|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: sub 09 stu, 2024 1:41 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Načini na koji možemo nestati...
Autor/ica |
Poruka |
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Re: Načini na koji možemo nestati...
sri 18 sij, 2012 12:24 pm |
|
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Yep, on poštuje "Prime directive", a ne kao Kirk i Janewayka...
|
sri 18 sij, 2012 8:59 pm |
|
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
_Oz je napisao/la: Yep, on poštuje "Prime directive", a ne kao Kirk i Janewayka... Koji si ti lik...
sri 18 sij, 2012 9:38 pm |
|
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|