|
Sada je: sri 19 kol, 2026 8:56 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Komentari forumskih statistika
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Komentari forumskih statistika
Samo naprijed. Spet pauzira, Flafi je kilava, Mirna je u penziji. Čekam konkurenciju. 
|
| pon 03 lis, 2011 11:08 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Challenge accepted! Sov? Cvicek? 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 03 lis, 2011 11:50 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Mimi? 
|
| uto 04 lis, 2011 12:04 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja se spamom ne bavim. Predlažem da se natječete tko će napisati više konstruktivnih postova u Trek i SF temama 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 04 lis, 2011 12:24 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mimi Sky je napisao/la: Prijevod: I must wash my hair now. Tako klingonke odbijaju klingonce bez ubijanja. Zar nitko od vas ne prati one lekcije klingonskog što ih Leo posta u grupi na facebooku? Ima grupa na facebooku? 
| pon 10 lis, 2011 9:21 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Šta se čudiš, pa grupa od udruge postoji već par godina, nije to ništa novo... Novo je jedino da svako malo netko posta neki filmić ili nešto slično 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 10 lis, 2011 2:37 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Šta se ti čudiš šta se ja čudim? Ontopic: Uživaj u kratkotrajnoj slavi, Miki. Ovaj mjesec vas još pustim da uživate, nakon toga se vraćam na tron. 
| uto 11 lis, 2011 12:47 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
 Pgle opet sam najakiji! Btw. Cvičeče, kak to da si statistike stavio u Obavijesti a ne u, hm, Statistike?
|
| sri 02 stu, 2011 6:03 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
zašto to nije u temi Forumske statistike  ...mislim na samu statistiku 
| sri 02 stu, 2011 7:56 pm |
|
 |
|
Number One
|
Hehe... Miki... tko se posljednji smije... Al eto, bratski ti čestitim još ovaj mjesec. 
| sri 02 stu, 2011 8:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Miki je napisao/la: Btw. Cvičeče, kak to da si statistike stavio u Obavijesti a ne u, hm, Statistike? Ni meni nije jasno kako sam to uspio Prebacio sam tamo gdje treba biti, hvala za ispravak 
|
| sri 02 stu, 2011 10:16 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
 Cviček ima krizu, ne može se snać po forumu  Btw. sad je pak ispod chata nova kategorija - top spemeri u zadnjih 700 i nešto sati; što ispada 32 dana i nekoliko sati. Zašto baš toliko?
|
| sri 02 stu, 2011 11:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Izgleda da mi se više ne da raditi tehnikalije oko foruma, sve nabrzaka tek toliko da sredim kaj treba, pa zaboravljam na neke stvari U ovom slučaju, je taj broj sati bilo od početka 10. mjeseca do trenutka kad sam krenuo raditi statse za top spamere...
|
| čet 03 stu, 2011 2:24 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
A sad smo pak na 57, umjesto na trekovskih 47. Cvičeče, you ok?
|
| čet 03 stu, 2011 7:01 pm |
|
 |
|
Number One
|
Nije. Ne javlja mi se više na msn. Bit će da je zaljubljen. U Forumskim statistikama piše da je u posljednjih 60 dana bilo aktivno 60 korisnika. Kako? Koji su to korisnici? 
| pet 04 stu, 2011 2:30 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|