|
Sada je: sri 29 tra, 2026 2:34 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Liburnicon 2013.
Xalik je napisao/la: Hehe, mi iz organizacije krenuli punit forume najavama, ali vidim da je ovdje već rasprava dobrano krenula Xalik je napisao/la: Možda se poneki Liburnicon može preskočiti, ali piratski Liburnicon je nešto što se ne propušta Bacite oko na detaljan program, a ako vas to ne uspije povući, uvijek su tu more, sunce i plaže, ipak je to Opatija u 8. mjesecu Ono kad i predstavnik kona ponovi ono što si koji dan prije ustvrdio  A imam poneki (kvazi)pitatski outfit (majica, piratiskariba medaljon, dagger itd) pa bi se možda mogao bar simbolično prikladno obući  (pitam se da li bi se Indianna Jones šešir nekako dao preurediti u piratski  ) A što se programa tiče, ono što mi je prošli puta na konu pokvarilo planove obilaženja predavanja je bio onaj prostor vani. Za razliku od npr. Sferakona koji ima par kvadrata pločnika, na Liburnikonu je vano bila gomila stolova, štandovi s klopom i sve što trebva za (kako je mislim Oz ustvrdio) festivalski doživljaj, pa mi je bilo lijepo većinu vremena guštati na relaciji plaža-terasa (gdje je isto bilo ponešto događanja) umjesto da idem na predavanja na kojima je bilo malo više sparno nego vani... Prolistao sam program i ima zanimljivih stvari (je**mu taman neću stići utvrdit gradivo za GOT sraz  ) no za neke stvari bi dobro došlo da ima i objašnjenje o čemu se radi jer po imenu može zvučati bezveze a poslije ispadne da je bilo nešto zanimljivo, ili obrnuto) Korado čak i nema temu, izgleda da je dovoljno da se samo pojavi i već se zna o čemu bi otprilike mogao pričati  I definitivno trebamo pozdraviti bodypainting poznanicu koja je nedavno farbala tzv. trekice  Sutra ću u udruzi popričati s ekipom pa znati točnije kakvo je stanje. Pretpostavljam da će još ponetko ići (Frodo je spominjao i nositi štand) pa bi vjerojatno napunili jedan auto, no bolje da niš ozbiljnije ne kalkuliram do sutra... no očigledno je da se ozbiljno mjeračim da odem na kon  Wildchild je napisao/la: Ja dolazim, tako da se vidimo. S obzirom da u autu imam još jedno slobodno mjesto, pa ako netko od Riječana želi ići neka se javi.  Vidimo se na konu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 13 kol, 2013 8:51 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Wildchild je napisao/la: Ja dolazim, tako da se vidimo. S obzirom da u autu imam još jedno slobodno mjesto, pa ako netko od Riječana želi ići neka se javi.  ono, hello...tu sam, već sam se negdje i najavila  ja sam nahuškala ove neke svoje muškarčine da idu ali ono, dok se ne približi taj dan ja im ne vjerujem da će ići...pa evo, ja se javljam, dobra stara kolegica sa faksa 
| uto 13 kol, 2013 10:49 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Nama je nezgodno s prijevozom i busevima pa vi koji dolazite, vidimo se samo u subotu.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 14 kol, 2013 12:56 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Nama je nezgodno s prijevozom i busevima pa vi koji dolazite, vidimo se samo u subotu. A upravo koje dvoje mi je išlo preporučati autobus kao dobru soluciju? (nenenenene ovo zaslužuje 3 pasusa!) I vama je nezgodno, a udaljeni ste par desetaka kilometara? Ako sam ja u 30ima i više nego spreman za avanturističke načine noćenja (u biti ne osjećam veću tlaku nego kaj je bilo u 20ima) nije mi jasno kako to onda ne bi moglo dvoje nekolicinu godina mlađih ljudi?  (koji čak i blagonaklono gledaju na malo mučenja?  ) Recimo prošli puta je u onoj dvorani bilo pakleno vruće i skoro ništa nisam odspavao i kasnije sam nadoknadio koji sat tako da sam na plaži unajmio čežaljku i u hladu odspavao još par sati... Uostalom, neki od konočasnika vjeruju da na konvencijama spavanje nije nužno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 14 kol, 2013 8:15 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Erm, nije da se moram opravdavati, ali ja sam već u Rijeci i ono...dolazim na Liburnikon u svakom slučaju tak daaaa....
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 15 kol, 2013 9:45 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nije problematika oko toga da li si u rijeci, nego oko toga da dolaziš (dolazite) samo jedan dan, to je ono što mi je neobično... edit: TRAŽIMO SUPUTNIKE ZA PUT AUTOM DO LIBURNIKONA!Za sada idemo Shadowmaster i ja. Cijena je u oba mjera cca 125kn po osobi. Krenuli bi u petak prijepodne (ali ovisi o dogovoru, nemamo fiksni termin, jedino bi volio da dođemo par sati ranije da prije konvencije odemo malo do plaže  ) a vratili bi se u nedjelju kasnije poslijepodne / navečer ovisno kak bi nam se dalo - u nedjelju nema konvencije ali ako već prenoćimo, zašto ne iskoristiti još jedan dan za guštanje u Opatiji 
|
| pet 16 kol, 2013 12:23 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Eto, Sov, ako nemaš 125 kn za put + još 75 kn za cugu = 200 kn, onda stvarno, nađi neki poslić makar u skladištu Konzuma.
Pahuljice, onda ideš s nama pa je to mjesto popunjeno. Mirna i Oz, znači u petak vas nema? Zašto?
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 17 kol, 2013 4:07 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Wildchild je napisao/la: Eto, Sov, ako nemaš 125 kn za put + još 75 kn za cugu = 200 kn, onda stvarno, nađi neki poslić makar u skladištu Konzuma. A vidim da si na hranu i ulaznicu zaboravio Dakle dodaj još cca. 100 kn. Dakle minimalno 300 kn bi mi trebalo. Ajd, možda bi se dalo i s 250, al teško, a kad sam na konvencijama i ne volim nešto previše štedit. Da nije bilo koncerta onda bi još i imao, al ovako jbg. Sljedeće godine nema šanse da ću propustit. I ako se proda jedno od zemljišta, onda ću imat vjerojatno za sve moguće konvencije tu kod nas plus za još neku vani (po mogućnosti onu u Las Vegasu ).
EDIT: Još ću vidjet dal će mi frend vratit ovaj tjedan 300 kn što mi je dužan. Ako da, onda računajte na mene
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 17 kol, 2013 4:16 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Wildchild je napisao/la: Pahuljice, onda ideš s nama pa je to mjesto popunjeno. Mirna i Oz, znači u petak vas nema? Zašto? Zadnji bus iz opatije ide u pola 12, a prvi sljedeći u pola 6 ujutro. Meni se baš ne da tak dva dana zezati s tim, pogotovo jer znam da ću u 2 već biti mrtva. :/
|
| sub 17 kol, 2013 4:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Wildchild je napisao/la: Pahuljice, onda ideš s nama pa je to mjesto popunjeno. Mirna i Oz, znači u petak vas nema? Zašto? Zadnji bus ide u pola 12, a prvi sljedeći u pola 6 ujutro. Meni se baš ne da tak dva dana zezati s tim, pogotovo jer znam da ću u 2 već biti mrtva. :/ a velikog li problema. Mislim ja svaki vikend ostanem do cca. 5-6 ujutro vani, a ponekad i dulje. Nije valjda da si takva partybrejkerica?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 17 kol, 2013 4:41 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Wildchild je napisao/la: Mirna i Oz, znači u petak vas nema? Zašto? Taj odgovor ja već nekoliko dana (uzaludno) pokušavam dobiti... no što se može, ima druge ekipe. (sve naravno pod uvjetom da Leo i ja uspijemo naći još 2 ljudi za prijevoz, inače ništa ni od nas) Da, Sovova računica štima, kad se zbroji još i cijena ulaznice i par sendviča (taman iznad Kona je Billa  ), ispada 250-300kn. edit:Išao ja na stranice provjeriti cijenu ulaznice, za noćenje i automatski čitam dalje i vidi ovo: http://liburnicon.org/o-liburniconu/ula ... reditacijeCitat: U unutrašnjem prostoru održavanja festivala zabranjeno je donošenje i konzumiranje vlastitog pića. Osobe koje zateknemo u prostorijama gdje se održava festival biti će zamoljene da predaju piće ili iziđu na otvoreno. U slučaju gužve na prostoru odvijanja vanjskog programa posjetitelji s vlastitim pićem ne smiju zauzimati mjesto na festivalskim klupicama posjetiteljima koji su kupili piće na festivalu. Pretpostavljam da je to napisano tek reda radi, al nisam mogao a da ne primjetim... ajmeeeeee 
|
| sub 17 kol, 2013 7:11 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Wildchild je napisao/la: Pahuljice, onda ideš s nama pa je to mjesto popunjeno. Mirna i Oz, znači u petak vas nema? Zašto? Zadnji bus iz opatije ide u pola 12, a prvi sljedeći u pola 6 ujutro. Meni se baš ne da tak dva dana zezati s tim, pogotovo jer znam da ću u 2 već biti mrtva. :/ Pa ono, koliko bi došao taxi od Opatije do Kantride, ne više od 50 - 60 kn, još sam puno i rekao (niti 10 km nema od Ozrenove kuće do Opatije). Podijelite na dva i opet ne ispada puno. Ono cifre do 100 kn, a kao da pričamo o tisućama. J***š buseve. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 17 kol, 2013 11:03 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Wildchild je napisao/la: Pa ono, koliko bi došao taxi od Opatije do Kantride, ne više od 50 - 60 kn 70 Kn. Baš smo se sinoć vratili taksijem.
|
| sub 17 kol, 2013 11:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Meni se baš ne da tak dva dana zezati s tim, pogotovo jer znam da ću u 2 već biti mrtva. :/ Možda da se tih par dana ne baviš ekstra fizičkim aktivnostima? :spenkanje:  Polazim od sebe s pretpostavkom da bi osoba u ranim 20etima trebala imala snage ostati duže budna 2-3 noći tjedno. Sjećam se da sam prije 10ak godina cijeli petak radio (posao s puno pješačenja po stepenicama i sl) i opet imao snage otputovat do Rijeke na Rikon, zabavljat se do kasno u noć, odspavati tek par sati na klupama Fizozofskog i idući dan biti oran za raznorazne aktivnosti uključujući LARP... par ljudi je čak znalo kompletno preskočiti spavanje, tek malo odrijemati i bili su sposobni za dalje. Možda ti se ČINI da si umorna, no pretpostavljam da se to uz malo volje lako da pregristi... (ukoliko to nije izlika, al ne bi ulazio u takve pretpostavke...) _Oz je napisao/la: Wildchild je napisao/la: Pa ono, koliko bi došao taxi od Opatije do Kantride, ne više od 50 - 60 kn 70 Kn. Baš smo se sinoć vratili taksijem. Mislio sam spomenuti da dolazimo s autom pa bi i mi mogli glumiti taksiste ukoliko se Wildyjev plan odlaska neće poklapati no i dalje je pitanje da li uopće dolazimo... i dalje smo samo Leo i ja sigurni, plus 1 potencijalni...  /nostalgija poluofftopic mod/ A nekada (sada mi se to čini kao branovski "before") ... bismo samo mi iz udruge na takve konvencije s nekoliko automobila. U magli se sjećam da su nam najgori problemi bili tko će ići s kim u autu i koja će se muzika slušati... a troškovi puta su bili sporedna stvar... Sjećam se 2007. kad je udruga dobila prefensi hotelski smještaj, a ja još uvijek imao svoje online poslovno carstvo, izazov je bio samo ne napiti se previše... i planirati kuda nakon kona... 2008. je radi klanizma bilo neobično, ali opet fora. Vratiti se iz SADa i odmah planirati prvo na more pa onda na Liburnikon. Doba kad mi nije bilo neko iznenađenje da mi na konu poznanica dođe i sjedne u krilo i priča vesele stvari... to je još bilo vrijeme dok bi otišao van i ponekad se ne vratio sam 2009. smo išli direkt iz BD kuće (gdje je prije toga bilo preeedobro) i skoro toliko dobro se i nastavilo2010. sam propustio radi krize, a 2011 je isto bila dobra,.. bolja konvencija ali ne toliko dojmljiva zabava s ekipom... ali svejedno okej... 2012. sam opet propustio i rekoh si da zato ne smijem propustiti ove godine.... ... i dalje se ne mogu pomiriti s time da su najbolje konvencije, zabave i avanture u životu iza mene... 
|
| uto 20 kol, 2013 2:20 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Evo posebno da se ne zagubi - dogovorili smo se s još dvoje ljudi za prijevoz... Leo i ja stižemo u Opatiju oko 2-3 popodne u petak... Vidimo se! 
|
| sri 21 kol, 2013 12:15 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|