| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Vaša najdraža Picardova Rečenica
| sub 11 kol, 2007 9:39 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
 Re: Moja najdraža Picardova Rećenica
| ned 12 kol, 2007 10:07 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Zar si htio da pokažeš kako se Picard istresa na Worfa:
| ned 12 kol, 2007 2:31 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
BrickTop1984 je napisao/la: Zar si htio da pokažeš kako se Picard istresa na Worfa: Ma nee. Nego ovo: " No! No! I will not sacrifice the Enterprise. We've made too many compromises already, too many retreats. They invade our space and we fall back. They assimilate entire worlds and we fall back. Not again! The line must be drawn here! This far, no further! And i will make them pay for what they've done!". A na kraju mu je rekao: Captain Jean-Luc Picard: Mr. Worf... I regret some of the things I said to you earlier. Lt. Commander Worf: Some? Captain Jean-Luc Picard: In fact, I think you're the bravest man I have ever known.
Mislim u tom klipu je rekao baš moje najdraže rečenice.
| ned 12 kol, 2007 10:14 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Meni je ipak nadrazi kad ne prica ......!..hmm...simpatiko je kad mase prstom i popravlja kuticu ..! Nego ocel' neko prevest ono neopcenarodno ....da i ja mogu skuzit ..nest' Vec kad je hr board ..mislin....Kad se Anka toliko namucila da van prevede skriptu pa bi bilo fino da se i autori neopcenarodnih tekstova potrude oko prijevoda ..mislin vec smo o tome ali..." na jedno uslo na drugo izaslo ." ..vidin...hmmm Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 16 kol, 2007 7:12 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Tražio si, pa izvoli:
" Ne! Ne! Neću žrtvovati Enterprise. Već smo uradili isuviše ustupaka, isuviše povlačenja. Oni upadnu u naš prostor a mi se povlačimo. Oni asimiliraju cijele planete a mi se povlačimo. Ne više! Linija mora biti povučena ovdje! Dovdje, ne dalje! I ja ću ih natjerati da plate za ono što su napravili!
Bolje?
| pet 17 kol, 2007 6:14 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Da bolje , super ! e sad i ja kapin sta je Picarrd reka .. al se naljutia ... jadan Borg kad ga capa .. letit ce perje .... Pozdrav Nikad ne reci nikad ! Nego @nermine di je taj puk / narod da ni jos 'ko zaglavia "zatvora" ..? nigdi nikog .....a ljeto gotovo da je proslo [ jos malo ]. Sto se zbiva ..? Nisu svi na godisnjem .... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 17 kol, 2007 8:36 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Bash fino shto sad i mi "obichni smrtnici" znamo shta je Pike rek'o.
| pet 17 kol, 2007 8:37 pm |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: Da bolje , super ! e sad i ja kapin sta je Picarrd reka .. al se naljutia ... jadan Borg kad ga capa .. letit ce perje .... E tako ti je to kad Picard-a uhvati onih njegovih pet minuta. Citat: Nikad ne reci nikad ! Nego @nermine di je taj puk / narod da ni jos 'ko zaglavia "zatvora" ..? nigdi nikog .....a ljeto gotovo da je proslo [ jos malo ]. Sto se zbiva ..? Nisu svi na godisnjem ....  Nemam pojma drug. Izgleda da se još nisu vratili sa godišnih odmora.  Bosonoga STonoga je napisao/la: Bash fino shto sad i mi "obichni smrtnici" znamo shta je Pike rek'o. 
| pet 17 kol, 2007 10:25 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"..E tako ti je to kad Picard-a uhvati onih njegovih pet minuta.." Onda ga briznog pretvore u Locotusa ...hmmm.. bolje za njega da ga ne capiva ni sekunda .....! Pozdrav Narodnog heroja 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 18 kol, 2007 12:21 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
najdraza recenica, a da nije neki mini govor? recimo ovo: http://www.youtube.com/watch?v=xt9aFw7MkjMThere are four lights!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 18 kol, 2007 1:31 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Hmmmmm.... vec smo dosli na govor .i mic po mic doc cemo na serju ..vidin ja ! Ajd dobro stavite na jutube taj TNG ak ni vec gori ..! Pa nek se neuk puk obrazuje , biser recenicama i govorima Picarda ..hehehe... Pozdrav Orwelova x1

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 18 kol, 2007 7:17 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Definitivno "There are four lights!"
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 22 kol, 2007 2:19 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ali to nije onaj "there ARE four lights". TAFL je najbolji kad on izlazi i govori onako pobjednički i time dokazuje da mu ne može Kardaš ništa.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 22 kol, 2007 2:25 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
a, jbg, taj nisam nasao 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 22 kol, 2007 4:02 pm |
|
 |
|