Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
Re: Predstavite se
Norexan je napisao/la:
Zovem se Nenad Iz BG-a sam i OBOZAVAM STAR TREK Ali pored njega veliki sam fan Stargate-a,BSG-a i uopsteno celog SF-a (toliko sam lud da ne postoji dan da ne odgledam barem jednu epku ST-a ) Kao sto vidite najjvise volim ENT i TNG (idu uvek zajedno ) i ponosam sam treker
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Dobrodošao Norexan!
Naravno da TNG i ENT mogu ići zajedno, zašlo ne?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
Ne nameravam. Forum je odlican!
_________________ "Pitas me sta je to istina? Istina nije nista drugo do nedostatak maste!"-Elim Garak Znate li sta je to iluzija? Iluzija je kad pamet zaje*va glupost!-by JA
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
I ja se pridružujem dobrodošlici. ^^
Lijepo je vidjet forum makar malo življim.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
Dobro došli svi novi
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
Pridružen/a: ned 05 vel, 2012 12:44 am Postovi: 2 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
pozdrav, zovem se Ante i dolazim iz Splita...veliki san fan Star treka tako da sam jedva dočekao ovu igru i sve vezano za nju. a kad sam slučajno vidio ovaj forum odmah mi je bilo lakše da nisam sam u "svemiru"
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Dobrodošao
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.