Sada je: sub 18 tra, 2026 10:07 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 177 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća
 UEFA Euro 2012 (08.06.-01.07.) 
Autor/ica Poruka
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Spol: Muški
Post Re: UEFA Euro 2012 (08.06.-01.07.)
IRL - CRO 0:0
ESP - ITA 2-1

sub 09 lip, 2012 11:14 pm
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder
Koje si vrste?: Hewmon
Dakle gotov je i drugi dan, dogodilo se prvo veliko iznenađenje porazom jednog od favorita za naslov - Nizozemske, Njemačka bolja od Portugala, iako su ruku na srce imali i puno sreće kod one stative i grede.

IRL - CRO 1:1 - Iako bih volio da sam u krivu. :D
ESP - ITA 3-1

Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.

sub 09 lip, 2012 11:22 pm
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Opis Stanja: Homeless
Koje si vrste?: 1/2vilenjak
Tko bi rekao da ce Danci pobijedit Nizozemce. Taj Robben je bas los, a slovi za neku igracinu i zvijezdu. Njemacka Portugal, ocekivao super utakmicu, ljepoticu, a dobio govno. Najslabija utakmica dosad.

ESP - ITA 2-0
IRL - CRO 0-1

sub 09 lip, 2012 11:45 pm
bubica
bubica

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Erlond je napisao/la:
Njemacka Portugal, ocekivao super utakmicu, ljepoticu, a dobio govno. Najslabija utakmica dosad.

Ma nije bila tako loša. Šteta što je gol pao tako kasno, jer su se prije i nakon gola igrale dvije potpuno različite tekme. Portugal je bio jako blizu izjednačenja, ali realno, Njemci su jači.

Vidjet ćemo sutra Španjolce. Mislim da su na ovom Euru glavni favoriti Njemci, ali ne bih unaprijed otpisivao ni Francuze.

ESP - ITA 0:0
IRL - CRO 0:0

pa kud puklo :zubo:

ned 10 lip, 2012 12:10 am
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

ESP - ITA 1:1
IRL - CRO 1:2

ned 10 lip, 2012 12:34 am
PARTIJA

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
ESP - ITA 2:1
IRL - CRO 0:1

ned 10 lip, 2012 2:34 am
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Španjolska - Italija 0:0
Irska - Hrvatska 1:3 :mrgreen:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

ned 10 lip, 2012 6:49 pm
Make it so
Make it so

Odlična hrvatska kontra irske ..cilo vrime smo bili bolji ..skroz zasluzena pobjeda :skok:

pon 11 lip, 2012 12:28 am
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander

Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder
Koje si vrste?: Hewmon
Svaka čast našim dečkima, potpuno su nadigrali Irce i sad mi se ta pobjeda protiv Talijana i ne čini tako nemogućom, imamo šanse za prolaz. =D>

Evo i moje prognoze za 4. dan, dosad nisam imao baš puno sreće. [-o<

Francuska - Engleska 2:2
Ukrajina - Švedska 1:2

Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.

pon 11 lip, 2012 9:18 am
bubica
bubica

captain je napisao/la:
Odlična hrvatska kontra irske ..cilo vrime smo bili bolji ..skroz zasluzena pobjeda :skok:

Bili smo puno bolji, ali statistika je zabrinjavajuća.

Irska nam je uputila čak 13 udaraca prema golu, a naši braniči su blokirali svega ČETIRI! Irci su ih uništavali u zračnim duelima.

Schildenfeld i Strinić su beskorisni, a ni Ćorluka nije odigrao Bog zna što.

Treba malo spustit loptu na zemlju i ne se zanosit. Oba Mandžukićeva gola idu na dušu Shayu Givenu. Buffon i Casillas neće radit takve greške.

A kretenski faul Schildenfelda na Keaneu u 16-ercu bolje da ni ne spominjem. Sreća da sudac nije vidio. Da je slučajno dosudio penal, sad bi svi mi tu kukali kako su Irci govna jer nisu izbacili loptu dok se Mandžukuć valjao, ali mislim da svi (uključujući i suce) znaju koliki je to glumac.

pon 11 lip, 2012 9:51 am
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Pa mi defacto nemamo obranu :zubo:

No vidis ja san jucer ima osjecaj da su irci zabili sve sta su mogli , da bi mi opet zabili vise ..jednostavno igra je bila odlicna ..posebno od veznog reda i napada :thumbs2:

No vezano uz golove .. prvi gol je definitivno mandzukiceva snalazljivost jer je u padu uspija uhvatit givena na krivoj nozi ..mozda je given kriv jer je isa nekako prema sredini pa je ostavija kut nebranjen ali kako bilo da bilo mandzukic se snasa i zabija gol a to je ono sta napadac mora cinit

Drugi gol su krivi irci ali realno sve je rezultat naseg presinga ..o zaleđu nema govora jer koliko san ja vidia odbilo se od irskog igraca

Dok treci gol ..istina da je givenu se odbilo od glavu ali po putanji mi se cini da bi balun usa u gol sve i da se nije givenu odbilo od glavu ..no s druge strane kako god bilo gol je gol

Sad triba italiju dobit ..iskreno ja se ne bojin italije koliko nase obrane ..istina je da su talijani uvik jaki i da se tu nemoze upisivat bodove ..no koliko vidin i oni su u malom padu u zadnjih nekoliko godina ali to uopce nije bitno ..jer cinjenica je da je kroz razna natjecanja hrvatska dobijala talijane ..nijemce .. koji su bili visestruki svijetski prvaci i da smo usrid engleske tukli engleze i oni su jedna od onih velikih ekipa iako nisu bas uvjerljivi u osvajanjima titula ..no nasa obrana sada je suplja da nemoze bit vise suplja ..posebno ako corluka neigra dobro ..nasa jedina prava "obrana" sada je sta vise imat loptu u posijedu i iskoristit sve sanse za gol koje nam se pruze ..jer nekako sumljan da cemo uspit neprimit gol od italije ili spanjolske ..samo moramo "sta je tako ocito" ..zabit vise nego sta primimo

Btw .. imali smo tu srice ..iako realno to je bilo nakon nesportskog ponasanja iraca koji nisu izbacili loptu kad je nas igrac leza ozlijeđen ..ko zna mozda je to sudac namjerno ignorira zbog tog :-k .. no pozitivna stvar je sta smo vec vodili no onda bi kraj bia puno opasniji po nas ..ali kazen mislin da smo tad primili da bi zabili i cetvrti ..takav san osjecaj ima , jednostavno smo bili jako dobri prema naprid

No cemu previse analiziranja ..bolje uzivat u pobijedi ova dva dana "mislin ko navijac" pa posli se nadat najboljem jer ko zna kako ce posli bit :mrgreen:

Ja cu isto ko i garak :mrgreen:

Francuska - Engleska 2:2
Ukrajina - Švedska 1:2

pon 11 lip, 2012 12:19 pm
bubica
bubica

Citat:
prvi gol je definitivno mandzukiceva snalazljivost jer je u padu uspija uhvatit givena na krivoj nozi

Lopta koju je uputio je bila spora, išla je u Givenovu stranu, i mislim da je to trebao lovit u ruke. Mislim da je imao dovoljno vremena za prebacit težište s lijeve na desnu... Štogod. Mandžukićeva reakcija je bila dobra, ali Givenov kiks po meni nije upitan.

Citat:
Dok treci gol ..istina da je givenu se odbilo od glavu ali po putanji mi se cini da bi balun usa u gol sve i da se nije givenu odbilo od glavu

Baš sam pogledao snimku, i lopta se definitivno odbijala prema van. Čini mi se čak i da je bila cijelim obujmom van gola kad je udarila u Givenovu glavu.

No sve u svemu, naši su bili znatno bolji. Sad čekamo Italiju. To bi trebao bit pravi pokazatelj naših mogućnosti.

Za večeras:

FRA - ENG 2:1
UKR - SWE 2:3

pon 11 lip, 2012 1:12 pm
Profil Web stranica
Overlord
Overlord

Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Bravo za naše =D> Vjerovao sam da ćemo dobit, al ne s takvim rezultatom :thumbs2:

FRA - ENG 1:2
UKR - SWE 2:2

slika

ST battles audio/video tribute!

pon 11 lip, 2012 1:58 pm
Profil YIM Web stranica
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Opis Stanja: Homeless
Koje si vrste?: 1/2vilenjak
Dobra tekma nasih, ali imali smo i dosta srece.

FRA - ENG 2:1
UKR - SWE 1:1

pon 11 lip, 2012 5:17 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Ma tak - tak. Baš dobro pišu novine šta pišu Talijani o nama - da smo totalno nepredvidljivi. Igrali smo dobro u napadu, u obrani je propuh.

Hrvatski navijači su pederi. Jedan uleti na travnjak da zažvali Bilića, ostali su prošvercali petarde i baklje valjda u anusima kad je takvo osiguranje na velikim natjecanjima, a budući da se dimilo jako i puklo je jako, očito je i anus izdrilan.

Heroj utakmice - Mandža. Zabio dva i još su ga prebili.

Utakmica prije toga - Del Bosque je lud kad šalje na Italiju praktički 4-6-0, iako je to na grafici izgledalo kao 4-3-3. El ninjo Torres je van forme definitivno da ponizi žabare pa to sad moramo mi. Al bilo je relativno dobro, samo šta su Španjolci imali tup napad.

Heroj utakmice - Stjepan Balog. :lol: Uspio je nekak odkomentirat tekmu pored onog PRTLPRPLTPTLPTP PRPTPLAPPLTPPA IIIIIIIITTAAAAAAAAAAALLIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAA Brazilca koji vergla i melje par minuta i onda se glasno nakašlje tak da ga doslovce čuje cijeli svijet čuje UH'U-UH'A. I onda šuti par minuta da napuni baterije.

Danas shit, nisam prognozirao ništ.

Englezi su djelovali kilavo u sredini, Francuzi nekak neodlučno u napadu. Englezi čak mogu bit presretni s bodom.

Ukrajinci pak mogu bit presretni s pobjedom. I to e to.

Gotovo prvo kolo, na 3 tekme su padali golovi u kratkom intervalu. ESP-ITA izjednačujući gol za 4 minute. UKR-SWE izjednačujući gol za 3 minute. FRA-ENG izjednačujući gol za 9 minuta. Nadasve cool.

Stanje naših predviđanja:

Captain - 6
Miki - 4
Elrond - 4
Cviček - 4
Shirajzl - 3
Sovereign X - 3
_Oz - 2
Elim Garak - 2
Frodo - 1

Sutra kažem ovak:
GRE - CZE 2:1
POL - RUS 0:3

pon 11 lip, 2012 11:07 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 177 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: