|
Sada je: uto 09 lip, 2026 9:05 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Danas sam dao ispit i sad... (za studente)
| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Danas sam dao ispit i sad... (za studente)
Projektiranje Cesta...riješeno  (predmet na kojem sam dušu ispustila ovaj zimski semestar  )
| čet 02 vel, 2012 4:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
pahuljica je napisao/la: Projektiranje Cesta...riješeno  (predmet na kojem sam dušu ispustila ovaj zimski semestar  ) pahuljasto biće.........Čestitam....  e sad pusti dušu na veselje 
|
| čet 02 vel, 2012 6:36 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
haha, a ne mogu još...još ih ima za položiti...ovo je tek drugi 
| čet 02 vel, 2012 6:59 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Čestitam, Pahuljice! Ja sam dala dva ispita - Novogrčki jezik 3 i Mikensku epigrafiju. Iz potonje sam dobila četiri, a najdraži mi je predmet. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 03 vel, 2012 12:43 am |
|
 |
|
fluffy
|
hvala točkice, i tebi čestitke 
| pet 03 vel, 2012 3:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
čestitke Točkice 
|
| pet 03 vel, 2012 11:55 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Hvala na čestitkama!  Dadoh danas Grčku sintaksu 1!  Isuse Bože, koja je taj profesor dušica...  Profesor: ,,Kako ide na latinskom?" Ja: ,,Ne znam, nisu još stigli rezultati ispitâ." Profesor: ,,A jeste li riješili Helenistički grčki?" Ja: ,,Iz toga još moram predati seminar pa istom onda na ispit."  Profesor: ,,Hm, kolegice, čovjek bi zapravo mogao reći da ste dužni k'o Grčka!" Ja: ,,Istina, profesore, jesam. Tješim se, međutim, da studentu grčkog ipak više dolikuje biti dužan k'o Grčka nego što bi bilo studentu na kojemu drugom studiju." Profesor: ,,Pa da, to sam i htio reći, da je to zapravo gotovo pohvalno." Dobit ćete Vi svoje zadaće, profesore, ne brinite ništa... 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| čet 09 vel, 2012 9:04 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Nama u Srbiji barem na mom faxu su otkazali sve ispite ove nedelje i pomerili ih za iducu ali koliko ja vidim kako stoji situacija necemo ni iduce nedelje ici  Sto me je bas iznenadilo posto moj fax ne ferma skoro nista 
| čet 09 vel, 2012 9:48 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
A što studiraš?
|
| čet 09 vel, 2012 10:10 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Uh malo je podugacak naziv Farmacija-Medicinska biohemija 
| čet 09 vel, 2012 10:52 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
Točkice, čestitke! kada će rezultati o čiščenju snijega ispred vrata? iz istog razloga k'o kod Norexana - nema ispita već tjedan dana. isto tako ih vjerojatno neće biti i iduči tjedan. o, organizacijo... bar se još mogu diviti samim peticama 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| čet 09 vel, 2012 11:03 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Nemam pojma, možda kad profesor (također dušica, ali ne toliko ataraktičan kao gorenavedeni  ) ukloni snijeg ispred svog praga. Objašnjenje za neupućene: Jučer sam pisala ispit iz Latinske sintakse 1 i jedna je od rečenica koju je trebalo prevesti s hrvatskog na latinski jezik glasila: ,,Uklonimo snijeg ispred svojih pragova da bismo gledali manje slomljenih nogu!"  Profesor je, inače, iz Splita.
|
| pet 10 vel, 2012 12:16 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Danas sam dao zadnji ispit, i sad se idem srušit u krevet. 
|
| sri 22 vel, 2012 4:44 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Svaka čast! Ugodno ti bilo rušenje u krevet!  Znači li to da si pred diplomom?
|
| sri 22 vel, 2012 4:56 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Točkica je napisao/la: Znači li to da si pred diplomom? Tehnički, da. Samo što bi sad trebalo počet pisat diplomski... 
|
| sri 22 vel, 2012 5:10 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|