|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: pet 04 lis, 2024 11:25 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Najbolji lik na Orvillu
Tko je najzabavniji? To je najsmiješniji? Tko je najskladniji? Koga želite vidjeti ponovo? Zašto baš on ili ona? Imate 3 opcije zbog što boljih rezultata
_________________ [url=http://img218.imageshack.us/i/cvijee.gif/]
|
uto 12 sij, 2021 6:42 pm |
|
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Re: Najbolji lik na Orvillu
Talla,Alata i Kelly a onda Lamar i Gordona, zapravo osim Klydena i nema lika koji mi je loš,čak i Isaak je fora
Alara je bila skroz fora za svojim neiskustvom ali stalnom željom da bude bolja,otvara krastavce
Talla jer je odlična zamjena za Alaru i poprilično mudra za relativno mladu osobu, mislio sam da neće biti kao Alara a zapravo je ispala jednako dobra
Kelly zbog toga jer je Edu namjestila komandu ali i nekako mi je u onoj alt universe epizodi bila interesantna
Gordon je blistao u epizodi sa holodeck curom i inače je odličan partner Merceru
Lamar je zabavan a jako inteligentan, isto dobar lik
Isaac je nadišao program kad se pobunio kontra Keylonaca
Općenito svi su likovi super, Ed mi nije top ali je ikona serije i baš kapetan kakvog trebamo, Orville je inače super serija i gušt ju je gledati
_________________ Surviving the new decade
|
uto 12 sij, 2021 6:56 pm |
|
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9989 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Re: Najbolji lik na Orvillu
Though choice, pošto su svi likovi dobri i upečatljivi na svoji način. No neki malo više istina.
Ja bih osobno izdvojio tu Gordona, Isaaca i Alaru.
Gordon zato što je jedan od najzabavnijih/najkomičnijih likova, a i donekle me podsjeća na mene.
Isaac zato što podsjeća pomalo na neku kombinaciju Date i Terminatora. Data zato što pokušava shvatiti ljude i općenito humanoidne rase, a Terminator zato što dolazi iz redova vrste ubojitih robota te se smatra superiornim organskim bićima.
A Alara zbog zanimljivog backgrounda s planeta ogromne gravitacije te naravno zato što je very cute. Talla je isto ok na svoj način, ali Alara mi je bila bolja nekak. Makar ako ćemo realno Talla djeluje uvjerljivije na poziciji head security officera.
Inače najsmješniji lik je Bortus, koji eto nažalost nije uspio u top 3, ali je vrlo zanimljiv lik iz isto tako zanimljive rase. Ono s cigaretama i pišanjem je bilo stvarno urnebesno.
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.
ST battles audio/video tribute!
|
sri 13 sij, 2021 4:50 pm |
|
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|