|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: čet 30 tra, 2026 9:48 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
 Re: najdraza ST igra
Jedina ST igra koju sam igrao i koju imam na svom kompu je Star Trek Legacy pa mi je ujedno i omiljena jer ne znam za bolje 
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| ned 28 tra, 2013 3:28 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tom_Paris je napisao/la: Jedina ST igra koju sam igrao i koju imam na svom kompu je Star Trek Legacy pa mi je ujedno i omiljena jer ne znam za bolje Onda preporučam da se baciš na Star Trek Online i uz njega probaš Armadu 1 i 2, Bridge Commander i Starfleet Command 3 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 28 tra, 2013 3:57 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Sovereign X je napisao/la: Onda preporučam da se baciš na Star Trek Online i uz njega probaš Armadu 1 i 2, Bridge Commander i Starfleet Command 3  Sacekace to na mene jos neko vrijeme. Igre mi nece napisati master rad 
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| ned 28 tra, 2013 4:02 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|