pahuljica je napisao/la:
alfa_Q je napisao/la:
Odličan početak sezone. Jack odmah razvaljuje
Glumac Stefan Kapičić iz "Larinog izbora" bio, no njegov lik odmah je ubijen.
jep, dobra
...hehe, po pitanju tog našeg balkanca...baš me majka pitala da li je to taj lik no kako ne pratim larin izbor nisam imala pojma

Ni ja je ne pratim, no moji u kući da, pa ponekad uhvatim koju scenu.
Drago mi je uvijek vidjeti ljude s ovih prostora na tako velikim projektima.
Evo naletih na jedan intervju od jutarnjeg lista ...
Možete li nam detaljnije opisati nastup u seriji "24" i novi projekt, horor-filmu "Last Call at Bloody Mary's"?Stefan: U novoj sezoni “24” glumim ubojicu koji je poslan da likvidira jednog od bivših članova bande koji Kieferu Sutherlandu, odnosno Jacku Baueru, donosi jako važnu informaciju o atentatu. Moje je snimanje trajalo desetak dana i bilo je jedno od najljepših iskustava u mom životu. Raditi sa zvijezdom poput Kiefera Sutherlanda i to još u ulozi koja ga je proslavila, u najgledanijoj seriji na svijetu, neopisivo je iskustvo. Bilo je jako smiješno kada smo radili na sceni mog ubojstva - koje je zapravo trebalo biti potpuno drugačije - trebali smo se hrvati, malo potući i onda me on trebao baciti niz stepenice. Međutim kad je Kiefer stao pored mene da započnemo tučnjavu, razlika u našoj visini bila je jako velika i neprikladna da bi on pobijedio, tako da je on sam odlučio kako bi bilo mnogo bolje da me zaskoči sa sjekirom i tako me svlada, na što smo se svi nasmijali, ali je na kraju ostalo tako. Kiefer je sjajan čovjek i veliki profesionalac, dosta mi je pomagao u scenama pucanja i rukovanja oružjem. Što se tiče horora koji je u pripremi, još se radi na završnoj verziji scenarija, a zanimljivo je da je Donald Sutherland pristao glumiti malu cameo ulogu u filmu u želji da pomogne piscu scenarija, čiji je poznanik. Eto, nekako je ispalo da surađujem s obitelji Sutherland, ne bunim se.