| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
|
 Superman
LJudi moji...pa zar ste zaboravili na Supermana!? Nitko tko je odrastao, a svatko tko je živ morao je odrastati, sjeća se Supermena...točnije, svatko zna za supermena...Upravo je na hrt1...koja leganda! Baš mi je drag film, sentimentalnih razloga radi, a gledao sam i novi u kinu...bio sam vraški skeptičan s obzirom da su MORALI uzeti novog Supermena, ali moram priznati...da su tražili još 50 godina ne bi bolje prošli...
Trnio sam kao blesan na glazbu i njegove vratolomije...klasik!
| pon 05 vel, 2007 10:38 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
e baš smo ga gledali ja i chaky 
_________________ njanjanja
|
| uto 06 vel, 2007 1:30 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
e baš smo ga gledali ja i lil'mee 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 06 vel, 2007 2:37 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 WoW
Odgovori su mrak mrak mrak! Baš ste se dali u problematiku i uhvatili bika za rogove
Čisto da upotpunim:
evo baš smo ga gledali ja i cimerica(onda kad je igrao)
...tko zadnji budala! 
| uto 06 vel, 2007 9:31 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
hehehe.. a kaj da ti kazem... Supermen je moj najdrazi super junak i mislim da ga nitko ne moze pobjediti... ostali su sminka.
Iako gledajuci sad, nakon jaaaako dugo vremena, vidim da film ima svojih full naivnin dijelova (covjek cak kaze da cuva americki nacin zivota  i sl. )... ali svejedno je najveca faca ikad (sto se superheroja tice  )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 07 vel, 2007 12:35 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 TO
Bravo Chaky, upravo to sam i ja bio zamijetio dok sam gledao...to kada je rekao za Ameriku, ajme koji blam...no dobro, supermen je i sam po sebi malko naivan, klasični sucker, no ne možeš biti posve moralno čist ako nisi naivan...zato mu opraštam...jesi pogledao novog Supermena...?
| čet 08 vel, 2007 7:41 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Zapravo i nije tolika blamaža kad su stavili Supermanu u ruke očuvanje američanskog načina života. Moral i životni pogledi su im toliko jadni da im stvarno treba nadčovjek da im to brani. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 09 vel, 2007 12:50 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
 Re: TO
neeData je napisao/la: Bravo Chaky, upravo to sam i ja bio zamijetio dok sam gledao...to kada je rekao za Ameriku, ajme koji blam...no dobro, supermen je i sam po sebi malko naivan, klasični sucker, no ne možeš biti posve moralno čist ako nisi naivan...zato mu opraštam...jesi pogledao novog Supermena...?
nisam... ali bi volio pogledat to u divxu...a doci ce jednom do mene... sve dodje 

|
| pet 09 vel, 2007 2:04 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 hmmmm
pa zašto u divxu gledati takvu vrstu filma? ne misliš li da bi kompromitirao tech užitak u fantastičnim efektima i zvukom? Ja ga već dugo imam na divxu ali ga ne želim gledati da mi ne pokvari užitak...pogledaj da na dvd-u...moj skromni savjet. Meni se film baš svidio! Palac gore!
p.s. nabavi i plazum od metar i pol, čujem da pomaže 
| pet 09 vel, 2007 2:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
 Re: hmmmm
neeData je napisao/la: p.s. nabavi i plazum od metar i pol, čujem da pomaže 
evo letim odmah k'o Supermen po nju 

|
| pet 09 vel, 2007 3:51 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 uvijek problemi
NO evo sad je bilo u novinama, Lex Luthor je pokupio sve plazme i prava na distribuciju baš jutros...nađi govornicu i osveti se 
| pet 09 vel, 2007 8:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
evo skinuo sam sva 4 stara supermana... a i novog
kod prvog mi je nazesca uvodna scena (ono kad idu slova) TO TRAJE FAKIN 10 MINUTA!  ...to izvalci jedino dobra mjuza u pozadini
...sjecam se kad smo ja i shadowmaster nabrijano cekali cjeli dan da puste supermana na tv-u prije par godina... onda smo popizdili na prvoj sceni -PA KAD CE VISE POCET; MAJKU MU!
drugi film mi je najbolji.. i najvise mi je ostao u sjecanju od kad sam bio klinac...
iznandaio sam se da u 3. filmu glumi RICHARD PRYOR -poznati stand-up komicar ...i naravno otima veci dio filma (to sam zaboravio od kad sam bio klinac, sad mi je to bilo otkrice  )
cetvrti fim je los... ak nisi klinac (doduse nisam ga jos ponovo pogledo)
a najnoviji... eh, hrpa efekata, nabacana prica... bas sam dobio dojam ko da nemaju vremena za detalje i character developement kao u starim filmovima, klarka skoro da i nema u cijelom filmu -totalni dominira superman (sto nije bas bilo kod starih filmova -a i gluma klarka je bila genijalna)
...zakljucak: zaboravljivo (za razliku od starih  )
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 09 vel, 2007 11:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Neki dan sam gledao Kill Bill 2, kako lik koristi Supermena u debati fenoenalno. 
| pet 09 vel, 2007 11:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nek, sad će Spermen za koji dan na TV-u... 
| pon 12 vel, 2007 2:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Chaky je napisao/la: Supermen je moj najdrazi super junak i mislim da ga nitko ne moze pobjediti... ostali su sminka. ..... je najveca faca ikad (sto se superheroja tice  )
ma daj e, to mi je uvijek najdosadnije -gledat svemoguceg lika kak nes postize. pa uvijek znas da ce uspjet i da mu ne bu bilo nis!
najbolji je BATMAN jer nema NI JEDNU super moc! I moze pobrat sore kolko oces... zanimljivje mi je gledat kak batan mukom dolazi do uspjeha pomocu neke dovitljivosti ili slicno nego superman koji puhne/prdne i sve je 5!
makar i batman uvijek uspije... bar je napetije gledat!
t n n n n-n n n n n-n tan tan batmaan batmaaaaan...
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 12 vel, 2007 7:34 pm |
|
 |
|