|
Sada je: pon 28 ruj, 2026 11:02 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
The Dark Knight Rises (2012.)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
 Re: The Dark Knight Rises (2012.)
Evo i ja danas pogledao ''The Dark Knight Rises'', i film me stvarno oduševio. Bio sam pod dojmom da nikako neće moći nadmašiti meni osobno najdraži film o Batmanu, ''The Dark Knight'', i nije ga ni nadmašio, ali po meni je vrlo blizu svom prethodniku, ne pokušava ga kopirati, i sasvim je dobro ispao. Bane nije Joker, ali je svejedno zanimljiv negativac, Catwoman se po meni ne može mjeriti s ulogom Michelle Pfeiffer, ali Hathaway-ici to ni nije namjera, i po meni je više nego solidno odglumila ovu ulogu. Uglavnom, da skratim, zabavan film uz koji ta gotovo 3 sata brzo prolete, svakako ga svima preporučujem. 

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| pet 27 srp, 2012 11:19 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Dark Knight Rises (2012) Nakon četiri pune godine strpljivog iščekivanja, napokon je stigao i TAJ film. Taj film čiji smo izlazak na ovom portalu toliko nesuzdržano prizivali da smo vam na trenutke možda bili i iritantni. Ali ovo ipak nije SAMO film. Poput Povratka Jedija, Povratka kralja, Osvete Sitha, pa i zadnjeg nastavka trakavice o Harryju Potteru, povratak Nolanovog Viteza Tame označava kraj jedne ere.
|
| sub 28 srp, 2012 3:08 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Film je dobar , posebno zanimljiv je put bruce wayna od povlačenja u osamu do povratka batmana jer on s početka filma nije nit sjena samog sebe s kraja filma !! Spojlat nesmin ali cu rec da mi je jedna stvar bila nelogicna ..u filmu kazu da bruce nema hrskavicu i da su mu kosti u banani a posli on bez problema trci dok kasnije cak i uspije vjezbat tokom filma i nenadano se oporavlja ..nekako je velika nelogicnost taj oporavak bez nekakve medicinske intervencije koja bi mu popravila zdravstveno stanje Negativac je dobar ali nekako mi se cini da je pri kraju filma izostao pravi okrsaj bane-a i batman-a ..jednostavno bane se cilo vrime cini ko stvarno opasni negativac ali na kraju prelagano bude porazen Uglavnom jako sam zadovoljan s filmom kad se gleda ukupni uradak 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 29 srp, 2012 11:57 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sad si mi spoilanjem ubio još malo želje da ekšli probam pogledati tog "novog" batmana  Posjetio sam wikipediju, i da nastavim gdje sam stao, trebao bi pogledati "Batman Begins", pa "Dark knight", i onda ovaj novi...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 29 srp, 2012 2:51 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Cvicek je napisao/la: Posjetio sam wikipediju, i da nastavim gdje sam stao, trebao bi pogledati "Batman Begins", pa "Dark knight", i onda ovaj novi... Drugi slobodno preskoci. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 29 srp, 2012 5:41 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
Drugi dio je odličan, svakako ga treba pogledati, meni je najbolji film od ove trilogije, i jedan od najboljih ''superhero'' filmova. 

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| ned 29 srp, 2012 8:02 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Batman mi je, ako nisam spomenuo, ipak nešto bolji od X-Y-Z-man-a jer je čovjek koji koristi svoje znanje i tehnologiju za svoju borbu, nema neke fantasy moći (bar ne više od drugih action-heroea  ) No za mene su junaci iz djetinjstva i dalje Marti Misterija (danas Martin Mystere), Dylan Dog i ostali... Pogledam jedan dan prvi dio pa iskomentiram... u temi za to, da više ne oftopičarim ovdje  (makar možda bi imalo smisla da postoji i skupna tema o batmanu gdje bi se vodile općenitije rasprave, usporedbe generacija, stripova, crtića, igranih filmova itd) (priznajem da sam došao na forum komentirati jer mi se ne da pisati knjige )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 29 srp, 2012 8:45 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Film The Dark Knight je moj omiljeni super hero film.  Ne znam kakav je nastavak jer ga nisam gledao ,ali planiram da ga odgledam... 
| pon 30 srp, 2012 11:34 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Kada ga budem pogledao dat ću neko mišljenje, samo se nadam da mi neće biti predječji kao prošli nastavak.
Inače, sviđa mi se izbor Bane-a kao glavnog negativca. Napokon neki lik kojeg šira publika ne poznaje kad pomisle na negativce iz Batmana. Jockera su svi znali, dok recimo Scarecrowa i Ra's al Ghula većina nije poznavala. Možda mi je i zbog toga prvi Nolanov film o Batmanu bolji od drugog. Na kraju, pošto se radi o filmu za širu publiku, ne očekujem da će me The Dark Knight Rises baciti sa stolice.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| uto 31 srp, 2012 6:04 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Wildchild je napisao/la: Na kraju, pošto se radi o filmu za širu publiku, ne očekujem da će me The Dark Knight Rises baciti sa stolice. E upravo to! Takvi filmovi se rade da se "svima svide", no to u praksi ispada da su okej za pogledati (čak i ako su sranje imaju bar okej efekte), dok su samim time veoma rijetko super (barem meni), dok skromni filmovi imaju orginalnost i veća je vjerojatnost da će me se jako dojmiti.
|
| uto 31 srp, 2012 8:45 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
Otišla s uvjeravanjima drugih da je film super. Film je OST, Joseph, Bane, Marion i „jako-mrzimo-Nolana-dio-enti“. Da nema zadnjih cca 10 sekundi u susjednoj nam italiji, film bi bio waaaaay much better. Teorije da se tih 10 sekundi trna u oku nije dogodilo: - Čovjek pao i dobio potres mozga pa halucinira - Opio se od one supstance koje mu je konobar dao pa halucinira - Nešto s ludim gljivama koje je imalo dobru pozadinu ali sam je sad trenutno zaboravila - Ostale se razrađuju. Sve u svemu, van svih očekivanja, u potpunosti potpisujem za nastavak s Josephom 8.4/10 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| sri 01 kol, 2012 10:25 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: dođe mi da i prije izlaska DVDa nabavim novog batmana da vidim je li isti k i s njim... Hm, pa gotovo bih rekao da ima nešto u tome... Bane i njegova banda doslovno "okupiraju wall street" u jednom trenutku... No opet, Bruce Wayne je bakrotirao vlastitu korporaciju razvijajući fuzijski reaktor čija je svrha opskrba naroda jeftinom energijom. Ako to nije anti-korporatizam, onda ne znam šta jest.
|
| sub 08 ruj, 2012 11:27 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Film je ok ali nije za usporedit sa onim iz 1992  (Tim Burton) totalno mracan i gotik stvar ukusa u glavnoj ulozi:Michael Keaton, Danny DeVito and Michelle Pfeiffer 
|
| pon 17 ruj, 2012 6:40 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Ne klikajte ako niste još pogledali (ako koga takvog ima) Gledala sam ga samo jednom i mislim da bih trebala opet kako bih sve uhvatila u filmu. Početak i Dark Knight su neizostavni za potpuno uživanje u filmu jer je oko mene bilo pitanja tko je to kad je Scarecrow bio sudac i zbog cijelog plota koji se najviše povezuje na Početak. Mislim da je u originalu tu trebao biti i Joker, ali zbog Heathove odlične uloge i smrti to sad ne bi bila dobra ideja.
Uživila sam se u film iako je bio predvidiv u nekim stvarima. Jednostavno sam znala da je Blake Robin ili bar njegov ekvivalent, a i pretpostavljala da će Bruce preživjeti. Trenutak u kojem Gordon shvaća tko je Batman bio je odličan, kao i kad su njih dvojica razgovarali u bolnici. Ukratko, unatoč predvidivim stvarima film je odličan, odlični efekti gluma svih priohvatljiva ili odlična, a što se tiče cijelog plota ova trilogija mi od svih filmova o Batmatu ima najviše smisla ako se isključi Bruceov oporavak od slomljenih leđa.
A sad dio za Cviceka i ostale movement prosviještene forumaše: Svidjele su mi se teme u filmu koje se provlače i kroz prijašnja dva: rušenje sistema, nešto je pokvareno u državi Danskoj, uništit ćemo sami sebe ako nas ne unište vladajući, želja za nečim ili nekim tko će učiniti razliku i shvaćanje da taj možda nitko neće doći... Ukratko, Gotham je naglašeni odraz današnjeg društva i vremena u kojem je kaos koji se svugdje osjeća stavljen na turbo. A počnem li o razradi likova i što koji znači otišla bih udugo. 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 17 ruj, 2012 7:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mimi, ja još nisam pogledao... kino sam preskočio, a još nije došao na DVDu... @Oz, pretpostavljam da u odnosu na bitch cop seriju uopće i nije vrijedan spomena 
|
| uto 18 ruj, 2012 12:28 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|