| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Udružna brbljaonica
Frodo je napisao/la: Dragi svi ako netko ima kakav prijedlog ili neku zanimljivu ideju vezanu za program 11mj nebi bilo loše da to podijeli sa nama  Bit će, ako vremenski budem mogao, jedno predavanje tj. 2.dio o Egiptu u organizaciji Povijesne sekcije. No, ne mogu ništa sada konkretno reći jer ne znam hoću li moći odvojiti vrijeme za pisanje tog predavanja.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 22 lis, 2012 3:50 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Lijepo od tebe da možemo racunat na tebe  naravno da razumijem da nemožeš svaki mijesec održat predavanje, ako ništa drugo može to pricekat do 12mj iskljucivo da sve stigneš pripremit itd... 
|
| pon 22 lis, 2012 4:06 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Frodo je napisao/la: Lijepo od tebe da možemo racunat na tebe  naravno da razumijem da nemožeš svaki mijesec održat predavanje, ako ništa drugo može to pricekat do 12mj iskljucivo da sve stigneš pripremit itd...  A potrudit ću se ja da bude idući, 11. mjesec. Ako ne onda ćemo ga pomaknut. Ali ne bi smio bit problem nabacit 20-tak slajdova sa slikama... bit će samo slika. Nije potrebno ništa drugo. I termin bi mogao bit 8.11. jer kasnije imam obveza oko faksa. No, o točnom datumu će bit riječi početkom idućeg tjedna.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 22 lis, 2012 4:12 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
 Re: USS CROATIA RADIO
_Oz je napisao/la: Šta je rekao kad su ga pitali koliko sekcija broji članova?  Svi članovi udruge su i članove Povijesne sekcije. Shadowmaster je napisao/la: Bude Tgrel odgovorio na sva pitanja kad ih procita.  Koja pitanja??? Gdje su?
|
| sub 08 pro, 2012 4:59 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Grel je napisao/la: Svi članovi udruge su i članove Povijesne sekcije. Piše li to u statutu?
|
| sub 08 pro, 2012 6:05 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
_Oz je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Svi članovi udruge su i članove Povijesne sekcije. Piše li to u statutu? Ne ali će pisat. Odavno govorim da se i sekcije trebaju uvrstit u statut ali nitko ne reagira na to... doduše, postoji članak u statutu gdje piše da se program uss croatie odvija kroz Povijesnu i Astronomsku sekciju. Ali po defaultu je tako da čim si član udruge, član si i njezinih sekcija.
|
| sub 08 pro, 2012 6:37 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
T'Grel je napisao/la: _Oz je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Svi članovi udruge su i članove Povijesne sekcije. Piše li to u statutu? Ne ali će pisat. Odavno govorim da se i sekcije trebaju uvrstit u statut ali nitko ne reagira na to... doduše, postoji članak u statutu gdje piše da se program uss croatie odvija kroz Povijesnu i Astronomsku sekciju. Ali po defaultu je tako da čim si član udruge, član si i njezinih sekcija. Zanimljivo... svaki dan saznaš nešto novo. 
| sub 08 pro, 2012 7:24 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
 Re: USS CROATIA RADIO 2012
To nije "nešto novo". TO je oduvijek tako.
|
| sub 08 pro, 2012 7:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Tgrel podsjeti me da napravim jos jedan intervju sa tobom. 
| sub 08 pro, 2012 8:28 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Shadowmaster je napisao/la: Tgrel podsjeti me da napravim jos jedan intervju sa tobom.  Ok. Bit će mi drago... vidim da neki nisu dobili odgovore na neka pitanja jer su i dalje u nedoumici. 
|
| ned 09 pro, 2012 11:56 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
T'Grel je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Tgrel podsjeti me da napravim jos jedan intervju sa tobom.  Ok. Bit će mi drago... vidim da neki nisu dobili odgovore na neka pitanja jer su i dalje u nedoumici.  U nedoumici su dali je sve to prvoaprilska šala a znaju da smo još daleko od četvrtog mjeseca. 
| ned 09 pro, 2012 12:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ne pricaj za mene, ja se predsjednicki i kao novinar uss croatia radija odvajam od svih izjava koje nisu ispravne. I ne ulazim u nikakve rasprave osim na skupštinama i slicnim događajima.
| ned 09 pro, 2012 1:26 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ma kakva prvoaprilska šala?? Suiko, nije ti dobro? Imaš neke nuspojave? O čem ti pričaš??
|
| ned 09 pro, 2012 1:39 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Pa meni je isto nekako logično da ak si član udruge, član si i svih njenih sekcija Totalno mi je blesavo da se još moraš posebno prijavljivat za članstvo u sekciji  Šta, oni koji nisu službeno potvrdili da su članovi određene sekcije ne smiju sudjelovat u njenim aktivnostima ili? Naravno, samim time što si član sekcije ne znači da *moraš* nešto radit za dotičnu sekciju... Kao što uostalom ni činjenica da si član udruge ne znači da moraš radit za udrugu... Sve je to dobra volja pojedinca 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 09 pro, 2012 7:45 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Dejanira je napisao/la: Pa meni je isto nekako logično da ak si član udruge, član si i svih njenih sekcija Totalno mi je blesavo da se još moraš posebno prijavljivat za članstvo u sekciji  Šta, oni koji nisu službeno potvrdili da su članovi određene sekcije ne smiju sudjelovat u njenim aktivnostima ili? Naravno, samim time što si član sekcije ne znači da *moraš* nešto radit za dotičnu sekciju... Kao što uostalom ni činjenica da si član udruge ne znači da moraš radit za udrugu... Sve je to dobra volja pojedinca  Ne mora značiti. Ne znam odakle ti to. Ajmo reći da po nekoj logici Astronomska sekcija, Povijesna ili bilo koja druga da bi trebali pripadati pod dodatne aktivnosti udruge, a ne u njenu osnovnu funkciju. Koliko znam prvotna funkcija ove udruge je promoviranje Zvijezdanih staza, tako da sve ostalo čime bi se bavlili bi se moglo kategorizirat pod dodatne aktivnosti. A pak sve što spada pod dodatne aktivnosti ne može biti javno i obavezno. Jer ti ako si nečega član neke oraganizacije, onda valjda uz koristi koje kao član imaš od te udruge imaš i neke odgovornosti prema toj udrugi. Ili to možda nije tako. 
| ned 09 pro, 2012 7:57 pm |
|
 |
|