:1?
to ti je jedna SF serija (to izgleda volis), nema ubermoraliziranja (koliko je moguce za jednu americku seriju), likovi su "prizemljeni" (bar o'neill :) ), desava se u sadasnjosti (nema tih djetinjastih stvari koje ti, ozbiljan covjek, ne volis... bar ne prvih 4-5 sezona), ima puuuno akcije i napucavanja (nije dosadno kao TNG) i ima puno kontakata sa novim rasama (a to najvise trazis u seriji)
stargate je prava serija za tebe... ti si zalutao u ST svijet :)
probaj... pa reci da li sam bio u pravu :)

sub 01 pro, 2007 2:16 pm
Profil Web stranica
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
za daljnje rasprave o SG 1 posjetite ovaj topic
unaprijed hvala.

sub 01 pro, 2007 2:53 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 460 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 31  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: