| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: "Kod Quarka"
Iman @Ezri !...najkvalitetnije i najomiljenije Vulkansko pice al ni jeftino..no za nasu "psihoterapeutkiju" [ jel se tak pise] ... ni problem dajemo popust ! @BT..hmmm.. tak mi triba kas ocu pomoc..e zaboravija san izgleda pravola "stijecanja" [ svako dobro djelo...neostaje nekaznjeno] 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 27 lis, 2007 7:21 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ezri je napisao/la: Oboje... Imaš kaj dijetno, ovo kaj si mi dao je loše za kilažu - i sam veliš... Sory mila, ali zašto mene prozivaš.
| sub 27 lis, 2007 7:44 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ma to sam u efektu rekla, zapravo je to išlo za bucu.
Razgovor nastavljamo u mojoj kabini.
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 27 lis, 2007 7:46 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Tnx Counselors, Dužan sam ti piće. dolazim večeras kod tebe.
| sub 27 lis, 2007 7:48 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@BT..iiiii...bus nam rekel...!? ..mislin ..znas kaki je puk ..voli kopat po tudjim "stvarima".....daj malo ih razvedri ..sigurno imas ca rec...!? Evo ak je "story ok" imas pice na racun kuce...! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 29 lis, 2007 3:31 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
A što bi to trebao imati za reći? 
|
| pon 29 lis, 2007 4:30 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Ma on želi da mi svoje osobne stvari iznosimu u javnost, a ovo osobne sam mislio na ćist odnos Pacijent - Savjetnica
| pon 29 lis, 2007 8:36 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Buco, hoćeš ti jedan sešn, Siska sam nažicala ordinaciju...?
|
| pon 29 lis, 2007 8:38 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Koliko ja znam Ferengićima ne treba Savjetnik. Sjeti Se Noga i kako ti je bilo s njim.
| pon 29 lis, 2007 11:50 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
BrickTop1984 je napisao/la: Koliko ja znam Ferengićima ne treba Savjetnik. Sjeti Se Noga i kako ti je bilo s njim. E tocno ... mislin svijetnica bi dobro dosla ..ali ...malo "iskusnija" ak razumis !? ..bez uvrede ..nazocnih.. A ti @BT nemoj mi se pravit "englez" pa ka nisi kapija ...ajmo pivaj..da i mi cujemo kak je prosa "session"... vidin savjetnica nan je ziva ..dobro za pocetak..no morat ce se pripazit .. Grakova cud..kaze da je malo ...[ rimuje se] ... No ca pijemo dobrega ..? sokici , zestice...vina kisels ! oli ova nasa juznjacka ...!?... Ajmo zivlje ..i zar ne vidis da san se pretvorija u uvo ..[ i pol bara]...e os ti pocet pricat ili nes ...?..ca je bilo na spoju ..!?.. vi ste javne osobe i puk mora to znat..nima tu "private" ..ni to zahod da me prostis !

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 30 lis, 2007 1:05 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Buco, TJ. Quark. Ako ne prestaneš lupat gluposti i ako se malo ne uozbiljiš poslat ću ti FTU, na ćelu sa Bruntom.,
| uto 30 lis, 2007 1:09 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
BrickTop1984 je napisao/la: Buco, TJ. Quark. Ako ne prestaneš lupat gluposti i ako se malo ne uozbiljiš poslat ću ti FTU, na ćelu sa Bruntom., ooppss...ca i tamo imas veze..cuj mogli bi se dogovit ..mislin... ovaj... pa dobro ajd ' nemoras bas sve rec... ja cu vec nesto smislit da puk ima o cen pricat...znas kak je....ak ni storija dobrih ni ni njih u baru..e ..! Znaci... ovak na spoju je bilo .... neko me zove ..hmm.. cudno..moran sad ic..kasnije bum im isprical "ca je bilo na spoju"..... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 30 lis, 2007 1:36 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
| sri 31 lis, 2007 1:10 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@BS pod hitno mi treba konobarica i dabo girl.... mislin eto mogla bi uskocit ..malo san "kratak" s radnom snagom ..vis da moran sve sam.. Imas delo...! znaci da obznanimo ..ti sad radis poli "Quarks" tak da znaju da i ti pica posluzujes.... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 31 lis, 2007 2:36 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Imaš bujnu maštu za jednog Ferengija, stvari između mene i savjetnice su ćisto osobne prirode, a vi zlobnici nagađajte koliko hočete.
| sri 31 lis, 2007 3:39 pm |
|
 |
|