| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: uto 25 tra, 2006 12:45 pm Postovi: 47 Lokacija: Zabreg Spol: Ženski Naj Serija: TNG
|
 Luc Besson
Glasoviti filmski redatelj i producent Luc Besson, tijekom svoga posjeta Zagrebu, u srijedu 27. prosinca od 17.30 do 18.30 sati posjetiti će zagrebačku knjižaru ALGORITAM u Gajevoj ulici, susresti se sa svojim obožavateljima te im osobno potpisati svoje romane “Arthur i Minimejci” i “Arthur i Zabranjeni grad” objavljene u nakladi Algoritma.
više: http://nosf.net/2006/druzenje-s-lucom-bessonom/
|
| sri 27 pro, 2006 1:43 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
moram priznat da nisam bas upucen u njegov rad, ali me svejedno zanima, ako je netko bio tamo, kako je prosao taj posjet algoritmu?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 30 pro, 2006 6:12 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ant je napisao/la: moram priznat da nisam bas upucen u njegov rad, ali me svejedno zanima, ako je netko bio tamo, kako je prosao taj posjet algoritmu?
Njegovi filmovi su ti: TAxi 1,2,3, zatim Nikita i onaj Danny the dog. Baš me zanima kako će ispast film hitman.....jer igrica je odlična, nadam se da neće razočarat sa filmom! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 30 pro, 2006 8:13 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
A jesi našao filmove  . Leon, The Big Blue i Peti element su malo bolji primjeri, IMHO  .
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sub 30 pro, 2006 8:26 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
kralj svemira je napisao/la: A jesi našao filmove  . Leon, The Big Blue i Peti element su malo bolji primjeri, IMHO  . pozdrav
Hehe, samo sam se tih uspio sjetiti, ali evo ti si nadodao! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 30 pro, 2006 9:55 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ono kaj sam gledala mi je zakon 
_________________ njanjanja
|
| sub 30 pro, 2006 10:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja sam mislio na bas ovaj film, te minimoje (ili kako vec)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 30 pro, 2006 11:51 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
vidim, spominje se 5 element. meni je film odličan. ma, scenografija, efekti, priča, izbor glumaca, mjuza na soundtracku.
evo neki linkovi sa mjuzom:
matisse - boom boom ba
http://www.youtube.com/watch?v=s0C8h1BuHdo
diva dance
http://www.youtube.com/watch?v=n0qy3JHz6X0
tu je i ivana orleanska koju su, ne baš s razlogom, popljuvali. ma, ti kritičari. popljuvali su i sferu, a opet je film skroz ok. titanic je katastrofa pa su ga hvalili.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 11 tra, 2007 4:13 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
modesty blaise je napisao/la:
boom boom ba je mjuza iz jos jedne zakon (valjda) fantasy serije "dead like me"... jel netko to gledao?
ja sam bio odusevljen ... a tom misljenju je pomogla i odlicna mjuza u seriji 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 11 tra, 2007 5:25 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
skroz sam se navukla na tu seriju. šteta što su kod nas prikazali samo 1.sezonu. ipak...gledala sam obje sezone. što bi mi uz naš tv repertoar bez DC++?
|
| sri 11 tra, 2007 5:39 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
HRT je prikazao obje sezone.
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sri 11 tra, 2007 7:33 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
kralj svemira je napisao/la: HRT je prikazao obje sezone.
pozdrav
ma, nema veze...nabavila sam i drugu sezonu jer nisu odma prikazali nakon prve, a svidjela mi se serija. 
|
| sri 11 tra, 2007 10:46 pm |
|
 |
|