|
Sada je: sub 08 kol, 2026 11:03 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Nontopic pričaonica
Sad znam jednu novonaučenu kraticu  ..kao i cvicek 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 01 stu, 2012 12:51 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Kako obožavam kad odmah od jutra znaš kako će tokom cijelog dana vrijeme bit za niš... Tmurno, vjetrovito i ona glupa dosadna kiša...
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| čet 01 stu, 2012 10:33 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ošlo nam ljeto... došla nam zima... jeseni i proljeća više neće ni bit. Što učinismo od klime. 
| čet 01 stu, 2012 12:08 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Suikotreki je napisao/la: Ošlo nam ljeto... došla nam zima... jeseni i proljeća više neće ni bit. Što učinismo od klime. Kakva zima, pa ovo je najtipičnija moguća jesen, barem tu u Rijeci. Kišno i čak relativno toplo (15°C).
|
| čet 01 stu, 2012 1:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jesen je počela još prije koji tjedan... Da, ovo je baš tipična jesen - par stupnjeva iznad nule, tmurno i kišovito...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 01 stu, 2012 3:06 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jep Izuzev atipične visine more ..sve ostalo je uobičajno
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 01 stu, 2012 3:42 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Stavila bih jedan prigodan video:
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 01 stu, 2012 8:08 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
hlaaadno mi je u sobi a ne da mi se još paliti radijator 
| čet 01 stu, 2012 8:44 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
pahuljica je napisao/la: hlaaadno mi je u sobi a ne da mi se još paliti radijator  Nađi si dečka pa ti radijator neće trebat
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 01 stu, 2012 8:44 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
soba je premala da stalno visi u njoj 
| čet 01 stu, 2012 8:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ak ima krevet i dobru zvučnu izolaciju, ne treba ti ništa drugo. Gogogogo! (Nažalost, moja soba ima slabu zvučnu izolaciju, i iz kreveta su nedavno počeli probijati federi  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 01 stu, 2012 8:52 pm |
|
 |
|
fluffy
|
soba mi je na sjeveru tak da je uvijek ogromna razlika biti u dnevnom ili u mojoj sobi  u dnevnom mogu biti u kratkima dok je u mojoj sobi uvijek za deset stupnjeva niža temp 
| čet 01 stu, 2012 9:07 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Cvicek je napisao/la: (Nažalost, moja soba ima slabu zvučnu izolaciju, i iz kreveta su nedavno počeli probijati federi  ) Mdaj? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 01 stu, 2012 9:13 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
|
| čet 01 stu, 2012 9:19 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Koliko vidim nema teme za seriju Supernatural? Jel postoji kakav interes za otvaranje ili je već bilo sl prijedloga pa nije prošlo?
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| pet 02 stu, 2012 3:24 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|