|
Sada je: pon 24 kol, 2026 10:34 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: serije
Evo pri kraju četvrte sezone. Beecher mi je bio ok kao psihopat, sad je samo cmizdravi peder. Ubiju mu sina, on se sa Kellerom navlači.
........................................................................................................................
Od svih HBO serija, Oz mi je najslabiji. HBO serije koje sam gledao su krasne sa hrpom likova, karakterizacijom i neprekidnim kontinuitetom radnje (uz izuzetak Sex i grad, al tamo ima humora). Oz to sve ima sa hrpom nelogičnosti. Jeote, onaj lik Querns je bio upravitelj Em-Cityja pola sezone i za to vrijeme je preferirao jednu skupinu umjesto držanja svih skupina na jednom mjestu. Vlada droga, da, al nema nasilja. I onda ga maknu jer je Adebisi imao tulum u ćeliji. Pa vrate McManusa koji vraća pripadnike svih skupina na jedno mjesto, svaki tjedan netko bude uboden, silovan, zdrobljen liftom, zapaljen, noktima mu prerezan grkljan, prikucan na pod itd itd... I to je kakti bolje od lažnog mira kojeg je Querns uspostavio. Ma daj...
|
| ned 23 lis, 2011 8:31 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Pa Emerald City je eksperimentalni program, jel. Normalno da se prolazi kroz razna sranja dok ljudi koji vjeruju u to (McManus) imaju volje forsirati cijelu stvar.
|
| ned 23 lis, 2011 9:55 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Bila je pobuna u kojoj je poginulo x zatvorenika i y čuvara. Svako malo nekoga bizarno-brutalno ubiju. I McManus je dobio par puta šus. A već pet godina taj eksperiment postoji. Querns je bio bolji iako su ga prikazali kao nekakvog 'lošeg' upravitelja jer je zatvorio oko na dilanje. Makar je preferirao svoje boyse, bio je mir jer je odmah maknuo problematične arijevce, bajkere, talijane... Da ima Em city za svaku skupinu, sve bi bilo ok. Ovak McManus želi držati razne zvijeri na jednom mjestu i mislit kak će bit dobri susjedi. Glupa premisa serije koja nije toliko eksponirana.
|
| ned 23 lis, 2011 10:26 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
McManus me često iritirao s tim što želi glavom koz zid, tu se slažem, ali...pričekaj kraj serije. 
|
| ned 23 lis, 2011 10:50 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Kraj je bezveze. Nabrzaka su sklepali sve tak da Beecher ubije i Kellera i Šilingera i još su stavili onaj otrovni prah kao neki 'to be continued' isto kao na kraju četvrte sezone sa eksplozijom.Najemo su rastegnuli smaknuće Cyrila, da bi na kraju i to zasrali sa klišejem poziva u zadnji tren i kakti spašen je, da bi na kraju bio smaknut dok mu se brat ljubaka.Nije loša serija, al ima previše rupa u scenariju i previše likova koji nestanu, ili previše likova koji namjerno nestanu pa ih nitko ne traži. Najscena - kad onaj nacist sam sebi odreže komad zubnog mesa skalpelom. 
|
| uto 01 stu, 2011 12:52 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ej može malo manje spoilera, nisu svi pogledali Oz do kraja! shirajzl je napisao/la: Osim toga, serija je dobar prikaz američkog kaznenog sustava. Nešto kao The Wire za zatvore. Lijepo rečeno. Bilo bi fora da HBO napravi i seriju koja se bavi korporacijama i bankarima 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 01 stu, 2011 1:36 am |
|
 |
|
PARTIJA
|
http://www.imdb.com/title/tt0903747/Breaking Bad...skidam na preporuku prijatelja...Jel netko gleda?
|
| uto 08 stu, 2011 1:46 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Praktički svatko tko je gledao se kune da je serija remekdjelo. Ja nisam, al doć će na red.
|
| uto 08 stu, 2011 2:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: Praktički svatko tko je gledao se kune da je serija remekdjelo. Ja nisam, al doć će na red. Reče mi Ryg da je dobra i to je dovoljna preporuka. Za razliku od Pixa, čije preporuke uglavnom zaobilazim u širokom luku. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 08 stu, 2011 2:56 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ja sad gledam sranje i bljuvanje krvi, štrcanje gnoja, napadaje, eksplodirajuće testise, trakavice u mozgu i odvratne bedside  mannerse. Doktor House.  Nisam puno toga gledao. Obrazujem se prvenstveno na polju Houseovih manira. Jennifer Morrison u doktorskoj kuti i naočalama. 
|
| uto 08 stu, 2011 11:24 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ah, House jedna od boljih serija 
| uto 08 stu, 2011 11:28 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
sad se nekako popravila... na početku mi je djelovalo dosta neuvjerljivo u ludnici... kao da je netko išao nešto snimat i, da se izrazim kao _Oz, malo odspavao između scena. Jel netko prati "V" osim captaina... serija je bila totalni s?it do danasnje epizode, kad se sve zahuktalo kak spada... vjerojatno će je uskoro ukinut... 
| sri 09 stu, 2011 12:22 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Spet je napisao/la: Jel netko prati "V" osim captaina... serija je bila totalni s?it do danasnje epizode, kad se sve zahuktalo kak spada... vjerojatno će je uskoro ukinut... LOL, pa to je ukinuto, ima valjda već godinu dana! 
|
| sri 09 stu, 2011 12:36 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mislila sam na to da će uskoro doć epka nakon koje je ukinuta...
| sri 09 stu, 2011 12:42 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Doci ce jer druga sezona ko nit prva , nema puno epizoda ..na domi taman negdi na pocetku iduceg tjedna 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 09 stu, 2011 3:09 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|