|
Sada je: ned 16 kol, 2026 11:41 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: DS9
...meni je najžešće bilo kad je Vulkanac dotaknuo Odu rame... i shvatio što je učinio... ...a ovaj ga sa zadržavanim smješkom pošalje na trubinu... ...ono, predobro!!
| uto 09 lis, 2007 10:47 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Onda dodavanja na prvom treningu su mi isto žešća...
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 09 lis, 2007 4:20 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
| uto 09 lis, 2007 5:19 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
BrickTop1984 je napisao/la: Meni je opet najdraža & najsmješnija epizoda DS9 The Jem'Hadar, na kraju 2. sezone. Kroz cijelu epizodu se provlači humor, no najjača stvar mi je kada Jake i Nog pokušavaju upravljati Shatlom. A manje komična stvar koja je nažalost skoro pa istinita je ta što je Quark rekao Sisku o ljudima. Sve u svemu, meni jedna od najboljih epizoda. Meni je isto jako dobra epizoda, dobar uvod u još bolji nastavak "The search 1&2". Ovo što kaže Quark je živa istina. Kad je već riječ o njegovim kritikama "hew-mona", sjetio sam se jedne epizode kad je Garaku dao da proba root beer (biljni sok), pa ga je usporedio sa Federacijom u stilu "na početku je odvratan, ali kad ga piješ, navikneš se i počne ti se sviđati što je slatkast i ima mjehuriće, i prije nego što shvatiš, navukao si se. Podlo, baš kao Federacija. Gori su od Borga. Borg ti bar kaže da će te asimilirati i da je otpor uzaludan."
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 10 lis, 2007 12:13 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Da sjećam se te epke, i to je živa istina što se tiće Federacije.
| sri 10 lis, 2007 10:38 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Nemojte mi potkopavat "Ubermoral" federacije a time i Picarda ....e...! LOC cujes ti to ....kak to mores tolerirat ......!? To su samo naklapanja obicinog pokvarenjaka Quarka , sran ga bilo ...bar bu mo mu dali zatvorit ..... Pozdrav Zlatarevog zlata 66

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 10 lis, 2007 1:18 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eh.... tako ti je kad ti je ugodno u zivotu... pocens prigovarati ugodnosti  oni su stari lisci... navikli zivjeti na rubu... u svakom trenutku u zivotnoj opasnosti... i sad, kad ih je prigrlila federacija i kad su sigurni i mirni, sto je ostalo njima nego da i dalje glume opake tipove i prigovaraju federaciji sto je predobra npr. ja bi radije da mi prigovaraju oko toga da sam dobar prema nekom nego obratno tako da ja tu kritiku prihvacam kao pozitivnu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 10 lis, 2007 1:46 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Ti šefe kao da pripadaš Section-u 31. 
| sri 10 lis, 2007 1:47 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
BrickTop1984 je napisao/la: Ti šefe kao da pripadaš Section-u 31.  
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 10 lis, 2007 1:51 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Ok šutiim i obavljam zadatke 
| sri 10 lis, 2007 1:54 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Baš sam pogledala desetu (barem mislim da je  ) epku prve sezone i umrla od smijeha. Zove se "Move Along Home" i uglavnom dođe neka nova vrsta na postaju i odmah odu kod Quarka na igre. Quark ih je varao na dabu pa je Falow (  ), njihov vođa, nihovu igru predstavio Quarku. Fora je kaj su igrači bili senior officers (Sisko, Dax, bashir i Kira) i trebali su doći doma. Najjače mi je bilo kad su za malom curicom skakali i nekakvu brojalici pjevali. BTW. Kak se zove epka u kojoj Bashir igra skvoš?
|
| sub 27 lis, 2007 3:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sub 27 lis, 2007 4:47 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ezri je napisao/la: Baš sam pogledala desetu (barem mislim da je  ) epku prve sezone i umrla od smijeha. Zove se "Move Along Home" i uglavnom dođe neka nova vrsta na postaju i odmah odu kod Quarka na igre. Quark ih je varao na dabu pa je Falow (  ), njihov vođa, nihovu igru predstavio Quarku. Fora je kaj su igrači bili senior officers (Sisko, Dax, bashir i Kira) i trebali su doći doma. Najjače mi je bilo kad su za malom curicom skakali i nekakvu brojalici pjevali. "Allamaraine, count to four, Allamaraine, then three more, Allamaraine, if you can see, Allamaraine, you'll come with me..."  Kira totalno ne zna pjevat. Ezri je napisao/la: BTW. Kak se zove epka u kojoj Bashir igra skvoš? 2x11 - "Rivals"
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 28 lis, 2007 2:24 am |
|
 |
|
Trill symbiont
|
TerNek je napisao/la: Kira totalno ne zna pjevat. U potpunosti se slažem, ali to mi je jedna od najnaj scena
|
| ned 28 lis, 2007 9:42 am |
|
 |
|
Trill symbiont
|
 Jeej, sad imamo istu dužinu kose, a i na istu foru ju furamo.... Jeste li znali da ima bebu koja ima sedam mjeseci? Meni je prvi glas! O ljubljenju s Bashirom i Worfom (Bashir wins,woohoo!): Nicole de Boer je napisao/la: Of course, the more profound questions always surface. For example, who would she like kissing better, Worf or Bashir? "Well, Bashir had his own teeth and Michael [Dorn] had these horrible teeth. You've got be very careful kissing a Klingon!" O poljupcu s Nanom Visitor (Kirom u paralelnom svemiru...): Nicole de Boer je napisao/la: As for the lesbian kiss scene with the Intendent (Nana Visitor) in "The Emperor's New Cloak," Nicole describes it thus: "It was like a wall of crew guys blocking me getting on set..'Oh, we have to be here to make sure the lights are OK.' Suddenly, they were all so interested!" Hmm, we can't imagine why!
|
| sri 31 lis, 2007 6:53 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|